10 oct. 2022

Jornada exigent amb grans partits. Us deixem el post de la jornada mamut amb tots els resultats, declaracions dels entrenadors i golejadors/es.

Manresa F.S., A 5-2 Aleví A masculí

Declaracions de Sergi Ruiz: Fem un bon inici de partit amb uns primers compassos molt parells. Amb el pas dels minuts el rival es va apoderant de la pilota i les ocasions de gol. En qüestió de pocs minuts s’avancen 3-0. Marquem el 3-1 i acabem la primera part refets. A la segona part intentem canviar algunes coses però el transcurs de la segona part acaba sent molt semblant al de la primera. Amplien distàncies 5-1. No llencem la tovallola i aconseguim marcar el 5-2, on tenim alguna que altra per donar una mica de vida però el marcador no es mou més.

Gols: Teo Campo i pròpia porteria.

Infantil A masculí 2-6 Manresa F.S., A

Declaracions de Pere Graugés: Partit irregular en què no sabem aprofitar els moments en què estem millor, i el rival no ens perdona quan ho està. Comencem el partit encaixant als 10 segons després d’una pèrdua. A partir d’aquí tenim uns 10-12 primers minuts bons amb i sense pilota però només aconseguim empatar. El rival poc a poc va creixent i faltant uns 10 segons per la mitja part ens fan l’1-2. A la segona part sortim amb dubtes i als 4 minuts encaixem dos gols seguits que ens deixen groguis. N’aconseguim fer un per retallar distàncies però faltant 4 minuts tornem a encaixar dos gols seguits que seran els definitius.

Gols: Martí Garcia i Leo.

Unión Santa Coloma Futsal, A 3-5 Cadet A masculí

Declaracions de Javi Mellado: Un inici dolent encaixant un gol després d’una errada, fa que, amb empenta i ganes, fem 3 gols en 1 minut. Poc després fem el quart i dominem la primera part sense tenir més encert de cara a porta. En sortir del descans, el partit baixa el ritme i ens encomanem, encara que mantenim la possessió i iniciativa del joc, tenim errades d’imprecisions en passades i, sobretot, en la finalització. A falta de 3 minuts ens fan el 2-4 i tot seguit ens tornen a marcar el 3-4. Últim minut de nervis però acabem fent el 3-5 definitiu.

Gols: Aitor x2, Sander, Nil Fàbregas i pròpia porteria.

Barça, A 3-2 Juvenil A masculí

Declaracions de Nil Marco: Primera part oberta en la que competim de tu a tu a Barça i els dos equips gaudim de bones ocasions. L’empat a zero dura molts minuts però en un xut exterior aconseguim avançar-nos 0-1. Al darrer minut de la primera comentem la sisena falta i ens empaten de doble penal. Quan semblava que marxaríem a vestidors amb l’empat a 1 ens avancem de nou en una falta a la frontal de l’àrea a 11 segons pel descans. A la segona part el partit canvia completament. Ens dediquem a defensar, la pilota no ens dura gens i Barça té el domini absolut. Defensem massa enrere i som incapaços de canviar res. Malgrat això estem relativament sòlids i competim bé. Faltant 4 minuts pel final en un xut exterior i una altra jugada força seguida ens giren el partit en un obrir i tancar d’ulls. A partir d’aquí despertem de cop i anem a tot sense cap però molt cor i generem dues ocasions molt clares, pal inclòs per empatar el partit. Ho provem de 5 sense gaire encert però a pocs segons pel final una expulsió d’un jugador rival ens dóna vida per tenir un parell d’atacs de 5c3 que finalitzem sense prendre bones decisions. Seguim!

Gols: Rosa i Ivan.

Vallirana A.E., A 2-7 Juvenil A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Inici molt fluix on ens contagiem de l’ambient fred i del baix ritme rival. Fruit d’això ens veiem per darrere al marcador al minut 2 després d’una pèrdua vora l’àrea. Reaccionem al minut amb l’empat però no ens acabem de trobar còmodes. Després d’un temps mort a l’equador despertem una mica per posar l’1-2 i, abans del descans, l’1-3. A la represa sortim amb un parell de marxes més i fem pujar l’1-4 al primer minut. Hem trenat millors jugades i treballat millor sense pilota ampliant així fins a l’1-7, amb algun ensurt per pilotades rivals. El definitiu 2-7 arriba després d’una altra pèrdua d’última a manca de 20 segons. Seguim!

Gols: Carla x2, Sílvia, Tania R., García, Romi i pròpia porteria.

Sènior A masculí 5-0 C.E.F.S. Santpedor, A

Declaracions d’Alex Garcia: Victòria sòlida en el primer partit de la temporada a casa. Ens avancem ràpid en una molt bona transició i tenim minuts molt bons generant moltes ocasions que no materialitzem. Fallem un penal abans del descans, al qual marxem amb el marcador de 1-0. A la segona part el partit es refreda, el ritme és més baix i ens costa més generar. En una altra bona transició fem el 2-0 i ràpid fem el 3-0. Defensant el seu joc amb porter jugador fem dos gols més. Aconseguim deixar la porteria a 0, sempre bona senyal.

Gols: Alejandro x2, Gilles, Del Rio i Esteve.

Sènior A femení 1-3 C.N. Caldes F.S., A

Declaracions de Rober Caneda: Tercera jornada del Campionat de Lliga en la que tornem a jugar contra un dels equips capdavanters de la competició. Inici de partit seriós i primera part molt correcta de l’equip que competeix de tu a tu no deixant que l’equip contrari generi perill i creant diverses opcions de gol a la porteria contrària. En un dels comptats apropaments del rival en fan el 0 a 1 al minut 8. Un parell de minuts després empatem el partit en una bona acció col·lectiva. Amb la igualtat al marcador arribem al descans. Segona part amb tònica semblant. Elles es deixen dominar i seguim sense estar encertades en atac en els múltiples apropaments a la porteria rival. En el seu primer xut d’aquest període al minut 9 després d’una pèrdua en un corner a favor ens fan el 1 a 2. Seguim dominant el joc i generant ocasions però ens costa refer-nos d’aquest gol en contra. A falta de més de 4 minuts ens posem a jugar de 5, no creem el perill desitjat i en una de les pèrdues ens fan el 1 a 3 amb xut des de pista pròpia. Amb aquest resultat arribem al final del partit.

Gols: Peña.