17 oct. 2022

Aquí teniu el primer post de la jornada amb ja totes les lligues iniciades. Tots els resultats, cròniques dels entrenadors i golejadors/es dels partits del cap de setmana. Una jornada que ens ha deixat un balanç de 13 victòries, 3 empats i 6 derrotes.

Benjamí B XX-X (Victòria) C.F.S. Palau, C

Declaracions de Pau Garriga: Partit molt estrany on el rival era força inferior. Al minut 10 de la primera ja portàvem 7 gols i a les següents rotacions vam anar condicionant el nostre joc perquè ens servis el partit i a les rivals també, però els gols continuaven caient… A partir de la mitja part vam condicionar molt més el nostre joc però no va servir de gaire, fent que els nens seguissin marcant. Situació irreal que hem de deixar clara als jugadors.

Gols: Gonzalo x8, Edu x5, Aníbal x4, Mateo x3, Yago x3 i Pol x2.

Sant Andreu A.E., A 2-4 Benjamí A

Declaracions de David Antón: Bona primera part on generem bastantes ocasions de gol i concedim poc, la falta d’efectivitat fa que anem 1-1 al descans. Segona part molt més oberta però amb més efectivitat que el rival.

Gols: Marcel, Bruno, Raul i pròpia porteria.

F.S. Castelldefels, A 9-1 Aleví C masculí

Declaracions de Miki Garcia: Primer partit de lliga contra un dels equips més forts de la categoria, ens dominen de principi a fi i el seu joc és molt superior al nostre. La primera part és molt dura a nivell defensiu i fa que ens costi molt remuntar la situació. La segona part millorem una mica però no seguim estant bé a nivell defensiu.

Gols: David.

C.E.F.S. Prosperitat, A 1-2 Aleví B masculí

Declaracions de Carles Hernán: Partit igualat amb dos equips que anàvem a pressionar a primera línia però gràcies als espais al mig connectàvem de manera senzilla amb el nostre pivot, hem tingut algunes ocasions pels dos equips però marxem al descans 0-0 al marcador. A la segona part a ells els hi costa més sortir del seu mig camp i en una bona acció amb un bon segon pal fem el 0-1, quan semblava que teníem el partit controlat arriba el seu 1-1 en una transició. Tot i així, no baixem els braços i aprofitem nosaltres una bona assistència del nostre porter a les esquenes del tanca que acaba donant-nos el 1-2.

Gols: Iñaki i Iker.

Aleví A masculí 4-4 F.S. Olesa, A

Declaracions de Sergi Ruiz: Partit igualat en línies generals amb un final trepidant i espectacular pels nostres interessos. Primera part d’intercanvi de cops i moments pels dos equips sense efectivitat de cara a porteria, arribant al descans 0-0. Segona part molt oberta on ells són més contundents a les àrees i agafen un avantatge en el marcador d’1-4. A menys de 2 minuts per acabar el partit fem l’èpica i marquem 3 gols pràcticament consecutius, empatant el partit i sumant un punt de valor.

Gols: Manu, Teo, Dani i Biel.

Aleví A femení XX-X (Victòria) Sant Joan Despí C.F.S., A

Declaracions d’Àlex Royo: Partit molt còmode on tenim domini total del partit i de les ocasions. Els gols comencen a arribar d’hora i abans del descans ja deixem el resultat sentenciat. Ha estat un partit que hem aprofitat per introduir nous conceptes tàctics.

Gols: Arlet x5, Bruna x4, Lia x4, Lola x3 i Martina x2.

Infantil C masculí 0-2 F.S. Prat, A

Declaracions d’Eric Prieto: Partit contra un equip molt físic que proposava un joc molt directe. A la primera part tenim ocasions de sobre per avançar-nos, però no les aprofitem i en un contraatac ens fan el 0-1. A la segona part ens fan el segon després d’una jugada de banda. Després d’aquest gol tenim els pitjors minuts del partit i regalem massa pilotes degut a la precipitació per voler arribar a dalt. A falta de 7 minuts tornem a pujar el nivell però no aconseguim fer el gol que ens fiqui al partit

A.E. Badalona Futsal Iris, A 2-0 Infantil B masculí

Declaracions d’Eric Prieto: Inici de partit en el que estem millor que el rival però sense encert de cara a porta. Sobre el minut 10, en una jugada aïllada, ens fan el 1-0. Aquest gol ens fa mal i ens passen per sobre el que queda de part. A falta de 2 minuts per acabar la primera meitat encaixem el 2-0. A la segona part el partit canvia totalment, sortim intensos, pressionant bé la pilota amb les idees clares en atac però la pilota no ha entrat. Hem generat moltes ocasions clares però no hem aconseguit ficar el gol que ens ficava al partit.

C.F.S. Eixample, A 3-3 Infantil A masculí

Declaracions de Pere Graugés: Partit força intens i igualat on hem anat de més a menys. Bons primers minuts de partit. Ens avancem 2-0 però ens ho aconsegueixen empatar abans del descans. A la segona notem el cansament i el partit es va trencant sent a vegades un intercanvi de cops. Després d’un gol per cada banda, acabem el partit defensant un 3c4 els últims 2 minuts sense encaixar.

Gols: Pau x2 i Adri.

Sant Andreu de la Barca C.F.S., A 5-4 Cadet C masculí

Declaracions d’Albert Pitarque: Partit amb final amarg on errades nostres ens fan perdre tres punts. L’equip ha sortit endollat. Tot i rebre un gol en els primers minuts de partit ens hem refet ràpid i aconseguim posar-nos amb un 1-2 abans del descans gràcies a una bona finalització de banda i un bon contraatac. A la segona part sortim amb la mateixa dinàmica. Forts en defensa i tenint la pilota. Gràcies a dues jugades molt bones ens avancem 1-4 al marcador. A partir d’aquí el partit es torna boig. Comencem a tenir pèrdues importants i ens entren els dubtes amb la pilota als peus. Fet que aprofita el rival per remuntar el partit.

Gols: Bernat, Jan, Josep i Sergi.

Jesús-Maria C.E., A 1-2 Cadet B masculí

Declaracions de David Monterrubio: Partit competit on en cap moment cap dels dos equips ha estat capaç d’imposar el seu joc. Aconseguim avançar-nos aviat amb una bona jugada individual però poc després rebem l’empat. A partir d’aquí tenim uns bons minuts amb pilota i fruit d’això acabem posant el que seria el definitiu 1-2 amb una bona jugada col·lectiva. La segona part, sense gaires ocasions per cap dels dos equips fa que el resultat no es mogui.

Gols: Isaac i Joan Parrilla.

Badalona Futsal Iris, A 1-1 Cadet A masculí

Declaracions de Javi Mellado: Preníem la iniciativa en el joc amb el rival a mitja pista, encara que amb ritme de pilota baix, ho intentàvem jugant amb pivot. Hi havia ocasions per ambdós equips sense sort, nosaltres treballant bé les transicions defensives i la seva estratègia, fins que als 10 minuts fem el primer en una estratègia de córner. Després del gol pugen la seva defensa i això fa que les possessions siguin més curtes, així i tot seguim generant sense sort. La segona part segueix la mateixa tònica, pressions altes, molt joc amb pivot i els dos equips defensant sense concessions. A falta de 6 minuts per la fi del partit i després d’una falta, ens fan l’empat amb el que acabem sense gaire història més.

Gols: Sander.

Escola Daina Isard 1-3 Cadet B femení

Declaracions de Júlia Vives: Primer partit de lliga contra un rival fluix on sortim totes molt motivades i amb ganes de competir i es nota durant tot el partit. Primera part sabem defensar molt bé el seu joc i marquem el primer gol d’un robatori a primera línia. Ens anem a la mitja part 0-2. Segona part afluixem una mica i tenim alguns ensurts tot i així podem marcar un gol també robant a primera línia. A falta de pocs minuts ens marquen elles. Primer partit que xutem tot el que podem sense molta sort a porteria. Seguim!

Gols: Paula, Sara i Tania.

Club Esportiu Vincit-Provençalenc, A 2-8 Cadet A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Inici de partit tímid on no estem del tot còmodes i, a més, al minut 6 ens veiem per darrere al marcador després d’una transició del rival. Comencem a despertar i a mitjans aconseguim l’empat que ens serveix com a punt d’inflexió, ja que anotem 3 més en 3 minuts per posar-nos 1-4. Ja als últims 5 minuts tornem a fer 3 gols molt seguits per marxar amb un clar 1-7. A la segona sortim com acabem la primera i ampliem amb l’1-8 però, en un xut sense aparent perill, arriba el 2-8. A partir d’aquest moment ens perdem per la pista i tenim errors individuals difícils de justificar. El marcador no es mouria més tot i disposar els dos equips d’ocasions per fer-ho. Seguim!

Gols: Ainara x3, Sílvia x2, Victòria x2 i Laura.

Col. Santo AngelCCR-Baixsud de Castelldefels, C 4-1 Juvenil C masculí

Declaracions de Pau Maurel: Partit on no acabem d’entrar bé. Tot i així aconseguim avançar-nos amb un penal per mans del rival. El rival pressiona bé i la pilota no ens dura res. En defensa estem pràcticament tota la part anant darrera la pilota. L’actitud defensiva fa que no encaixem fins l’últim minut de la primera part on ens fan l’1-1 de doble penal. Segona part on les forces s’igualen i gaudim d’ocasions per avançar-nos al marcador però no aconseguim marcar. A falta de 5 minuts ens fan el 2-1 a través d’una falta dubtosa. Anem a per l’empat i amb els nervis encaixem pràcticament 2 gols més en 2 minuts que fa que se’ns escapi definitivament el partit.

Gols: Marc Gómez.

Juvenil B masculí 4-0 Jesús-Maria C.E., A

Declaracions d’Eric Barrachina: Partit on som dominadors del joc i aconseguim tres punts en l’estrena de lliga. Comencem ficats i tenint forces opcions des de fora l’àrea. No és fins la segona i tercera rotació de canvis que som més incisius i tenim més opcions de marcar. En l’últim minut de la primera part aconseguim posar l’1-0 després d’una bona jugada en transició. A la segona som força irregulars i alternem bons moments amb altres no tan bons. Tot i això, no patim gaire i aconseguim ampliar la distància amb dos gols molt seguits als minuts 25 i 27. Al final del partit defensem bé el seu joc de 5 i posem el definitiu 4-0.

Gols: Matencio, Laca, Oscar i Juan.

Juvenil A masculí 10-4 5 Martorell Club Sala, A

Declaracions de Nil Marco: Encaixem el 0-1 als 20 segons de partit. Malgrat això no ens descentrem i amb el pas dels minuts girem el marcador fins el 3-1. Ells ens fan el 3-2 però en els darrers minuts de la 1a part aconseguim ampliar el resultat fins el 5-2. Bons moments de joc i grans finalitzacions claus per aquest marcador al descans. A l’inici de la segona fem el 6-2 molt ràpid i el partit es refreda. En bones sortides de pressió i combinacions castiguem la seva porteria. Ells en un segon pal i una errada nostra aconsegueixen també dos gols més. Bons tres punts. Seguim!

Gols: Roger x3, Alexei x2, Pau x2, Jorge x2 i Oliveras.

Juvenil B femení 1-4 Vallirana A.E., B

Declaracions de Paula Nardi: Inici de lliga davant un molt bon rival que ha sigut superior a nosaltres la gran majoria del partit. Elles s’han avançat amb un xut exterior, tot i així no hem baixat els braços i ràpidament hem aconseguit posar el 1-1 al marcador amb una bona jugada individual. A les acaballes de la primera part encaixem el 1-2. A la represa, comencem endollades i generem força ocasions que la seva portera ens nega, lamentablement, en el nostre millor moment encaixem el 1-3 d’un xut exterior i finalment el 1-4 amb una pèrdua d’últimes.

Gols: Riera.

Futsal Mataró C.E., A 3-4 Juvenil A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Comencem a un nivell molt alt i ficades al partit. Fruit del domini ens avancem al minut 2 i, sobre el 10, ja guanyem per 0-2. A més dels gols tenim ocasions molt clares per fer més mal però no encertem. A manca d’uns 8 minuts ens comencem a desinflar i Mataró ens genera més perill, sobretot per situacions on estem molt toves al cos a cos. Elles troben el premi per marxar 1-2 al descans. A la represa es dibuixa un guió força semblant. Fem l’1-3 molt aviat i tenim de molt clares per fer el quart. Mataró, vives pel marcador, acceleren i en dos minuts a manca de 5 ens empaten aprofitant la nostra baixada de tensió. Bolcades a l’atac fem pujar el 3-4 a falta de poc més d’un minut i defensem bé el seu joc de 5 amb alguna ocasió per fer el cinquè. Seguim!

Gols: Jorgina x2, Sílvia i Carla.

Sènior B masculí 5-4 Alzina Assoc. Esp., A

Declaracions de Kevin Cheung: Primer partit de lliga contra un dels rivals que estaran a dalt. L’any passat competim contra ells i no aconseguim guanyar-los. Un partit molt igualat, que se’l podria haver endut qualsevol dels dos. Hem treballat molt bé, hem tingut les nostres estones molt bones però cometem massa errors que ells aprofiten molt bé. Ens costa un munt marcar, com per anar cometent errades i regalar gols. Molt a millorar però hi ha ganes, hi ha equip i ho competirem. Setmana que ve més i millor.

Gols: Barenys, Fas, Nil, Peke i pròpia porteria.

Sènior A masculí 4-3 Futsal Athletic Vilatorrada, A

Declaracions d’Alex Garcia: Victòria complicada contra un rival amb les idees molt clares i amb bons jugadors. Anem per darrere en el marcador tot el partit fins el 4-3 definitiu a falta de 6 minuts pel final.

Gols: Gilles x2, Franc i Goberna.

Rubí F.S., A 1-4 Sènior A femení

Declaracions de Rober Caneda: Quarta jornada de lliga i primera victòria a domicili contra un rival que portava 9 punts de 9 possibles. Primera part en la que som superiors a l’equip contrari. Elles decideixen esperar-nos a mitja pista i deixar-nos la iniciativa del joc per esperar el seu moment en alguna transició. Després de diversos apropaments i en 5 minuts força bons aconseguim posar-nos 0 a 3. Abans del descans i en una jugada ràpida i ben trenada ens fan l’1 a 3. La segona part s’inicia amb un penal a favor que no transformem. Elles venen més a dalt a buscar-nos, la qual cosa fa que tinguem més espais a les seves esquenes. A 8 minuts del final agafem una d’aquestes esquenes i aconseguim l’1 a 4 definitiu. El seu joc de 5 no ens crea perill i aconseguim 3 punts molt importants per nosaltres.

Gols: Helena x2, Paula i Cèlia.