24 oct. 2022

El cap de setmana ens deixa un balanç de 15 victòries, 3 empats i 5 derrotes. Aquí teniu els resultats, les cròniques i els golejadors/es de tots els partits de la jornada.

Pla de Llobregat, A 1-4 Benjamí B

Declaracions de Pau Garriga: Segon partit de la temporada on hem pogut posar-nos a prova i veure el nivell real que tenim. Surto del partit amb molt bones sensacions i amb ganes de continuar treballant. La batuta del partit la portem nosaltres, creant des d’inici jugades i llegint molt bé el que ens proposen a nivell defensiu, tot trobant la solució per superar línies. Molt content pel resultat i per l’evolució dels jugadors.

Gols: Gonzalo x4.

Benjamí A XX-X (Victòria) Futsal Masnou C.E., B

Declaracions de David Antón: Partit dominat des de l’inici. Poc a poc van arribant els gols, tractant de fer jugades el més elaborades possible.

Gols: Raul x5, Martí x4, Axel x4, Marcel x3, Joel x2, Leo i pròpia porteria x2.

Aleví C masculí 3-3 Sant Andreu de la Barca C.F.S., A

Declaracions de Miki Garcia: Partit molt intens contra un equip que ha d’estar per dalt. Comencem amb les idees molt clares i portant el compàs del partit. Fem una bona pressió alta i robem bastantes pilotes a dalt, en atac estem molt bé fent que arribem bastants cops a porteria rival. Marxem al descans amb un 2-1 però molt cansats. La segona part aguantem els primers deu minuts però ens empaten. Demanem temps mort i reaccionem ràpidament i ens fiquem per davant. Els últims minuts són molt durs a nivell defensiu ja que estàvem sense energia i era un “corre calles “, a falta de 2 minuts pel final ens xiulen un penal en contra i ens fan el gol de l’empat.

Gols : Marc P. x2 i David.

Aleví B masculí 6-5 Maristes Sants Les Corts, A

Declaracions de Carles Hernán: Victòria patida contra un equip que ens ha posat les coses difícils. Primera part igualada on no estem còmodes amb pilota per la seva pressió alta però amb bones transicions aconseguim anar al descans amb un 3-2. A la segona part, tenim bons minuts amb pilota i aconseguim agafar una avantatge considerable de 6-3 però novament dos errors a falta de 5 minuts ens fan patir els últims minuts.

Gols: Iker x3, Nil x2 i Iñaki.

Sant Joan de Vilassar F.S., A 2-2 Aleví A masculí

Declaracions de Sergi Ruiz: Primera part lenta i freda amb poca continuïtat en el joc i ocasions de gol molt aïllades pels dos equips. En una d’aquestes arriba l’1-0 just abans del descans. Segona part donem un gir, comencem a competir i a ser relativament superiors al rival. Fruit d’aquesta inèrcia aixequem el marcador i ens posem 1-2 guanyant. No marquem el gol de la tranquil·litat i ho paguen car doncs a poc per acabar el partit encaixem el 2-2. Ho intentem l’últim minut i generem alguna ocasió però sense sort.

Gols: Teo i Biel.

AEE Institut Icària – CET10, A 2-5 Aleví A femení

Declaracions d’Àlex Royo: Primera part igualada en la que ens costa ficar el primer gol, però que seguidament fiquem el segon. Elles tota l’estona jugaven molt directe a les nostres esquenes, però en un temps mort ho corregim. En un error de sortida de pilota abans del descans ens retallen distàncies. La segona comencem una mica espesses i no acabem de tenir el control del partit i encaixem el segon en un contraatac. En una alternança d’ocasions qualsevol dels dos equips es va poder posar per davant. Vam aconseguir, doncs, un gol que ens va donar tranquil·litat de cara al final del partit en què marquem un parell més.

Gols: Iria, Martina, Lia, Arlet i Bruna.

Unión Santa Coloma Futsal, A 2-5 Infantil C masculí

Declaracions d’Eric Prieto: Inici fred on ens passen per sobre i ens fan el 1-0. A partir d’aquí despertem, posem un parell de marxes més i li donem la volta al partit. Ens posem 1-3 i hauria pogut ser algun més. A l’inici de la segona fem el 1-4 que semblava que matava el partit però amb el 2-4 ells s’han crescut. Ens han apretat molt individualment i ens ha costat sortir de la seva pressió. Tot i això ho competim bé, defensem bé el seu joc de 5 i a falta de 2 minuts en el rebot d’un doble penal hem fet 5è.

Gols: Luis x2, Max, Eduardo i Otto

Infantil B masculí 1-2 Maristes Sants les Corts C.E., A

Declaracions d’Eric Prieto: Partit molt igualat en el que comencem bé, no patim gaire en defensa, tot i la seva superioritat física, i estem bé amb pilota. Fem el 1-0 en una banda i a falta de 3 minuts per la mitja part ens empaten en una bola rebotada dins de l’àrea. A la segona la dinàmica és la mateixa però ens fan el 1-2 ràpid i ens entren les presses per voler empatar-ho. Som massa directes i ens precipitem en algunes accions. Tot i això tenim un doble penal a falta de 5 minuts que no aprofitem.

Gols: Marcos

Infantil A masculí 4-5 F.S. Olesa, A

Declaracions de Pere Graugés: Comencem freds i encaixem al primer minut. Tot i això durant la majoria de primera part tenim el partit controlat, concedim molt poc i anem tenint les nostres ocasions. Ens posem 3-1. Just abans de la mitja part, en menys d’un minut encaixem un imperdonable parcial de 3 gols en contra i marxem al descans 3-4. Segona part igualada i de major intensitat, on aconseguim empatar però encaixem el gol definitiu de falta directa mancant poc més de 3 minuts.

Gols: Àlex x3 i Martí Barreda.

Infantil A femení 2-1 C.F.S. Eixample, A

Declaracions de Raquel Almirall: Primer partit de lliga molt ben competit que podia acabar caient per qualsevol dels dos equips. A la primera part elles tenen una marxa més que nosaltres i no sabem com atacar la seva defensa. Estem imprecises i precipitades. Fruit d’un xut exterior es posen per davant 0-1. Tot just abans de la mitja part, empatem el partit i ens dona una mica de vida. A la segona part, igualem el partit en intensitat i tenim les idees més clares. Ambdós equips tenim ocasions clares, però gràcies a la bona actuació de la nostra portera i que continuem treballant i ens ho deixem tot a pista, aconseguim fer el 2-1. Els últims minuts fem un molt bon treball defensiu i ens acabem emportant els 3 punts. Seguim!

Gols: Lluna x2.

Cadet C masculí 6-2 Sant Joan Despí C.F.S., A

Declaracions d’Albert Pitarque: Molt bon partit on corregim els errors de la setmana passada i ens podem endur els primers tres punts de la temporada. L’equip ha treballat molt bé durant tot el partit i hem entès que s’havia de fer en cada moment del partit. Ens trobàvem un rival que ha decidit esperar a mitja pista i intentar aprofitar els nostres errors però durant la primera part n’hem tingut molt pocs. Cap a la meitat de la primera part hem aconseguit marcar dos gols que han fet que l’equip rival hagués d’arriscar més si volia intentar guanyar el partit i cap al final de la primera part marquem dos més amb molt bones jugades combinatives que ens donaven certa tranquil·litat. En l’última jugada de la primera part rebem el 4-1 d’un xut de falta. A la segona part sortim igual que a la primera però sent conscients del que va passar a l’últim partit i disposats a que no es repetís. El rival ha sortit molt més intens que a la primera part però hem seguit sent superiors durant gran part de la segona meitat aconseguint fins a un 6-1 al marcador. Això acaba de començar. El camí és molt llarg i només podrem aconseguir bons resultats si seguim fent la feina ben feta. Seguim!

Gols: Jan x2, Gael, Sergi, Pol i Bernat.

Cadet B masculí 1-7 Ripollet F.S., B

Declaracions de David Monterrubio: Partit on ens sentim superats en tot moment. Al minut 2 ja perdíem 0-2. Amb pilota no estàvem còmodes i en defensa ens superaven tots els duels 1vs1. Al final 1-7 contra un molt bon equip que de ben segur que estarà lluitant per l’ascens. Aquesta setmana nova oportunitat per fer les coses millor.

Gols: Jan Guirao.

Cadet A masculí 7-4 EFS Palafolls, A

Declaracions de Javi Mellado: Començàvem molt conscienciats, amb les idees molt clares per endur-nos la victòria i aviat ho plasmàvem  al marcador amb el primer gol al minut 2. La iniciativa al joc era nostra, amb bona presa de decisió en cada jugada, aconseguint finalitzar cada cop que arribàvem, però al minut 6 en dos transicions ens avancen amb 1-2. L’equip no perd la cara al partit i al minut següent fem l’empat. Ho intentem fins al final de la primera i fem dos gols més per marxar 4-2 al descans. A la segona seguim concedim en defensa i arriba el 4-3 en una altra transició. Ells ho intentaven de 5 i tenien ocasions per fer l’empat però en una pèrdua fem el 5-3. Poc concentrats després del gol, tenim una errada defensant contra 5 i tornen a escurçar amb el 5-4. Lluny d’entrar en una situació de nervis, corregim la defensa de 5 al temps mort i acabem fent dos gols per matar el partit.

Gols: Aitor x2, Marc x2, Macarrilla, Nil Fàbregas i Sander.

Cadet B femení 3-0 Escola Futbol Sala Jordi Torras Sant Vicenç, A

Declaracions de Júlia Vives: Partit contra un rival fort, igualat, on entrem molt ficades. Els primers minuts ens costa sortir de porteria però aconseguim finalitzar algunes aprofitant errors seus. Al final de la segona marquem el primer de córner. A la segona part elles baixen el ritme molt i som superiors fent dos gols més, els últims minuts elles entren en un joc fort i ens costa un pèl aguantar però aconseguim mantenir la porteria a 0. Seguim!

Gols: Paula x2 i Blanca.

Cadet A femení 8-2 Rubí C.E.F.S., A

Declaracions de Borja Carasusán: Bon inici on ens avancem al minut 2 però, després d’un error d’última, ens fan l’empat als 2 minuts tot i que el resolem només treure de mig camp. El 2-1 seguiria fins al minut 15 on fem 3 gols més en 5 minuts per col·locar el 5-1. Amb el marcador a favor comencem a fer la guerra pel nostre compte buscant l’èxit personal i concedim ocasions a un rival que ja estava tocat. Entre tantes situacions esbojarrades havia d’arribar el gol rival abans del descans, gràcies a una pilota dividida on estem molt toves. A la segona tornem a iniciar bé però a poc a poc se’ns torna a anar el cap i entrem en un joc de transicions que no ens beneficia. Tot i així, seríem nosaltres les que encertaríem de cara a porteria fins a fer pujar el definitiu 8-2. Seguim!

Gols: Paola x3, Ainara x2, Laura x2 i Prades.

Juvenil C masculí 8-2 F.S. Prat, A

Declaracions de Pau Maurel: Bon inici de partit on en 5 minuts ja dominem 3-0. No baixem la intensitat i tot ens surt de cara on arribem al descans amb un clar 6-1. Segona part on baixem el ritme fruit del desgast físic de la primera part i la clara diferència en el resultat. Tot i així no concedim pràcticament cap atac seu clar i acabem amb un resultat final de 8-2.

Gols: Gómez x2, Beren, Lluc, Aitor, Alberto, Dani i Viñas.

Alcoletge Club Futbol Sala, A 3-4 Juvenil B masculí

Declaracions d’Eric Barrachina: Agònica victòria en l’última jugada de partit en un dels camps més difícils de la lliga. Inici fred on al minut 5 ja perdíem 0-2. Tot i això ho aixequem ràpid en els següents dos minuts. A partir d’aquí han vingut els nostres millors minuts on hem tingut alguna que altra ocasió abans de posar el 2-3 al minut 15. Amb aquest marcador hem arribat al descans. A la segona part no sortim bé i encaixem ràpid en un error de marca i a partir d’aquí hem fet un autèntic exercici de supervivència per aguantar el 3-3 fins el final. Ens hem dedicat a defensar les moltes ocasions que han tingut. Arribem amb empat al final del partit i a falta de 6 segons tenim una banda a camp contrari i demanem temps mort per sortir de 5. Organitzem una jugada ràpida i marquem el definitiu 3-4 a falta d’un segon.

Gols: Juan x2, Biel i Marc.

Mallorca Palma Futsal 2-2 Juvenil A masculí

Declaracions de Nil Marco: Partit que hauria pogut caure per qualsevol dels dos bàndols ja que tots dos equips han gaudit d’ocasions força clares. Malgrat això crec que som millors i som superiors i per això aquest empat ens fa mal. En un córner nostre tenim una pèrdua que significa l’1-0, resultat amb el que marxem al descans. A la segona estem força bé, ho fem tot amb més intensitat i intenció. En una bola que robem en primera línia fem l’empat a 1 i minuts després en una bona jugada ens avancem 1-2. Ells aconsegueixen l’empat i els darrers minuts tots dos equips hem pogut fer el 3r, doblepenal inclòs per ells. Seguim!

Gols: Pau i Víctor.

Futsal Athletic Vilatorrada, A 1-3 Juvenil B femení

Declaracions de Paula Nardi: Partit força incòmode, on les rivals només plantejaven tirar pilotes a pivot i esperaven els nostres errors per tirar les contres. A diferència de la setmana anterior, som intenses en defensa, ens sabem anticipar molt bé i aconseguim anul·lar les seves opcions d’avançar-se al marcador. Tot i així, concedirem el seu gol amb una conducció innecessària davant de la línia de porteria, on la rival només posant el peu faria entrar la pilota. Acabarem la primera meitat 1-0 tot i generar una infinitat d’ocasions que no materialitzem. A la represa, seguim amb la mateixa intensitat, i aconseguim empatar amb una bona jugada col·lectiva, i seguidament avançar-nos amb una bona jugada individual. En aquest punt s’intercanvien els papers i ara són les rivals que generen més ocasions, però ens defensem molt bé i mantenim el resultat. No serà fins a la última jugada del partit que farem el tercer gol. Seguim!

Gols: Abril, Marina i Maria.

Juvenil A femení 6-0 Rubí C.E.F.S, A

Declaracions de Borja Carasusán: Molt bon partit davant un rival que també es plantava amb ple de victòries. Iniciem molt endollades apoderant-nos de la pilota, mentre que Rubí vivia de ràpides transicions i d’un joc força directe. Aconseguim l’1-0 gràcies a un gran gol de jugada individual i tenim ocasions per fer-ne el segon que no materialitzem. Amb el marcador tan ajustat Rubí també ha tingut per empatar, sobretot de xuts exteriors però a manca de més d’un minut anotem el 2-0 amb una bona pressió. Defensem el seu joc de 5 sense ensurts.

A la represa dominem més i ens trobem còmodes amb la pilota fent el 3-0 aviat i el 4-0 passat l’equador en un bon atac col·lectiu, moment on Rubí ja buscava retallar distàncies amb el joc de 5. Amb un robatori fem el 5-0 des de camp propi i tanquem el marcador després d’una transició, de nou després d’un robatori al seu atac de 5. Seguim!

Gols: Tania R. x3, Jorgina, Nora i Tania H.

C.E. DMS, A 5-0 Sènior B masculí

Declaracions de Kevin Cheung: Partit intens i igualat que l’equip rival aprofita millor els nostres errors i són més efectius de cara a porteria. Hem tingut trams de partit que hem proposat joc, hem pressionat i hem sigut millors però no aconseguim marcar. El partit s’acaba quan encaixem el 0-3, allà tirem la tovallola.

EFS Balaguer Comtat d’Urgell, A 1-3 Sènior A masculí

Declaracions d’Alex Garcia: Victòria patida que ens deixa molt bon gust. Marxem al descans amb empat a 0 al marcador en una primera part on tenim el domini absolut de la pilota mentre el rival ens espera a mitja pista. Disposem d’algunes ocasions que no materialitzem. La segona part és més desordenada. Aconseguim el 0-1 en una recuperació en primera línia, però ens empaten aviat en una falta. Després d’uns minuts més bojos fem l’1-2 en una transició i ja defensant el seu joc de 5, a falta de 3 segons, fem el definitiu 1-3.

Gols: Franc, Gilles i Del Rio.

Sènior B femení 2-6 F.S. Casserres, A

Declaracions de Laia Núñez: Iniciem molt bé el partit, dominant el joc i arribant a porteria rival estavellant la pilota contra el pal en un parell d’ocasions. Amb això i la bona actuació de la portera rival ens costa trobar el premi. Elles, amb una diferència de 30 segons, posen el 0-2 al marcador en dues jugades de córner idèntiques. Anem a remolc, ens entren les presses i les guerres individuals no ens ajuden a superar la seva defensa. Fruit d’això, en una pèrdua i posterior contraatac, encaixem el tercer, resultat amb el que anem al descans. Segona part mantenim els guió dels primers minuts de partit, arribant, creient que podem remuntar-ho però el gol no arriba. De nou, en un parell de jugades aïllades, encaixem dos gols molt seguits que ens fan mal. Ho provem de cinc aconseguint fer dos gols i encaixant un sisè. La lliga és molt llarga, seguim!

Gols: Raquel i Marta Berzal.