7 nov. 2022

A continuació us deixem tots els resultats, cròniques dels entrenadors/es i golejadors/es dels partits d’aquest cap de setmana. La jornada ens deixa un balanç d’11 victòries, 3 empats i 9 derrotes.

Benjamí B 2-5 C.E.T. 10 F.S., A

Declaracions de Pau Garriga: Comencem el partit molt bé, creant des de l’inici i aprofitant les transicions ofensives. En els primers 25 minuts de joc van haver moltes opcions per part dels dos equips, però marxem al descans 2-2. Comencem la segona meitat amb la mateixa dinàmica, però una pressió intensa d’ells ens fa sortir del partit i els gols comencen a caure progressivament fins el definitiu 2-5. Crec que el resultat no reflecteix el nivell en el qual vam competir, però el futbol sala a vegades és així.

Gols: Pol i pròpia porteria.

Benjamí A 5-1 Col·legi Sagrada Família d’Horta AA. de Mares i Pares Alumnes, A

Declaracions de David Antón: Iniciem bé el partit i ens posem per davant, ens falta ser contundents a les ocasions que generem i encaixem l’1-1 a falta de 2 minuts pel descans. La segona part és molt bona, generem molt i van arribant els gols.

Gols: Leo, Axel, Joel, Marcel i pròpia porteria.

Molins 99 C.F.S., A 6-3 Aleví C masculí

Declaracions de Miki Garcia: Partit complicat contra un rival de la zona alta de la classificació. Comencem el partit molt adormits i fa que en 5 minuts anem perdent 2-0. Despertem a partir del segon gol i comencem a tenir la pilota i crear ocasions molt clares de gol arribant a fer dos pals, cap al final de la primera part ens marquen i marxem a la mitja part amb un 3-0. L’entrada a la segona part és bona tenint un parell d’ocasions clares que el seu porter ens treu molt bé i seguidament amb dues jugades aïllades ens marquen. Seguim creient i comencen a entrar els gols i ens fiquem 5-3, però ja era molt tard. Cap al final ens marquen el definitiu 6-3.

Gols: Eloi, Vini i Marc Toledo

Aleví B masculí 2-2 Penya Esplugues, Assoc. Esp., A

Declaracions de Carles Hernán: Partit igualat on els dos equips han tingut les seves oportunitats per emportar-se els 3 punts. La primera part en línies generals ells estan un pèl per sobre, i nosaltres som més directes i perdonem tres 1cP. Comencem la segona part amb 1-1 però al minut 5, arriba el 1-2 per una mala sortida de pressió on els hi fem un regal a 9 metres, tot i així, ens aixequem i a partir d’aquí anem creixent i generant ocasions clares però gràcies a bones aturades del seu porter fa que arribem un per sota fins que a l’últim minut amb una jugada d’estratègia de banda aconseguim el definitiu 2-2.

Gols: Haytam i Iñaki.

Ripollet F.S., A 0-4 Aleví A masculí

Declaracions de Sergi Ruiz: Victòria de mèrit davant un bon equip i en una pista difícil de sumar. Inici de partit on el rival està millor i aguantem, pràcticament de miracle, l’empat en el marcador. Amb el pas dels minuts el partit s’iguala, ens avancem 0-1 i arribem al descans. Segona part la competim molt bé, no cometem quasi errors i aprofitem les ocasions que tenim per ampliar el marcador fins el 0-4 final.

Gols: Manu, Teo, Jaume i Biel.

FS Castelldefels, A 2-12 Aleví A femení

Declaracions d’Àlex Royo: Partit plàcid en el que en els primers 5 minuts ja estem amb un avantatge de 3 gols i que poc a poc anirien arribant més. Marxem al descans amb una diferència de 8 gols. A la represa aprofitem per treballar coses que no acostumem a fer com defensa a mitja pista i diferents jugades d’estratègia. Les rivals també se’ns planten a mitja pista i aprofiten 2 errors per tirar la transició i marcar els 2 únics gols.

Gols: Iria x4, Bruna x4, Arlet x3 i Lia.

Infantil C masculí 1-2 Manresa F.S., B

Declaracions d’Eric Prieto: Partit intens contra un molt bon equip i que el perdem per petits detalls. La primera part és molt igualada, comencem molt bé amb alguna ocasió clara que no aconseguim transformar i en una pèrdua al nostre camp ens fan el 0-1. No perdem la cara al partit i ho empatem en una bona pressió a camp rival. A la segona part ells tenen uns minuts on estan més còmodes amb pilota però no acaben de disposar d’ocasions clares, tot i això ens acaben fent el 1-2. A partir del minut 15 pugem la intensitat defensiva i tenim algunes ocasions on podríem haver fet el 2-2.

Gols: Luis

Infantil B masculí 10-0 CES Bosco Rocafort, A

Declaracions d’Eric Prieto: Partit dominat de principi a final, sortim bé i en una recuperació a camp contrari fem el primer. En pocs minuts fem dos gols més i això ens dóna tranquil·litat per la resta del partit. Hem estat superiors en tot moment i la resta de gols han anat caient. Esperem que sigui el punt d’inflexió que necessitàvem per poder començar a tirar cap amunt.

Gols: Marcos x4, Joan x3, Miquel, Oriol Antúnez i Nico Castillo.

Infantil A masculí 5-2 Futsal Arenys de Mar, A

Declaracions de Pere Graugés: Victòria en un partit amb dues parts molt diferenciades. Primera part en què ens costa sortir de la seva pressió, estem imprecisos i perdem pilotes perilloses a prop de la nostra porteria. Marxem 0-2 a la mitja. A la segona competim molt millor, millorem en defensa, i amb transicions i estratègia aconseguim un gran parcial de 5-0.

Gols: Martí Garcia, Tudor, Àlex, Pau i Pablo.

Unión Santa Coloma Futsal A 2-7 Infantil A femení

Declaracions de Raquel Almirall: Partit on anem de més a menys. Primera part molt bona tot i no estar gaire precises amb pilota. Amb les idees clares i sent intenses, al minut 3 anem 0-2. En una jugada individual ens fan l’1-2, però aconseguim marxar a la mitja part 1-4. A la segona part sortim confiades i desconnectades. Deixem de fer les coses bé i ens escurcen el marcador 2-4, però aconseguim fer el 2-5 a la següent jugada. Elles tenen alguna ocasió clara que gràcies a la bona actuació de la nostra portera no acaba en gol i nosaltres aconseguim ampliar el marcador amb dos gols més. Seguim!

Gols: Sara x3, Elena x2, Lluna i Berta.

Cadet C masculí 2-2 Molins 99 C.F.S, A

Declaracions d’Albert Pitarque: Partit molt igualat que es podria haver decantat per qualsevol dels dos equips. Hem començat la primera part amb una molt bona pressió, recuperant moltes pilotes a camp contrari però érem incapaços de transformar les ocasions clares en gol. Tot i així aconseguim avançar-nos al marcador amb un gol de rebot. Cap al final de la primera meitat el partit es torna boig beneficiant a l’equip visitant que aconseguia remuntar el resultat abans del descans. A la segona part ens trobem amb un partit molt més igualat. No aconseguim generar ocasions tan clares com a la primera meitat tot i que la defensa segueix sent bona. A falta de 7 minuts aconseguim marcar el segon gol que ens donava l’empat definitiu. Cal seguir sumant punts a poc a poc. Ara ens venen dos partits importantíssims que haurem de guanyar si volem començar a escalar posicions.

Gols: Quim i Pol.

C.F.S. Eixample, B 4-0 Cadet B masculí

Declaracions de Javi Mellado: Bon inici amb bona intensitat i ocasions clares per avançar-nos, no tenim sort i el primer gol en contra ens ensorra. Ens costa fer un joc fluid i arribar a zona de finalització, la primera part acaba amb 2-0. La segona segueix la mateixa tònica, pressió molt a dalt i joc molt directe, fallem les ocasions que tenim i no ens acabem de ficar. Dues transicions fan el 4-0 final.

Cadet A masculí 3-6 C.F.S. Eixample, A

Declaracions de Javi Mellado: Començament fluix i primera part poc contundent en general en un partit que podria haver sigut més igualat si no ens haguessin condemnat els errors individuals. Encaixem un dur 0-3 inicial i escurcem amb un gol per ficar-nos al partit i tenir esperances, però seguim sent tous i marxem a la mitja amb 1-4. La segona comencem amb més caràcter i ens acostem amb el 3-4 fent un joc molt directe per minimitzar errors a prop de la nostra porteria, ho provem de 5 però dos gols, un de doble penal, fan que acabem amb el 3-6 final.

Gols: Nil Fàbregas x2 i Aitor.

Cadet B femení 0-0 Molins 99 C.F.S., A

Declaracions de Júlia Vives: Partit força incòmode, on les rivals només plantejaven tirar pilotes a pivot i esperaven els nostres errors per tirar les contres. A diferència de la setmana anterior, no som intenses en defensa, no ens sabem anticipar bé. Acabem la primera meitat 0-0 tot i arribar bastants cops però sense xutar entre els 3 pals. A la represa, s’intercanvien els papers i ara són les rivals que generen més ocasions, i a nosaltres ens costa molt generar coses i sobretot és per tema d’actitud. Seguim!

Molins 99 C.F.S., A 2-5 Juvenil C masculí

Declaracions de Pau Maurel: Iniciem el partit imprecisos i al minut 5 encaixem l’1-0. A partir d’aquí canviem la dinàmica i aconseguim l’empat en una bona pressió. En poc temps ens posem per davant del marcador en un penal. A l’últim minut aconseguim l’1-3 que ens deixa una avantatge prou còmode. A la primera acció de la segona part en una jugada de banda fem l’1-4. El partit es torna boig i només són contres. Ells surten de 5 i aconsegueixen el 2-4. Semblava que es podien tornar a posar dins del partit però ràpidament fem el definitiu 2-5.

Gols: Gómez x3, Dani i Viñas.

Manresa F.S., A 6-1 Juvenil B masculí

Declaracions d’Eric Barrachina: Derrota dura davant un rival que ha competit millor que nosaltres. Iniciem molt bé apretant a primera línia i tenint bones circulacions de pilota. Hem gaudit d’alguna ocasió clara per avançar-nos però ha sigut el rival el que s’ha posat per davant. Poc a poc ens hem anat apagant i hem acabat la primera part 3-0 tot i tenir una ocasió clara al final dels primers 20 minuts. A la represa, no sortim bé i encaixem ràpid el 4-0. A partir d’aquí i amb el 5-0 al marcador ho hem intentat de 5 faltant 10 minuts de partit. En la primera ocasió forcem un penal i retallem distàncies. Hem intimidat força la porteria rival i fins i tot hem tingut un parell de dobles per apropar-nos al marcador però de nou hem rebut un altre cop per tancar el definitiu 6-1.

Gols: Marc.

Futsal Mataró C.E., A 3-2 Juvenil A masculí

Declaracions de Nil Marco: Derrota molt dura que ens deixa tocats. 1a part força bona per part nostra exceptuant alguna estona puntual. Som superiors però no ho plasmem amb contundència al marcador. Marxem al descans 0-1 per davant. A la segona el partit és més igualat. Alguns duels individuals els guanyen ells i això ens crea perill. Ens empaten però fem el 1-2 ràpid. A 5 minuts pel final, 30 segons fatídics ens fan tirar el partit. Ho hem provat de 5 sense fer pràcticament mal. Seguim!

Gols: Ignacio i Jorge.

Òdena C.F.S., A 0-10 Juvenil B femení

Declaracions de Paula Nardi: Partit que hem dominat des del primer fins l’últim minut. Hem fet una molt bona primera part, aconseguint mantenir la mateixa intensitat els 25 minuts i provocant moltes oportunitats clares de gol. Anirem a la mitja part 0-3. A la segona, baixem molt el ritme, però tot i així aconseguirem ampliar el marcador fins a 0-10.

Gols: Maria x4, Carlota x2, Marina, Riera, Cattini i Abril.

Juvenil A femení 3-1 C.E.T. 10 F.S., A

Declaracions de Borja Carasusán: Primera part molt fluixa on mostrem un joc molt pla, horitzontal i gens incisiu. Tenim la pilota però sense cap intenció de cara a porteria contrària. En una pèrdua d’última rebem el 0-1 al minut 8 que tampoc ens acaba de despertar. Als últims minuts de la primera sembla que ens il·luminem i comencem a treballar amb més sentit, fent l’1-1 a manca de pocs segons pel descans. A la primera jugada de la represa anotem el 2-1 i ens canvia la cara. Estem millor amb pilota i generem ocasions clares que no materialitzem, 3 pals inclosos. No és fins a manca de menys de 2 minuts que anotem el tercer per tancar el partit. Seguim!

Gols: Sílvia x2 i Berta.

Fundació Futbol Badalona, A 3-2 Sènior B masculí

Declaracions de Kevin Cheung: Partit en el que no estem còmodes davant un rival que té les idees més clares i proposen millor joc. En cap moment aconseguim posar-nos per davant del marcador, no som contundents en defensa i a sobre, no aprofitem les nostres ocasions. Així és molt complicat guanyar partits.

Gols: Mario i Maurel.

Salou F.S., A 5-2 Sènior A masculí

Declaracions d’Alex Garcia: Primera derrota de la temporada contra un rival fort que va saber aprofitar molt bé les seves opcions. Ens fan dos gols en situacions aïllades a la meitat de la primera part, però ens refem i fem el 2-1 just abans del descans. Els nostres primers minuts de la segona part són els millors del partit i tenim vàries oportunitats d’empatar. Ens fan el 3-1 a falta de 5 minuts i ho provem amb porter jugador, però el càstig es fa encara més gran.

Gols: Fèlix i Esteve.

Sènior B femení 2-1 Cornellà C.F.S., A

Declaracions de Laia Núñez: Sumem els primers tres punts de la temporada en un partit que anem de més a menys on no som contundents en defensa i som poc efectives davant de porteria. Tot i avançar-nos al minut 3 de partit i tenir un grapat d’ocasions clares, ens desdibuixem d’aquest quan ens anul·len el segon per unes suposades mans. Estem erràtiques a les passades i als controls i les rivals ens guanyen terreny. Fruit d’això, en una pèrdua a vora de l’àrea encaixem l’empat, resultat amb el que anem al descans. A la represa no som capaces de canviar el guió però fem el segon en una jugada d’estratègia. Defensem les seves pilotes llargues a l’àrea amb més cor que cap i amb fortuna salvem l’últim ensurt del partit. Seguim!

Gols: Mireia Fernández i Paula Nardi.

AD Intersala 10 Zaragoza 3-5 Sènior A femení

Declaracions de Rober Caneda: Victòria a domicili contra un rival que només s’havia deixat 3 punts en el que portàvem de competició. Primera part molt completa a tots els nivells. Entrem molt bé al partit i ens avancem als 30 segons després de dues aproximacions prèvies. Als 6 minuts fem el 0 a 2 mostrant-nos superiors al rival en intensitat i joc. En un desajust defensiu en la pressió defensiva rebem l’1 a 2. Malgrat això, no baixem en cap moment el nivell mostrat i fem dos gols més abans del descans per marxar a vestidors amb un 1 a 4. Segona part on elles intenten igualar la balança però en la que mantenim el nostre ritme. Als 7 minuts fem el cinquè després de robar una pilota a 1a línia. Ens fan el 2 a 5 ràpidament i amb aquest resultat a 9 minuts del final es posen a jugar de 5. Amb aquesta premissa, amb la que no van haver-hi ocasions excessives, ens fan el 3 a 5 definitiu a 15 segons del final. Gran victòria. Seguim!

Gols: Cèlia, Helena, Peña, Paula i Kris.