21 nov. 2022

Jornada amb resultats força positius pels equips mamuts. El cap de setmana ens deixa un balanç de 16 victòries, 1 empat i 5 derrotes. Us deixem tots els resultats, cròniques dels entrenadors/es i golejadors/es a continuació.

C.F.S. Palau, C 0-13 Benjamí B

Declaracions de Pau Garriga: Comencem la segona volta amb una victòria molt còmode. Partit molt complet en tots els aspectes el qual el rival no ens posa en cap moment massa complicacions. Aprofitem per aplicar diferents aspectes que s’han treballat durant la setmana per seguir millorant cada dia i afrontar aquells partits que ens han costat més.

Gols: Martin x4, Pol x2, Edu x2, Hugo x2, Gonzalo, Anibal i Yago.

Pallejà F.S., A 6-2 Aleví C masculí

Declaracions de Miki Garcia: Partit complicat contra un dels equips més forts de la categoria. La primera part és molt bona i la competim en tot moment, estem encertats de cara a porteria i en defensa estem bastant sòlids, marxem al descans amb un 3-2 que ens donava esperances de lluitar pel partit. Desprès del descans el desgast físic de la 1a part i el bon joc del rival fa que cada cop ens costi més atacar i estar bé en defensa. El 4-2 ens fa molt mal i a partir d’aquí costa molt aixecar el partit. Seguim!

Gols : David i Marc T..

Aleví B masculí 3-2 F.S. Prat, A

Declaracions de Carles Hernán: Partit on l’altre equip ens deixa el protagonisme amb pilota, arribem amb facilitat a la seva pista però ens costa donar una bona última passada. Ens avancem gràcies a un gol del nostre porter de camp a camp i aprofitem els seus moments de debilitat per fer el 2-0, abans de la mitja part tenim uns minuts on a cada jugada un jugador seu ens guanya l’esquena fins que en un 1cp provoquem un penal que ens fa marxar 2-1 al descans. La segona part mateix guió de partit, nosaltres tenim pilota i ells aprofiten els espais de les nostres esquenes fins que arriba el gol de l’empat. Semblava que el partit anava a acabar així però a falta de 3 minuts en una jugada de córner aconseguim el definitiu 3-2.

Gols: Teo R. , Iker G. i Nil C.

CEFS Manlleu, A 2-5 Aleví A masculí

Declaracions de Sergi Ruiz: Desplaçament llunyà de l’equip que salda amb victòria i estén per tercera setmana consecutiva un resultat a favor. El plantejament de partit del rival ens porta a canviar el nostre i adaptar-nos a diferents situacions del joc poc experimentades fins ara. Des que ens avancem sempre mantenim un avantatge còmode en el marcador i així ho gestionem fins el final.

Gols: Teo, Biel, Pau, Jaume i Dani.

CFS Sant Joan Despí, A 0-12 Aleví A femení

Declaracions d’Alex Royo: Partit plàcid en el qual en tot moment tenim el domini de la pilota i de les ocasions. Durant els primers compassos de la primera part estem pressionant i aconseguim robar bastantes pilotes i crear ocasions de gol. D’aquesta manera han arribat els 4 primers gols. Elles ens han esperat a mitja pista i hem trobat espais a partir de moviments sense pilota que ens han permès generar més ocasions i gols. Hem marxat al descans amb una diferència de 6 gols. A la 2a, tònica molt similar, però amb la nostra defensa més endarrerida. Resultat final 0-12.

Gols: Arlet x4; Bruna x2; Lia x2; Martina i pròpia porteria.

Infantil C masculí 1-4 Escola Futbol Sala Vilanova, A

Declaracions d’Eric Prieto: Partit igualat contra el segon classificat que el determina qui té més efectivitat a les àrees. Iniciem bé però a mesura que passen els minuts ens costa poder sortir de la seva pressió. Físicament eren grans i apretaven molt a l’home. Marxem a la mitja part 0-2 després de dos gols de banda, un de cap i un xut llunyà. A la segona pugem una marxa en defensa i som molt més directes en atac, fem el 1-2 en una transició. Quan millor estàvem ens fan el 1-3 que ens deixa tocats. A falta de 4 minuts per acabar fan el quart en un rebot d’una falta.

Gols: Edu.

Infantil B masculí 5-1 Arrels A.E.F.S., A

Declaracions d’Eric Prieto: Partit contra un equip de la zona baixa de la classificació que sentenciem en una bona primera part. Estem còmodes amb la pilota i correctes amb la pressió això fa que marxem 4-0 a la mitja part. La segona part és una mica travada, baixem una marxa en defensa i estem massa individualistes amb la pilota.

Gols: Joan x2, Marcos, Miquel i Oriol A.

Infantil A masculí 6-0 C.N. Caldes F.S., A

Declaracions de Pere Graugés: Partit fred davant del cuer en què en moments ens encomanem d’un ritme massa baix. No decidim bé en la finalització, pecant sovint de ser massa egoistes.

Gols: Tudor x2, Adri, Fede, Martí Barreda i Àlex.

Cadet C masculí 1-3 L’Hospitalet Bellsport, A

Declaracions d’Albert Pitarque: Tres punts que deixem escapar contra un equip de la part baixa de la classificació. Partit fluix en línies generals. Ens hem trobat amb un rival que plantejava una defensa a tres quarts i que buscava un joc molt directe amb el pivot. Començàvem relativament bé la primera part on hem generat varies ocasions que no hem finalitzat a porteria. Tot i així, avui la pilota ens cremava als peus i no érem capaços de mantenir la possessió de la pilota. Abans d’anar al descans aconseguim avançar-nos al marcador amb una molt bona recuperació. Segona part desastrosa. De les ocasions que generem en finalitzem encara menys i els visitants en un minut aconsegueixen remuntar el partit. Primer degut a una defensa molt fluixa i a la següent jugada en un contraatac. Ho intentem amb el joc de cinc en els últims minuts de partit però sense bons resultats. Toca refer-se i continuar treballant. Sabem que quan no fem les coses bé no podem emportar-nos els tres punts i és el que ha passat avui.

Gols: Pol.

Ràpid Santa Coloma F.S., A 2-1 Cadet B masculí

Declaracions de David Monterrubio: Partit molt igualat que podia haver caigut per qualsevol banda. Comencem freds i tous, cosa que ens costa el primer gol. A partir d’aquí, comencem a ficar-nos al partit però quan millor estàvem expulsen al nostre pivot que estava fent un gran partit. Aguantem la inferioritat i marxem amb aquest resultat al descans. A la segona sortim amb una altra cara i en la primera jugada aconseguim l’empat. Quan millor estàvem i després de tenir un parell de jugades per avançar-nos en un contraatac es tornen a avançar. Finalment tenim un 4vs3 i el joc de 5 però el resultat ja no es mouria.

Gols: Isaac.

Cadet A masculí 4-3 Industrias Santa Coloma, A

Declaracions de Javi Mellado: Important victòria per trencar la ratxa de resultats negatius. Des del començament anàvem a remolc encaixant un gol matiner, la seva pressió alta dificultava l’elaboració i ens obligava a fer un joc bastant directe. Nosaltres, fent també una pressió alta, teníem ocasions per empatar en atacs ràpids sense sort. A la segona part tornem a encaixar, però amb el 0-2 pugem la intensitat i aconseguim fer dos gols bastant seguits per posar l’empat. Volíem tenir més possessió amb el joc de 4 i els nervis feien que passés tot el contrari, arriba el 2-3 després d’una pèrdua i tornem al joc amb pivot. No aprofitem un 4 vs. 3 per una expulsió i quan recuperen jugador fem l’empat a 3. Ho proven de 5 amb ocasions per avançar-se però un doble penal a falta d’un minut ens dona la victòria final.

Gols: Marc Benito x3 i Macarrilla.

Cadet B femení 4-0 Escola Daina Issard Assoc. Esp., A

Declaracions de Júlia Vives: Sumem tres punts més contra un equip que ens proposa un joc totalment diferent de l’últim cop que juguem en contra. Els primers 5 minuts entrem adormides i ens costa molt defensar el seu joc que en moltes ocasions és de 4 i no estem acostumades. Passats aquests 5 minuts ja entrem de ple al partit i el dominem en tot moment tenint moltes ocasions.

Gols: Carla Martínez x2, Mireia i Paula.

Cadet A femení 7-0 Club Esportiu Vincit-Provençalenc, A

Declaracions de Borja Carasusán: Inici de partit amb uns 10 minuts molt bons que ens permeten col·locar-nos 3-0. Sobre el minut 15 baixem un parell de marxes, comencem a perdre velocitat en tots els atacs i, en el cos a cos, no competim com hauríem de fer-ho. Ja a les acaballes i recuperant-nos un pèl fem el 4-0. A la segona continuem portant el pes del partit amb un bon grapat d’ocasions arribant fins al definitiu 7-0. Elles només generaven perill recolzades en la seva millor jugadora i joc directe a pivot, però hem estat força serioses en defensa per concedir poques ocasions. Seguim!

Gols: Victòria x4, Ainara x2 i Paola.

Juvenil C masculí 9-1 C.F.S. Sant Boi, A

Declaracions de Pau Maurel: Partit on som superiors. Sortim concentrats des de l’inici i l’encert a porteria fa que ens avancem ràpid al marcador. Anem aprofitant aquests bons minuts i arribem al descans 5-0. Segona part amb la mateixa dinàmica fins el resultat final. Partit sense gaire història. Bona victòria que fa que ens col·loquem líders en solitari.

Gols: Gómez x3, Alberto x2, Dani x2, Lluc i Pau.

Sant Julià de Ramis E.F.S., A 6-9 Juvenil B masculí

Declaracions d’Eric Barrachina: Partit amb dues parts totalment diferenciades. Iniciem força bé i tenint bons minuts amb pilota. Hem aprofitat força les ocasions que hem tingut i això ha fet que acabem la primera part 2-8. A la segona la grada ha apretat força i nosaltres no hem sortit de la millor manera. Encaixem als pocs minuts d’iniciar la part, però responem ràpid amb 3-9. A partir d’aquí no hem estat gens bé i hem tirat pel terra una diferencia de 6 gols en 5 minuts deixant el marcador en 6-9. Hem demanat temps mort i hem ajustat algunes coses que ens han permès no encaixar més gols.

Gols: Biel x3, Juan x2, Jan, Mester, David i Viñas.

C.N. Caldes F.S., A 2-4 Juvenil A masculí

Declaracions de Nil Marco: Bona victòria en una pista sempre complicada ja que patina força. El rival ens planteja una mitja pista esperant la nostra errada per tirar alguna transició. Ens creen alguna jugada de perill aïllada però ho ataquem prou bé i amb ritme. Fem el 0-1 aviat i el 0-2 força seguit de penal. A partir d’aquí els rivals han pujat la intensitat i la seva línia defensiva. Amb el pas dels minuts aconseguim transformar una bona defensa en el 0-3. A 6 segons pel descans ells fallen un penal que podria haver canviat la dinàmica del partit. A la segona gestionem bé l’avantatge i en una sortida de pressió aconseguim fer el 0-4. Malauradament no ha servit per matar el partit del tot ja que al cap de poc els rivals han fet l’1-4 i després ja s’han posat a jugar amb porter jugador. Hem perdonat algunes ocasions a porteria buida però ells també ens han inquietat força. A 30s segons pel final ens han fet el definitiu 2-4. Seguim!

Gols: Jorge x2, Max i Sergio.

Unió Futbol Sala Martorell, A 2-2 Juvenil B femení

Declaracions de Paula Nardi: Empat amb sabor a derrota. Jugàvem contra les terceres classificades i amb qui estem empatades a punts. Ha sigut en general un partit molt lent, on en atac hem sigut nosaltres qui proposàvem alguna cosa, ja que ens esperaven a mitja pista per veure si es podien aprofitar d’algun dels nostres errors per tirar la contra. Ens costa atacar la seva defensa tan tancada, sumat que tampoc estem encertades en les passades i que la pista relliscava força. Tot i això som nosaltres qui ens avancem al marcador amb un xut exterior que rebota en una defensa i entra cap a dins. Ho continuem intentant amb bons xuts exteriors, però la portera ens els nega tots i marxem 0-1 a la mitja part. A la represa, sembla que sortim amb una mica més de ganes, però seguim sense encert. Arriba l’empat amb un xut des de la zona del córner sense angle que amb fortuna rebota el travesser i cap a dins. El gol no ens desanima, i en una bona transició aconseguim tornar-nos a posar per davant. A falta de 5 minuts pel final, elles proven de capgirar el marcador amb el joc de 5 i empaten el partit a falta de 4 minuts pel final. Gaudim d’una falta a la vora de l’àrea i molt centrada faltant 2 minuts però la tirem directament a les mans de la portera.

Gols: Abril i pròpia porteria.

Juvenil A femení 4-0 C.F.S. Almacelles, A

Declaracions de Borja Carasusán: Primers minuts molt igualats davant un equip força intens en defensa i ràpid a les transicions. Ens aconseguim fer amb la pilota creant bons atacs posicionals i ens apropem amb claredat a la porteria rival però, entre el bon paper de la portera i els pals, no aconseguim moure el marcador. Marxem 0-0 al descans. A la primera rotació de la represa no estem bé però ens refem amb la segona, anotant a més l’1-0. A partir d’aquí no ha canviat gaire el desenvolupament del partit. Nosaltres molt dinàmiques i creant ocasions però sense encertar amb el segon. Als últims 4 minuts ens entra tot el que no hem aconseguit durant el partit per ampliar fins al definitiu 4-0. Acabem defensant el seu joc de 5 sense concedir ocasions. Seguim!

Gols: Tania H., Berta, Sílvia i Ángela.

C.F.S. Eixample, B 1-0 Sènior B masculí

Declaracions de Kevin Cheung: Derrota a una pista complicadíssima de jugar. Ens ha costat molt entrar en el partit, sense les idees clares i això ha fet que hem hagut de tirar de més individualitat que de joc col·lectiu. A la primera part del partit hem tingut dues ocasions d’1 contra el porter que no sabem aprofitar i també d’una superioritat arrel d’una expulsió rival que tampoc sabem aprofitar. A falta de 8 minuts, ens expulsen a un jugador i ells si que aprofiten l’ocasió per marcar l’únic gol del partit. Derrota dura, era important aconseguir 3 punts en aquest partit per seguir a dalt de la classificació.

SD Espanyol, A 2-3 Sènior A masculí

Declaracions d’Alex Garcia: Victòria en un partit en el que anem de més a menys i acabem patint molt per treure els tres punts. Ens avancem ràpid en un córner i fem el segon en una transició. Els últims minuts de la primera part el rival disposa de vàries ocasions per igualar el marcador, però marxem al descans amb el 0-2 al marcador. La segona part és del rival, ens ofeguen amb una pressió alta i són incisius en atac. Quan més estàvem patint fem el 0-3 en una jugada d’estratègia, però el gol no canvia la dinàmica del partit i seguim patint. Encaixem l’1-3 en un córner i el 2-3 en una pèrdua en sortida de pressió. Accions de mèrit de la nostra porteria ens acaben donant els tres punts.

Gols: Esteve x2 i Gilles.

Sènior B femení 4-0 Barnasants Futbol Sala Club, A

Declaracions de Laia Núñez: Victòria important per retrobar-nos amb sensacions positives després de l’inici irregular que estem tenint. Primers minuts de tempteig entre els dos equips i arribades tímides on cap dels dos equips aconsegueix fer mal a l’altre. Pugem una marxa i tenim més aproximacions amb pilotes que es passegen pel segon pal sense trobar rematadora. A falta de 30 segons per finalitzar la primera part fem el primer en una sortida de banda. A la represa, un contraatac, un córner i una bona pilota llarga a l’esquena de la defensa fa que ampliem el marcador sense concedir gaires opcions a les rivals. Seguim!

Gols: Raquel x2, Marta Berzal i pròpia porteria.

F.S. Ripollet, A 2-3 Sènior A femení

Declaracions de Rober Caneda: Victòria important en una pista difícil davant d’un bon equip. Primera part on mostrem un gran nivell competitiu i de joc que ens fa ser superiors al rival marxant al descans amb un resultat favorable de 0 a 3. Segona part més equilibrada en la que tot i  haver alguns apropaments a les dues porteries no va tenir gaires ocasions clares. En una desafortunada acció a menys de dos minuts del final ens fan l’1 a 3, fet que accelera el partit. A 40 segons ens fan el 2 a 3 amb portera jugadora i acabem patint per sumar 3 punts merescuts. Seguim!

Gols: Peña, Laura i Paula.