El post de la jornada mamut de futbol sala

5 des. 2022

Us deixem a continuació un nou post de la jornada mamut de futbol sala amb tots els resultats, declaracions dels entrenadors/es i golejadors/es dels partits del cap de setmana. La jornada ens ha deixat un balanç de 14 victòries, 4 empats i 6 derrotes.

Maristes Sants Les Corts C.E., A 4-3 Benjamí B

Declaracions de Pau Garriga: Partit espectacular contra els líders del grup. Iniciem els primers 20 minuts molt concentrats i sabent quin és el joc que volem proposar, juntament amb una intensitat molt alta que ens permet competir amb moltes garanties. Ells s’avancen en el marcador, però nosaltres continuem treballant i aconseguim posar-nos per davant fins que quan faltaven tres minuts per la mitja encaixem 2 xuts exteriors que ens fan marxar al descans amb derrota en el marcador. Comencem la segona part amb les mateixes ganes per guanyar el partit, però novament encaixem el 4-2 a partir d’una falta a la frontal de l’àrea. Continuem competint fins al final aconseguint un gol i moltes ocasions per empatar el partit. Finalment, acabem perdent, però les sensacions són molt bones i ens donen molta força per encarar el següent partit.

Gols: Hugo, Gonzalo i Pol.

Benjamí A 12-1 Babar A.E., A

Declaracions de David Antón: Partit que controlem des de l’inici i on generem moltes ocasions tant pressionant com a mitja pista. Fem bons gols en bones combinacions.

Gols: Leo x3, Raúl x2, Héctor x2, Joel x2, Bruno x2 i Martí.

Futsal Athletic Vilatorrada, A 5-2 Aleví C masculí

Declaracions de Miki Garcia: Partit fora de casa davant d’un dels candidats a la lliga. L’inici del partit està molt competit, però dues accions desfavorables fan que es fiquin per davant, seguim amb la nostra idea de joc i abans del descans fem el 2-1. El començament de la segona ens costa molt i fa que ells ampliïn el marcador, els últims 15 minuts estem molt bé tant en defensa com en atac fent que tinguem unes quantes ocasions molt clares que el seu porter treu. Molt ben competit contra un rival molt complicat i una pista difícil.

Gols: Marc T. i Pol.

Aleví B masculí 3-6 Club Esportiu La Salle Gràcia, A

Declaracions de Carles Hernán: Partit contra un rival directe a la classificació el qual treballen molt bé el joc amb pivot que ens costa molt defensar i acabem concedint un 0-3, corregim certes coses i millorem el nostre joc i la defensa del pivot i aconseguim fer el 1-3. La segona part ells van a mitja pista i nosaltres tenim la pilota però ens costa generar ocasions clares i ells aprofiten les transicions per acabar amb el marcador final de 3-6.

Gols: Iker x3.

Barça, A 5-2 Aleví A masculí

Declaracions de Sergi Ruiz: Bona primera part de l’equip amb la que arribem al descans amb un meritori resultat a favor 1-2. Només iniciar la segona part encaixem el 2-2 i es manté l’empat durant molts minuts. Entrem en una fase decisiva de partit en la que tenim ocasions clares que no materialitzem i ells poc a poc es van fent més dominadors del joc. Després d’aguantar 25 minuts de partit amb una bona tensió competitiva, encaixem 3 gols en els darrers 5 minuts amb els que el rival remunta fins el 5-2 final.

Gols: Jaume i Miqui.

F.S. Prat, A 0-7 Aleví A femení

Declaracions d’Àlex Royo: Les rivals han plantejat un partit d’alta intensitat en que la pressió era molt alta i ens costava sortir d’aquesta. Les rivals han aprofitat certs errors en l’atac per fer contraatacs ràpids, però sense eficàcia. En canvi nosaltres si que ho hem estat i hem marxat al descans amb una diferència de 4 gols. La segona part ha seguit una tònica semblant. Marquem el 5è amb un gol de penal. El 6è i el 7è gol arriben a la part final del partit gràcies a una transició de 3vs2 i una jugada individual, respectivament.

Gols: Sofia x3, Martina x2, Arlet i Bruna.

Infantil C masculí 2-1 A.E. Badalona Futsal Iris-JS, A

Declaracions d’Eric Prieto: Partit contra el tercer classificat en el que fem un bon inici i ens avancem al minut 5. Els hi fem molt mal alternant la pressió amb la mitja pista i ells no estan còmodes en cap moment. Nosaltres som més directes de l’habitual degut a la seva forta pressió i que físicament eren molt més grans que nosaltres. A la segona baixem la línia definitivament a mitja pista per robar i sortir a les contres. En una indirecta després d’una cessió fem el 2-0 i gaudim d’alguna ocasió més que no aprofitem. Els últims 10 minuts ells pugen una marxa i ens toca patir, ens fan el 2-1 a falta de 3 minuts per acabar però aconseguim mantenir el resultat i emportar-nos la victòria.

Gols: Raul i Otto.

Infantil B masculí 6-3 Sant Andreu A.E., A

Declaracions d’Eric Prieto: Partit en el que ens posem 4-0 en pocs minuts. Això ens dona molta tranquil·litat per la resta de partit, marxem a la mitja part 4-1. A la segona ens costa mantenir la tensió del partit i els hi donem massa opcions perquè ens retallin l’avantatge però el nostre porter va estar molt bé.

Gols: Joan x4 i Marcos x2.

Infantil A masculí 6-6 Futsal Mataró C.E., A

Declaracions de Pere Graugés: Partit llarg i amb diferents “mini partits” al que ens presentem amb moltes baixes. Bon inici en què estem còmodes en defensa i tenim transicions clares. Ens avancem 2-0 amb ocasions per més. Als últims 7-8 minuts de primera part la dinàmica canvia completament i ens remunten fins el 2-4. A l’inici de la segona aconseguim canviar la mentalitat i fem ràpidament 3-4. Al cap d’uns minuts empatem i faltant uns 10 minuts el rival decideix sortir de 5. Encaixem el 4-5 en aquesta situació. Ens expulsen un jugador i en el 4c3 encaixem el 4-6. En una recuperació a primera línia fem el 5-6 i faltant menys de 3 segons el 6-6 definitiu. A la segona part xutem 3 doble penals que no aprofitem.

Gols: Pau x3, Joel, Fede i Adri.

AEE Institut Icària-CET10, B 0-10 Infantil A femení

Declaracions de Raquel Almirall: Partit plàcid on som superiors en tot moment. Arribem amb molta facilitat a la porteria rival i al minut i mig ens posem per davant del marcador 0-2. Tenim moltes ocasions clares de gol que no s’acaben de materialitzar i marxem a la mitja part 0-4. A la segona part, mateixa tònica que a la primera. Fallem ocasions clares, però aconseguim ampliar el marcador fins al resultat final de 0-10.

Gols: Gisela x4, Lili x2, Lluna x2, Laura i Garci.

Cadet C masculí 5-4 F.S. Montbui, A

Declaracions d’Albert Pitarque: Partit d’infart on ens emportem els tres punts contra un rival de la part alta de la classificació. Comencem el partit molt concentrats i sabent de la importància de treure els tres punts. Tenim algunes ocasions clares que no materialitzem en gol fins que al minut 17 aconseguim avançar-nos al marcador. Dos minuts més tard aconseguim ampliar la diferencia amb una bona pressió però l’alegria no durava gaire ja que tot seguit rebem dos gols a causa d’errades defensives. Durant uns minuts de la segona part el partit es torna boig i no en sortim beneficiats. Els rivals comencen avançant-se, ho igualem en un bon contraatac i tornem a rebre un gol que ens posava 3-4 al marcador. En aquest punt del partit, lluny d’abaixar els braços, pugem la intensitat i el rival no torna a finalitzar de forma clara mentre que nosaltres generàvem moltes ocasions. A falta de 5 minuts aconseguim l’empat de falta i a falta de trenta segons, amb una bona recuperació i una mica de fortuna, aconseguim el gol que ens dona la victòria. Molt content amb l’actitud de tots els jugadors que no han deixat de lluitar en cap moment. Seguim.

Gols: Bernat x2, Gael x2 i Dani.

Union Santa Coloma Futsal, A 1-1 Cadet B masculí

Declaracions de David Monterrubio: Partit molt lent on cap dels dos equips aconsegueix ser dominador del joc. Comencem molt freds i apàtics, cosa que ens costa el primer gol. A partir d’aquí decidim baixar a mitja pista per reduir els espais i aconseguim frenar els seus atacs. Hi ha vàries ocasions per marcar gol dels dos equips però no serà fins a falta de 5 minuts que aconseguim l’empat a 1. Hi ha ocasions pels dos equips per avançar-se però el marcador ja no es mouria

Gols: Marc.

Cadet A masculí 11-2 Futsal Athletic Vilatorrada, A

Declaracions de Javi Mellado: Inici de partit amb nervis que es traduïen en errades, sobretot de cara a porteria. Un embolic a l’àrea fa que ens posem per sota el marcador 0-1 bastant aviat. Seguíem insistint amb el joc amb pivot i aconseguim donar-li la volta 2-1, però a falta de 2 minuts ens fan l’empat. La segona part canvia totalment i la falta d’encert que no vam tenir a la primera part si que la tenim a la segona per arribar al 11-2 final.

Gols: Marc x6, Nil Fàbregas, Alex Macarrilla, Nil Amorós, Alex Hervás i Aitor.

Cadet B femení 1-3 F.S. Olesa, A

Declaracions de Júlia Vives: Partit contra les primeres de la classificació. Sortim endollades i amb ganes defensant bé a les seves jugadores ràpides i creant bones ocasions, ens anem 0-1. A la represa aconseguim empata el partit ràpid en un moment de descontrol del rival. L’empat ens durà poc i ens fan el 1-2 que sembla que ens baixa els ànims una mica però seguim lluitant fins al final. A falta de 2 minuts ens fan l’1-3 definitiu. Necessitem ficar més cos i saber fer faltes quan toca contra rivals així. Seguim!

Gols: Carla Costa.

Magic Sants Futsal Club Esp.,A 0-8 Cadet A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Partit on tot iniciar un pèl toves i imprecises dominem en tot moment. Al minut 5 ja guanyem i acumulem ocasions per ampliar fins al 0-5 abans del descans. A la segona mateix guió però en certs moments entrem en jugades on pequem d’individualisme que no ens permeten desplegar el joc que buscàvem. Tanquem el partit amb el 0-8 final. Elles només tenien apropaments amb xuts des de llarga distància que pràcticament no inquietaven. Seguim!

Gols: Ainara x4, Victòria x2, Laura i Paola.

Penya Esplugues Assoc. Esp., B 1-3 Juvenil C masculí

Declaracions de Pau Maurel: El rival ens planteja una defensa a mitja pista on el seu objectiu és sortir als contraatacs. Iniciem el partit amb una bona lectura de joc i en una bona acció col·lectiva aconseguim avançar-nos al marcador. Ells gaudeixen d’algun contraatac i som nosaltres qui a través d’un rebot marquem el 0-2. El partit es torna boig i els dos equips gaudim d’ocasions clares però ningú les aconsegueix transformar. Segona part amb la mateixa dinàmica. Als últims 10 minuts ens venen a pressionar i amb un xut exterior fem el 0-3 que semblava que sentenciàvem el partit, però just a la propera jugada encaixem l’1-3. Ells ho proven de 5 però no aconsegueixen reduir la distància.

Gols: Pau x2 i Gómez.

CET10 F.S., A 4-3 Juvenil B masculí

Declaracions d’Eric Barrachina: Mal partit on no som capaços de transformar la superioritat amb pilota en gols. A l’inici del partit ens trobem un equip que ens juga molt directe i que ens pressiona molt. Tot i això, no estem malament i ens avancem al marcador. A partit d’aquí comença un intercanvi de cops que fa que ens diluïm poc a poc com a equip i acabem la primera part 3-2. A la represa, encaixem en la primera jugada el 4-2. A partir d’aquí, tenim els nostres millors minuts amb pilota on aconseguim retallar distàncies. Amb el 4-3, ens han faltat idees i profunditat en el joc. Ni el 3 ni el 4 ens han donat coses. Els últims minuts ens posem de 5 i tot i tenir alguna ocasió el marcador es queda en el definitiu 4-3.

Gols: David, Marçal i Biel.

C.F.S. Eixample, A 1-1 Juvenil A masculí

Declaracions de Nil Marco: Empat dur en una jornada important a nivell de classificació amb molts enfrontaments directes dels equips de la part alta. Partit igualat davant un bon equip amb les idees clares i que ens ha pressionat tota l’estona. Fem uns bons 40 minuts en els que en línies generals som superiors però la falta d’encert i la bona actuació dels porters dels dos equips ha deixat aquest resultat. El guió del partit ha estat força similar durant les dues parts. Tenim minuts bons amb ritme de pilota alt que no som capaços de transformar amb gols. Marxem 0-0 al descans i a l’inici de la segona fem el 0-1 en una falta a la frontal. A 9 segons pel final encaixem l’empat en una mala i tova defensa del seu joc de 5. Seguim!

Gols: Ivan.

CE Athletic Torre Roja, A 1-7 Juvenil B femení

Declaracions de Paula Nardi: Partit on jugàvem contra les últimes classificades. El dominem des del primer minut fins l’últim, fent un bon joc col·lectiu, tot i que en ocasions ens precipitem en la presa de decisions. Ens avancem al marcador amb una jugada finalitzada al segon pal i amb un xut potent dins de l’àrea. Elles, però, lluny de abaixar els braços continuen competint el partit i retallen distàncies amb un molt bon xut de falta. Un minut després posem l’1-3 al marcador just abans de marxar al descans. La segona part, sabem prendre millors decisions, i ampliem el marcador fins al 1-7 final.

Gols: Riera x2, Carlota x2, Abril, Maria i Carla H..

Juvenil A femení 5-0 CFS Arenys de Munt, A

Declaracions de Borja Carasusán: Pols inicial i elèctric dels dos equips. Començament de partit amb intercanvi de cops on no es mouria el marcador però, a mesura que corrien els minuts, ens fèiem amb la situació controlant millor els seus atacs i arribant a porteria contrària. En una transició a falta de 4 minuts fem pujar l’1-0 i a l’últim segon anotem de nou per marxar 2-0 al descans. A la represa s’anivellen les forces però arribant a l’equador fem 2 gols molts seguits que fan molt de mal al rival. Com a la primera, disposem de moltes ocasions però ens falta contundència i ens sobra un toc o retall. Per acabar, defensem seriosament el seu joc de 5 i, de nou sobre la botzina, anotem el definitiu 5-0. Seguim!

Gols: Berta x2, Tania R. x2 i Garcia.

Futsal Classic Barcelona C.E. 2-2 Sènior B masculí

Declaracions de Kevin Cheung: Partit important després de la dura derrota de la setmana. Després de la xerrada de la setmana passada, sortim amb les idees més clares i proposant més coses en atac però ha sigut un rival molt incòmode, hem hagut de defensar més que atacar. Ens ha costat tenir pilota, ens ha costat ser els protagonistes del partit, malgrat això, aconseguim estar per davant del marcador tot el partit. Al final, en un xut de lluny seu, i que deixem la pilota morta, ens aconsegueixen empatar. Hem sabut patir, perquè han tingut un parell per marcar-nos al final del partit. Toca descansar i tornar amb més força!

Gols: Adri i Barenys.

CFS Linyola, A 4-7 Sènior A masculí

Declaracions d’Alex Garcia: Victòria en un desplaçament difícil i en una pista de petites dimensions i que relliscava molt. Ens posem 0-3 en un molt bon inici on, a més dels gols, fem dos pals. Ens fan l’1-3 abans del descans. Els primers minuts de la segona part patim molt per sortir de pressió i ens acaben fent dos gols per posar l’empat a tres. En uns minuts d’intercanvi de cops aconseguim posar-nos 4-5 i acabem de rematar el partit en una defensa del seu joc de 5 i en un 4c3.

Gols: Franc x2, Parcet x2, Macian, Gube i Ale.

Sènior B femení 3-2 Escola Futbol Sala Jordi Torras Sant Vicenç A

Declaracions de Laia Núñez: Bona victòria davant un equip que no ha baixat els braços en cap moment i ens han posat les coses difícils fins l’últim minut. Entrem intenses i dominant el joc i gràcies a una transició i una jugada de banda ens posem per davant 2-0 als 5 minuts de partit. Aconseguim trenar bones jugades per amenaçar la seva porteria però el tercer no entra. Just abans del descans, fruit d’una pèrdua de pilota en creació, ens fan un gol llunyà que les fa entrar al partit. A la represa, dinàmica molt semblant, on no aconseguim fer el tercer i s’instal·len els nervis en nosaltres, fent que ens precipitem i cometem errors que el rival aprofita. A falta de 3 minuts, d’una jugada de banda, ens empaten el partit. És a falta de minut i mig que aconseguim l’èpica de fer el tercer de cap i emportar-nos els tres punts. Seguim!

Gols: Júlia Coll, Xènia i Raquel.

CD La Concordia – AE Sant Andreu Les Glòries 2014, A 1-5 Sènior A femení

Declaracions de Rober Caneda: Victòria important davant d’un equip de la part baixa de la classificació. En un guió previst prèviament ens trobem un rival que ens planteja una defensa individual a mitja pista intentant aprofitar alguna pilota en llarg o pèrdua nostra per crear perill en transició. Primera part en la qual, malgrat tenir diverses ocasions, el nostre ritme de circulació de pilota és lent i previsible. Marxem al descans 0 a 1 amb un gol al minut 16. Segona part amb idees més clares i en la que el nostre ritme millora respecte als 20 minuts inicials. Ens posem 0 a 3 en 5 minuts. Quan falten 7 minuts ens fan l’1 a 3 en una banda mal defensada. Després d’aquest gol pugen la seva pressió i ho aprofitem per fer dos gols més i establir l’1 a 5 final.

Gols: Paula x4 i Rojo.