12 des. 2022

Doble victòria per Juvenil A masculí i Sènior A femení, els dos únics equips que disputaven jornada de lliga amb normalitat, aquest cap de setmana de pont.

Juvenil A masculí 3-1 Salou F.S., A

Declaracions de Nil Marco: Ens retrobem amb la victòria després de dos partits amb resultats complicats. Fem un partit discret en el que semblava que enteníem i teníem clar com fer mal al rival però malgrat això no acabàvem d’aconseguir-ho ni trobar la fluïdesa desitjada. Tot i així tenim el domini i bastantes aproximacions a la porteria rival que som incapaços de transformar en gols. El rival planteja una defensa individual a mitja pista que ha anat pujant amb el pas dels minuts. Ells en alguna transició i pilotada llarga ens han creat jugades de perill aïllades. Marxem al descans 1-0. A l’equador de la segona en un minut i dues bones accions posem el 3-0 que semblava ens havia de donar tranquil·litat pel que quedava de partit però encaixem ràpid el 3-1. Acabem defensant el seu joc de 5 prou seriosos. Bons tres punts. Seguim!

Gols: Jorge x2 i Roger.

Sènior A femení 7-4 AECS L’Hospitalet, A

Declaracions de Rober Caneda: Victòria per seguir en bona dinàmica de resultats contra un rival incòmode que ens va complicar el partit en moltes de les seves fases. Iniciem el partit força bé marcant el primer gol en el minut 2 de joc en jugada d’atac estàtic. Però aviat comencem a desconnectar tant defensivament com ofensivament del joc. Ens posem amb 5 faltes al minut 6 i això condiciona la nostra defensa al llarg del període. En el 9 després d’un córner fem el 2 a 0. No acabem d’estar dins el partit i dues errades en forma de pèrdua ben aprofitades per l’equip contrari posen el 2 a 2 amb el que s’arriba al descans. Bon inici de 2a part amb tres gols en 6 minuts per posar el 5 a 2 al marcador. Fem el sisè al minut 10, però el rival es torna a enganxar al partit amb dos gols seguits en el minut següent. Defensem el seu joc de 5 i aconseguim robar una pilota per establir el definitiu 7 a 4 des de pista pròpia en un partit massa obert pels nostres interessos.

Gols: Laura x3, Paula, Rojo, Helena i Sílvia.