19 des. 2022

El darrer post de la jornada mamut del 2022. Tots els resultats, declaracions dels entrenadors/es i golejadors/es d’un cap de setmana que ens deixa un balanç de 14 victòries, 1 empat i 8 derrotes.

C.E.T. 10 F.S., A 8-5 Benjamí B

Declaracions de Pau Garriga: Comencem el partit amb dues marxes menys que el rival tot i saber la importància que tenia, la qual cosa ens fa encaixar 2 gols molt ràpidament. Tot i això, aconseguim anar aguantant el partit fins que al minut 7 l’empatem amb dos gols. Tot i que millorem a mesura que anava passant el temps, els gols continuaven entrant fins a anar a la mitja part 7-2. A la segona meitat aconseguim entrar molt més intensos que ells i crec que som superiors durant aquesta. La sort, però, no s’ha posat del nostre costat i en només tres minuts han tirat gairebé l’única contra de la seva segona meitat per marcar un gol de cap. A partir d’aquí, després de dominar i tenir moltes ocasions clares de gol, no les acabem materialitzant totes i ens anem al final del partit amb un 8-5 al marcador. Hem d’aprendre a competir des del minut 1 i ser conscients que el partit és molt llarg.

Gols: Gonzalo x4 i Edu.

Col·legi Sagrada Família d’Horta A.A. de Mares i Pares alumnes, A 2-7 Benjamí A

Declaracions de David Antón: Primera part intensa i competida, marxem al descans fent l’1-3 a l’última jugada. Segona part on ràpidament aconseguim fer 2 gols i on estem més còmodes i patint menys.

Gols: Bruno x2, Martí x2, Marcel x2 i Héctor.

Aleví C masculí 1-2 CET 10 (Artos Sports Club), B

Declaracions de Miquel Garcia: Partit complicat contra el tercer classificat, estem molt bé en defensa durant tot el partit, però ens costa molt sortir amb la pilota jugada, això fa que el desgast físic sigui molt alt. Comencem marcant nosaltres i aguantem força bé fins al final de la primera part que en una falta ens fan el gol de l’empat. La segona part és molt bona, on tenim varies ocasions per ficar-nos per davant, però a falta de 2-3 minuts ens fan el definitiu 1-2. Molt content per com han competit fins al final.

Gols: Jan Moreno.

A.E. Sant Andreu, A 4-3 Aleví B masculí

Declaracions de Carles Hernán: Derrota injusta contra un equip que ha aprofitat molt bé les seves oportunitats. Comencem amb un gol en contra a la primera jugada de partit on haurem de demostrar la nostra capacitat mental per seguir cap endavant, i així ho fem, aconseguim el 1-1 amb una molta bona transició i el 1-2 amb una falta a favor. Comencem la segona part amb avantatge en el marcador, i no deixem de generar ocasions, hem mogut bé la pilota, hem pres bones decisions, però gràcies a molt mèrit del seu porter no agafem més distància en el marcador i ells en dues transicions amb grans jugades per part del seu pivot giren el marcador amb un 3-2. Quan semblava que s’anaven a emportar el partit fem el 3-3 a falta de 5 minuts i quan millor estàvem acabem encaixant el 4-3. Una llàstima la derrota, però molt orgullós de com hem jugat.

Gols: Iker, Iñaki i Marco.

Canet F.S., A 1-13 Aleví A masculí

Declaracions de Sergi Ruiz: Partit davant el cuer de la lliga. Som un equip superior al rival i així es veu reflectit en el resultat final.

Gols: Biel x3, Teo x2, Marc x2, Pau, Aarón, Miqui, Manu i Jaume.

Aleví A femení 2-1 F.S. Castelldefels, A

Declaracions d’Àlex Royo: Ha estat un partit igualat en el qual mai ens hem sentit còmodes i el nostre joc no ha estat fluït. Tot i així tenim varies ocasions com per avançar-nos en el marcador. Finalment ho aconseguim abans del descans. Segona part molt semblant. Les rivals han aprofitat una transició per empatar el partit. Seguim tenint moltes ocasions i és gràcies a una jugada d’estratègia que aconseguim el gol definitiu.

Gols: Bruna, Martina

F.S. Montbui, A 4-3 Infantil C masculí

Declaracions d’Eric Prieto: Partit igualat en el que el comencem a jugar a la segona. A la primera part no estem bé, lluny de la bola en defensa i molt imprecisos en atac. Això es reflecteix al marcador i marxem 3-0 al descans. A la segona fem un canvi de xip, comencem a apretar la pilota molt millor i fem dos gols molt ràpids que ens tornen a ficar al partit. La inèrcia ens fa tirar cap amunt i en un rebot ens fan el 4t. Ho seguim intentant fent el 3r però ens quedem sense temps per empatar-ho.

Gols: Otto x2 i Edu.

Montsant F.S., A 5-1 Infantil B masculí

Declaracions d’Eric Prieto: Partit contra el primer classificat en el que som superats en bona part del partit. No estem còmodes a pista en cap moment, ni apretant ni a mitja pista i amb la pilota ens costa molt crear. Marxem al descans 3-0. A la segona millorem una mica, tenim alguna ocasió per retallar la distància al marcador però no la fiquem i ells en 2 minuts ens fan dos gols que acaben de sentenciar el partit.

Gols: Héctor.

Infantil A masculí 4-3 Rapid Santa Coloma F.S., A

Declaracions de Pere Graugés: Important i patida victòria en un partit en què no ens acabem de trobar còmodes i no som capaços de mostrar la nostra millor versió.

Gols: Pau x2 i Pablo x2.

Futsal Cervelló, A 5-3 Cadet C masculí

Declaracions d’Albert Pitarque: Partit igualat i seriós on els nostres errors ens penalitzen molt més que al rival. Ens trobàvem davant una pista complicada que relliscava molt i feia difícil poder pressionar la pilota amb comoditat. Tot i així, érem nosaltres els que ens avançàvem al marcador desprès d’una bona pressió. El rival ens empatava el partit d’un xut llunyà de banda que no hem defensat bé però a falta de trenta segons pel descans, amb fortuna, aconseguíem tornar a avançar-nos al marcador en una jugada de banda. El resultat a favor ens durava poc a la segona part quan els rivals ens marquen dos gols seguits en pocs minuts. L’equip ha seguit treballant i aconseguim empatar aprofitant una expulsió rival. A partir d’aquí el partit es trava i no hi ha gaires ocasions per cap dels dos equips fins que a falta d’un minut, una pèrdua nostre a camp propi ens feia rebre un gol que ens obligava a intentar empatar el partit amb el joc de cinc on no obtenim un bon resultat i rebem un gol més. La lliga segueix molt apretada i hem de seguir treballant per sumar algun punt en aquesta recta final on ens venen tots els rivals de la part alta de la classificació.

Gols: Bernat x2 i Jan.

Cadet B masculí 0-5 CET 10 (Artos Sports Club), B

Declaracions de David Monterrubio: Partit complicat contra el segon classificat, on en cap moment estem còmodes amb la pilota i on ens sentim superats en tots els duels 1vs1. A la primera part ja marxem 0-3 en dues transicions i una pilota parada. I a la segona part, tot i estar un pèl millor, ens acaben fent dos més pel definitiu 0-5.

Manresa F.S., A 6-3 Cadet A masculí

Declaracions de Javi Mellado: Visita a una de les pistes més difícils de la lliga, on competim força bé la primera part, sobretot en defensa, però les errades per falta de concentració ens fan marxar a la mitja part 3-0. La segona segueix sent igual de competida però amb més encert de cara a porteria per part nostra. Després del 4-0, ens acostem 4-2, ho intentem de 5 sense sort i amplien el marcador un altre cop, el 6-3 final arriba en una bona transició.

Gols: Aitor, Nil Fàbregas i Alex Hervás.

Molins 99 C.F.S., A 0-1 Cadet B femení

Declaracions de Júlia Vives: Partit contra un rival i una pista complicada. Entrem molt posades al partit i tenim varies ocasions que no acabem de materialitzar. Marxem 0-0 a la mitja part. A la segona part sortim millor i aconseguim avançar-nos. A falta de pocs minuts patim per aguantar el resultat. Seguim!

Gols: Carla Hernández.

Cadet A femení 4-0 AEE Institut Icària-CET10, A

Declaracions de Borja Carasusán: Partit davant un rival que ens espera a 10 metres i busca tirar transicions en possibles pèrdues. Ho provem de totes les maneres però ens costa finalitzar en condicions i en certs moments se’ns nota desesperades. A manca de 3 minuts pel descans i després d’una bona pressió aconseguim obrir el marcador per asserenar-nos. A la segona estem més còmodes i es nota al ritme de pilota. Fruit d’això, anotem dos gols més a l’equador per fer el 3-0. Tot i pujar la pressió rival als últims 5 minuts, sortim bé i tanquem el partit amb el 4-0 final. Seguim!

Gols: Ainara, Júlia, Paola i Victòria.

Juvenil C masculí 6-1 Badalona Futsal Iris-JS, A

Declaracions de Pau Maurel: El rival ens planteja un partit a mitja pista i a sortir al contraatac. No acabem de trobar-nos còmodes i ens costa atacar-la, on ells als primers minuts gaudeixen d’alguna ocasió clara per avançar-se al marcador. Tot i així en un xut exterior aconseguim l’1-0 que ens fa agafar confiança. Poc després en bones jugades col·lectives marquem dos gols però pràcticament a la propera jugada encaixem el 3-1 amb el qual arribem al descans. A la segona part, en una de les primeres jugades aconseguim el 4-1 que mata pràcticament el partit. Nosaltres anem amb ganes de més i ells no tenen cap ocasió de gol en tota la part.

Gols: Aitor x3, Gómez, Jan i Pau.

Juvenil B masculí 8-3 Arrels A.E.F.S., A

Declaracions d’Eric Barrachina: Partit avorrit que iniciem plantejant una mitja pista força bona que ens permet tenir 2-3 ocasions clares en els primer minuts però que no aconseguim materialitzar.  A partir d’aquí, decidim pujar la línia defensiva i aconseguim anotar l’1-0 i ràpidament el 2-0. A partir d’aquí s’ha iniciat un intercanvi de cops on sortim afavorits i ens permet acabar la primera part 5-2. A la segona part, crec que som superiors i dominem el partit tenint forces ocasions i això fa que arribem als minuts finals amb una diferencia de 3-4 gols. En els últims minuts de partit ens ataquen de 5 i ens fan força mal. Ho defensem mitjanament bé i tanquem el partit amb el definitiu 8-3.

Gols: Juanito x3, Marc, David, Biel, Laca i Mester.

C.F.S. Montcada, A 4-5 Juvenil A masculí

Declaracions de Nil Marco: Darrer partit de la 1a volta en una pista complicada el qual ha estat igualat i amb alternances al marcador. Els rivals ens esperen a 25m i tenien clar el que feien en atac. Iniciem força bé el partit amb bons minuts i generant algunes ocasions que no finalitzem amb encert. A l’equador de la 1a encaixem l’1-0 i a 25 segons pel descans el 2-0 que ens deixava tocats. Novament massa càstig pel que s’havia vist a pista però ells més intensos i concentrats van aprofitar millor les seves ocasions, cosa que nosaltres no. A la segona sortim amb una altra cara, el partit es trenca més, perdem control però guanyem en intensitat. En 4 minuts passem del 2-0 al 2-4. Aquí els rivals han pujat la pressió i nosaltres lluny de gestionar bé l’avantatge aconseguida veiem com ens empaten a 4 faltant encara 8 minuts. Dos minuts més tard fem el 4-5 de doble i poc després els rivals surten amb porter jugador. Defensem prou bé i fallem un doble i alguna ocasió clara que haurien pogut sentenciar el partit. Bona victòria per la confiança de l’equip i marxar a l’aturada nadalenca amb bones sensacions. Seguim!

Gols: Roger x2, Max, Palanca i Alexei.

Juvenil B femení 1-0 Barceloneta Futsal Club Esp., A

Declaracions de Paula Nardi: Partit on els 50 minuts hem tingut la iniciativa de proposar alguna cosa amb la pilota, mentre que elles únicament esperen els nostres errors per generar alguna contra. Tindrem durant tot el partit, infinitat d’ocasions que la brillant actuació de la seva portera ens nega, i no és fins a falta de 7 minuts pel final del partit, a partir d’un córner posem l’1-0 al marcador amb un gol en pròpia.

Gols: pròpia porteria.

Penya Esplugues, Assoc. Esp., A 4-5 Juvenil A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Victòria de mèrit davant un rival i camp molt complicats. Inici igualat amb dos equips que volien la pilota derivant en un intercanvi de cops. Som nosaltres les que ens avancem molt aviat però pràcticament a la següent jugada ens empaten. En una primera part massa oberta pels nostres interessos s’han vist moltes alternances al marcador, ja que després de rebre el 2-1 remuntem fins al 2-3. Ens tornen a empatar però aconseguim marxar per davant al marcador fent el 3-4. A la represa Penya fa un pas endavant i comença més protagonista amb pilota però a mesura que corrien els minuts tot s’anivellava. Tenim una clara pel cinquè que no fiquem i pràcticament a la jugada posterior ens empaten a manca de 5 minuts. Bolcades a l’atac anotem el definitiu 4-5 quan faltava un minut aprofitant una superioritat per expulsió. Molt satisfet pel desplegament físic i la fortalesa mental de les noies. Seguim!

Gols Tania R. x3, García i Berta.

Sènior B masculí 3-3 Futsal Rosario Central, A

Declaracions de Kevin Cheung: Visita del líder a casa que fa que sortim molt concentrats i endollats. Primers minuts de partits amb molt respecte entre els dos equips fent que sigui un partit força igualat. Hem sabut competir, ens hem adaptat molt bé a cada circumstància del partit, tant de dominar com d’haver de defensar. Segurament sortim una mica tristos perquè teníem el marcador a favor però a falta de 6-7 minuts ens aconsegueixen empatar.

Gols: Mario, Carles i Sergi T..

Sènior A masculí 6-4 Futsal Lleida, A

Declaracions d’Alex Garcia: Victòria contra un molt bon equip que ens fa marxar de vacances com a líders. Iniciem el partit molt bé, amb una pressió alta amb la que recuperem moltes pilotes i disposem de varies ocasions que no materialitzem, tot i així, s’avancen ells en el marcador. Aconseguim donar la volta fins el 3-1, però ens ho empaten abans del descans. A la segona tot s’iguala molt, però els detalls individuals fan que ens ho emportem.

Gols: Alejandro x2, Parcet, Esteve, Gilles i Del Rio.

Tremedal Club Futbol Sala, A 2-5 Sènior B femení

Declaracions de Laia Núñez: Partit contra un equip que ens perseguia de prop a la classificació, en una pista i horari complicats. Iniciem bé, trobant porteria amb força facilitat tot i la defensa a mitja pista que les rivals plantegen i al minut 3 ja ens posem per davant. Però seria un miratge ja que a la següent jugada en una pilota llarga i una pèrdua a mig del camp ens capgiren el marcador. Just abans del descans fem l’empat de falta. A la represa estem més contundents en defensa i més precises amb pilota per anar ampliant el marcador. Acabem defensant el seu joc de 5 sense perill. Bons tres punts abans de marxar de vacances!

Gols: Marta x2, Mireia Rosell x2 i Xènia.

F.S.F. César Augusta 1-2 Sènior A femení

Declaracions de Rober Caneda: Victòria patida en una pista complicada per acabar l’any en 2ª posició amb opcions a tot. Primera part on dominem clarament el joc contra un rival tancat a la seva pista esperant la seva opció en alguna pilota llarga. Tenim moltes ocasions (amb 2 pals inclosos), però no aconseguim fer cap gol. Elles tenen una molt clara i un 10 metres més que discutible en els últims segons del període aturat per la nostra portera. Marcador al descans 0 a 0. Segona part amb la mateixa tònica, moltes ocasions (també amb dues pilotes al pal), però al minut 25 fem l’1 a 0. En una de les seves poques aproximacions ens fan l’empat al 29. En una pilota llarga a pivot que no toca ningú fem l’1 a 2 al 35. Defensem el seu joc de 5 i acabem guanyant el partit. Fins el 2023… Seguim!

Gols: Laura i Rojo.