9 gen. 2023

Cara i creu en la tornada a la competició. Els dos primers partits del 2023 han portat una derrota i una victòria pels mamuts. Us deixem els resultats, cròniques i golejadors/es.

Industrias Santa Coloma 4-2 Juvenil A masculí

Declaracions de Nil Marco: Entrem al partit un pèl freds però passats els primers minuts de dubtes comencem a competir força bé. Seriosos i pràctics generem ocasions clares en recuperacions de pilota i transicions. Els rivals, que intentaven tenir més possessió, només ens han inquietat en xuts exteriors. En un córner aconseguim posar el 0-1. Amb aquest resultat arribem al descans amb la sensació de que havíem perdonat cara porteria. A la segona ens costa tot més, el rival fa una passa endavant, estem més incòmodes amb pilota i més desordenats en defensa. En una jugada desafortunada de córner encaixem l’empat i el partit es trenca. Intercanvi de cops, ens fan el 2-1 però en un xut exterior afortunat empatem ràpid. L’alegria dura poc ja que ens fan el 3-2 de nou molt seguit. Els darrers minuts ho hem intentat de 5 sense sort, encaixant un gol més. Seguim!

Gols: Ignacio i Alexei.

Sènior A femení 6-1 AD Sala Zaragoza, B

Declaracions de Rober Caneda: Victòria contra el cuer de la Lliga i 3 punts importants en un partit per la nostra part molt fluix per acabar la 1a volta co-liderant la classificació. Ens posem per davant als 15 segons de partit en un inici on semblava que entràvem ficades al que demanava la tornada a la competició després de vacances. Res més lluny de la realitat… A nivell general no hem tingut ni l’encert, ni la intensitat, ni la lectura de joc adequada per competir en relació a la classificació dels dos equips tot i el resultat final de 6 a 1. La setmana que ve més i millor. Seguim!

Gols: Peña x3, Rojo x2 i Garcia.