16 gen. 2023

Us portem el primer post de la jornada del 2023 amb tots els equips competint. El cap de setmana ens deixa un balanç de 16 victòries, 2 empats i 5 derrotes. Aquí teniu tots els resultats, declarcions dels entrenadors/es i golejadors/es dels partits.

Benjamí B 12-3 L’Hospitalet Bellsport, A

Declaracions de Pau Garriga: Darrer partit de la primera fase del campionat acabat amb bones sensacions i proposant un joc que cada vegada m’agrada més. En les primeres rotacions del partit sortim adormits possiblement per la falta de competició de setmanes anteriors i amb errors en l’execució tècnica, però aquest fet no ens penalitza amb gols en contra. Amb un 0-0, entra la segona rotació del partit, la qual aconsegueix ficar una marxa més en el joc i unes millors preses de decisió que ens fan avançar en el marcador. Continuem en la mateixa línia durant tot el partit fins que a falta de 10 encaixem tres gols. Acabem tercers en la classificació amb un molt bon nivell per afrontar la segona fase.

Gols: Gonzalo x4, Martin x3, Anibal x2, Edu, Hugo i Mateo.

Benjamí A 9-2 CET10 F.S., B

Declaracions de David Antón: Primera part molt igualada fins que obrim el marcador al minut 17. Marxem 4-1 al descans. Segona part controlada on tenim minuts molt bons i bons gols en combinació. Finalitzem la 1a lliga guanyant tots el partits i en clara línia ascendent.

Gols: Marcel x2, Bruno x2, Joel x2, Héctor, Raul i Martí.

Manresa F.S., B 3-5 Aleví C masculí

Declaracions de Miki Garcia: Partit complicat a la pista de l’últim classificat, comencem molt bé i els 10 primers són totalment nostres, portant el ritme del partit i creant ocasions de gol. A partir del 0-1 ens relaxem i baixem el ritme i se’ns encomana el seu ritme fent que els últims minuts siguin molt fluixos i marxem al descans amb un 2-1. La represa de la segona part tornem a fer bons minuts i fem el gol de l’empat, minuts desprès en una contra ens fan el 3-2, a partir d’aquí els últims minuts són molt bojos i acabem remuntant per molt bones accions nostres però sense tenir dominat el partit. Content pels 3 punts, seguim!

Gols: David x2, Marc Toledo, Aleix Vinyals i Eloi.

Aleví B masculí 5-3 CET10 F.S., A

Declaracions de Carles Hernán: Trenquem la dinàmica negativa a lliga en un partit on ens avancem al primer minut i gaudim d’una gran quantitat d’ocasions però el rival aprofita transicions ràpides amb pivot per girar el marcador i fer-nos el 1-2 abans d’acabar la primera part. Corregim certes coses i aixequem els ànims dels jugadors però rebem el 1-3 a la primera jugada de la segona part. Reaccionem ràpid i fem el 2-3 però hem hagut d’esperar als últims 10 minuts on som intensos en pressió i som més efectius de cara a porta per aconseguir girar el marcador i fer el 5-3.

Gols: Nil x2, Haytam, Iñaki i Iker.

Aleví A masculí 3-1 Industrias Santa Coloma, A

Declaracions de Sergi Ruiz: Victòria justa i merescuda en un bon partit de tot l’equip davant un rival que fins fa poc mantenia el liderat de la lliga. Mantenim un bon nivell competitiu tot el partit. Aquesta era una assignatura que teníem pendent contra els equips de dalt doncs fins ara les segones parts se’ns feien llargues i patíem davallades. Dues parts força semblants en plantejaments i guió de partit que cauen del nostre favor. 1-0 al descans i 3-1 al final.

Gols: Jaume Agudo x2 i Biel.

E.F.S. Jordi Torras Sant Vicenç, A 0-12 Aleví A femení

Declaracions d’Alex Royo: Disputem l’últim partit de la primera fase amb el primer lloc assegurat contra les terceres classificades. Primera part quasi perfecte en el qual l’únic però que li poso a l’equip és falta de verticalitat en certes situacions, faltava atreviment a l’hora d’encarar a les rivals en banda. Tot i així, hem marxat al descans amb un còmode 0-6. Al descans animo a les jugadores a jugar en posicions en les qual no estan acostumades i provar diferents conceptes. El resultat és molt positiu i calquem el marcador de la primera part. A partir d’ara a seguir treballant per encarar la 2a fase de la millor manera possible.

Gols: Arlet x3, Íria x3, Lola x2, Sofia, Martina i Lia.

Infantil C masculí 3-4 Pallejà F.S., A

Declaracions d’Eric Prieto: Derrota molt dura en un partit que controlem durant 45 minuts i malbaratem un 3-0 a favor. La primera part és bona, estem còmodes amb la pilota, tenim forces arribades i marxem 1-0 al descans. A l’inici de la segona part fem dos gols més que ens donen tranquil·litat. A falta de 10 ens fan el 3-1 i el partit canvia totalment, ens fem petits i ens fan 3 gols en 3 minuts, del 46 al 49. Ho intentem un parell de jugades més però no ho podem empatar.

Gols: David x2 i Otto.

Infantil B masculí 11-0 Babar A.E., A

Declaracions d’Eric Prieto: Partit fàcil contra el cuer de la lliga, al minut 3 ja anàvem 2-0 i vam controlar el partit en tot moment. Còmodes amb la pilota i tranquils en defensa els gols van anar caient fins el resultat final.

Gols: Marcos x4, Asier x3, Oriol, Iker, Miquel i Héctor.

Ripollet F.S., A 3-1 Infantil A masculí

Declaracions de Pere Graugés: Partit igualat on tenim bons moments que no som capaços d’aprofitar. En la sortida de pressió estem relativament còmodes però generem sobretot després de recuperacions. Estant més fins en les transicions i la finalització haguéssim fet mal. Llàstima també els dos gols encaixats en accions desafortunades de córner, el tercer és faltant 10 segons.

Gols: Martí Barreda.

Badalona Futsal Iris A 1-3 Infantil A femení

Declaracions de Raquel Almirall: Partit contra un rival molt sòlid en defensa que a la primera part ens espera a 1/3 de pista i ens costa ser efectives amb la finalització. No acabem d’entendre per on hem d’atacar i no és fins que provem un xut exterior que fem el 0-1 i tot seguit amb una bona jugada el 0-2. A la segona part, pugen una mica la defensa i ens esperen a mitja. Tenim ocasions per ampliar el marcador, però no ho aconseguim. En una pèrdua d’últimes ens fan l’1-2 i tot seguit fem el definitiu 1-3.

Gols: Elena, Lluna i Gisela

Cadet C masculí 0-4 F.S. Olesa, A

Declaracions d’Albert Pitarque: Partit que hem competit molt bé contra el líder de la classificació. A la primera part sortim molt concentrats i ja des dels primers minuts disposem d’ocasions clares de gol que no transformem. A falta de tres minuts per marxar al descans encaixem el primer gol en una transició. A la segona part el rival es tanca a mitja pista i ens costa molt més atacar. Rebem el segon gol en una jugada de córner que no defensem bé i que ens fa molt mal psicològicament. En els últims minuts, un desastrós joc de 5 fa que rebem dos gols més.

Horta Futsal Club, A 2-2 Cadet B masculí

Declaracions de David Monterrubio: Empat agredolç en la visita al camp d’Horta. Partit totalment dominat per part nostra, on encaixem en el primer minut de la primera i el primer minut de la segona. La resta de minuts, tenim el domini del partit. Creem vàries ocasions al llarg del partit però no és fins al minut 40 on fiquem el primer en una recuperació a dalt. 5 minuts després aconseguim l’empat a 2. En els últims 5 minuts, tenim per guanyar el partit, dues ocasions molt clares, que no acabem materialitzant.

Gols: Marc i Isaac.

Cadet A masculí 2-3 Barça, A

Declaracions de Nil Marco: Partit davant el líder i un gran equip. Inici intens amb intercanvi de cops en el que sortim beneficiats amb dues bones accions que ens posen 2-0 al marcador en només 5 minuts. La pilota ens dura poc i el rival té el domini, però competim bé des d’una bona feina defensiva que ens permet generar ocasions robant pilotes i tirant transicions. Poc a poc ens anem apagant i deixem de fer bé allò que ens estava fent competir. Fruit d’això comencem a ser superats en tots els aspectes del joc i els segons 10 minuts del primer temps fem un exercici de supervivència. Encaixem el 2-1 en un xut exterior i el 2-2 en una estratègia de banda a pocs segons pel descans. A la mitja part reforcem i repassem el que ens estava fent competir i l’equip respon molt bé al llarg de tota la segona part ajudats pel nostre porter. L’empat dura tot el segon acte amb els rivals gaudint de més ocasions però amb nosaltres perdonant algunes de molt clares. A poc pel final Barça surt amb porter jugador i a 50 segons per la conclusió en una segona acció un pèl desafortunada fan el definitiu 2-3. Ho provem nosaltres de 5 sense resultat. Seguim!

Gols: Beni i Romeo.

Cadet B femení 15-0 Bellver C.E., A

Declaracions de Júlia Vives: Últim partit de la primera fase contra les últimes de la classificació. Som superiors durant tot el partit i no ens costa gens arribar a porteria. Marxem a la primera part 10-0. Segona part anem a mitja pista i baixem molt el ritme tant en atac com en defensa, els últims minuts tornem a ficar-nos i aprofitem per treballar diferents coses. Seguim!

Gols: Hernàndez x3, Blanca x3, Cèlia x3, Costa x3, Tania x2 i Martínez.

Badalona Futsal Iris, A 0-5 Cadet A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Partit dominat en tot moment davant un rival que ens espera més enrere de mitja pista. En poques situacions ens han vingut a pressionar. S’han vist aspectes força interessants però ens ha faltat velocitat al moure la pilota i, en certs moments, hem pecat de retenir-la massa. Fem el 0-1 al minut 10 que ens dona més alegria i ampliem fins al 0-3 abans del descans. A la represa mateix guió que ens permet ampliar fins al 0-5 final i perdonant de molt clares. Seguim!

Gols: Victòria x2, Prades, Júlia i Paola.

Alheña Club Esportiu, B 1-8 Juvenil C masculí

Declaracions de Pau Maurel: Partit on entrem molt bé i al minut 2 ja dominem 0-2. Controlem el partit en tot moment i arribem al descans 0-3. Pràcticament a l’inici de la segona part aconseguim fer el 0-4 i ells ho intenten de 5. Pugen la línia de pressió però nosaltres seguim jugant còmodes. Amb el 0-7 encaixem un gol en una bona acció col·lectiva i finalment a l’última jugada del partit marquem l’1-8. Molt content per la concentració dels jugadors durant els 50 minuts.

Gols: Alberto x3, Gómez x2, Joan x2 i Beren.

Gràcia Futbol Sala Club, A 7-6 Juvenil B masculí

Declaracions d’Eric Barrachina: Pista difícil en el que plantegem una idea de joc conservadora. Durant els primers 20 minuts mantenim l’idea de joc i fem mal al rival. Acabem la primera part 3-2 i amb bones sensacions. A la repressa de la segona tirem la feina feta a la primera amb 1 minut fatídic i encaixem dos gols. A partir d’aquí ens ha tocat remar i el partit s’ha tornat una bogeria i un intercanvi de cops constants. Aconseguim empatar el partit en dues ocasions però a falta de 3 segons l’àrbitre xiula la setena falta i acabem perdent després de que el rival marqui de doble penal el definitiu 7-6.

Gols: Marçal x2, Mester, Viñas, Laca i Biel.

Juvenil A masculí 3-1 Natació Sabadell, A

Declaracions de Nil Marco: Partit fred, amb poc ritme i sense cap dominador clar que generés grans ocasions de perill. Ens avancem aviat i arribem amb l’1-0 al descans. A la segona mateixa tònica però amb un pèl més d’alegria. Fem el 2-0 i els rivals retallen distàncies amb el 2-1. A partir d’aquí el partit canvia i hi ha un punt més d’intensitat, tensió i bogeria. Aconseguim fer el 3-1 i defensem bé el joc de 5 del rival els darrers minuts. Seguim!

Gols: Rosa x3.

Futsal Cervelló C.E., A 1-3 Juvenil B femení

Declaracions de Paula Nardi: Partit molt patit contra les terceres classificades on ens plantegen una defensa a mitja pista i esperen sortir a la contra al mínim error que cometem. De fet, així aconsegueixen posar el primer gol al marcador en el primer minut de partit. Tot i això, no ens enfonsem, juguem amb paciència, proposem alguna cosa més en el joc i capgirem el marcador a l’1-2 amb una molt bona pressió a dalt i una gran jugada individual. Així acaba la primera part. A la segona tenim oportunitats molt clares que no materialitzem i donem opcions al rival a continuar creient en sumar algun punt. Ho proven de 5 els últims minuts, però amb un robatori i una bona contra marquem el definitiu 1-3. Molt contenta amb l’actitud de les noies! Seguim!

Gols: Carlota x2 i Abril.

Juvenil A femení 9-2 ENFAF Andorra, A

Declaracions de Borja Carasusán: Duel important davant les quartes classificades i més competit del que reflecteix el marcador. Inici frenètic on els dos equips disposem d’ocasions per obrir el marcador. Som nosaltres les que anotem l’1-0 sobre el minut 6 i, plenes de confiança i una lectura força positiva de com atacar la defensa rival, aconseguim ampliar fins al 4-0 a manca de 5 minuts. A l’últim minut cau el 4-1 després d’una transició però sobre la botzina es fan el 5-1 intentant refusar un segon pal. A la segona, a la següent jugada d’un xut al pal d’Andorra al minut 2, marquem el 6-1 que els hi fa molt mal. Encara hem ampliat fins al 8-1, ens retallen amb una falta i el definitiu 9-2 arriba a les acaballes. Molt bon partit de totes sumat a la contundència de cara a porta. Seguim!

Gols: Sílvia x3, Jorgina x2, Tania R., Carla, Garcia i pròpia porteria.

ENFAF Andorra, A 0-2 Sènior A masculí

Declaracions d’Emili Chiquillo: Partit difícil pel trajecte de 3 hores, la falta del mister per paternitat i la duresa del rival com a local (sabíem que Salou, 2n classificat, no va ser capaç de guanyar a aquesta pista). 1a part igualada amb cap dels dos equips imposant el seu joc i jugant a cometre pocs errors. A falta de 6 minuts pel descans, marquem el 0-1 en un fora de banda. A la 2a part, una bona defensa d un 3vs2 ens permet generar un claríssim 3vs1 (contra de la contra) que no desaprofitem. 0-2 al minut 24. A partir d aquí Andorra ha d’arriscar més i això ens permet tenir 3 o 4 bones ocasions que haurien estat la sentència. No marquem el 0-3, però ens mostrem molt seriosos i endreçats en tot moment. Els últims 6:30 Andorra ho intenta amb porter jugador, però tampoc poc. Partit d ofici. Lleig, però pràctic.

Gols: Franc i Goberna.

Sènior B femení 7-1 F.S. Olesa, A

Declaracions de Laia Núñez: Molt bon partit contra les líders on som dominadores des del primer minut. Amb una pressió alta aconseguim robar moltes pilotes a primer línia que ens fan gaudir d’unes quantes ocasions de gol creant el nerviosisme a la porteria rival. Fruit d’això, aconseguim minimitzar les ocasions en contra amb només dos tímids xuts que les nostres porteres aturen. Marxem al descans amb un 3-0 gràcies a una transició i dues bones jugades col·lectives. A la represa mantenim la mateixa actitud defensiva i, tot i rebre la pressió de més contràries, ens en sortim bé marcant 4 gols més i encaixant un, amb polèmica si més no. Acabem defensant el seu joc de 5 sense encaixar cap gol. Seguim!

Gols: Nardi x3, Mireia Fernández x2, Marta Berzal i Mireia Rosell.

C.F.S. Eixample, A 0-0 Sènior A femení

Declaracions de Rober Caneda: Valuós punt en una pista complicada contra un bon rival per iniciar la 2a volta de la competició i seguir en posicions de privilegi després d’un partit molt intens i entretingut tot i el resultat final de 0 a 0. Inici de 1a part on elles entren millor i això els permet tenir més apropaments… Cap a meitat de període tenim uns minuts força bons on tenim algunes ocasions amb xut al pal inclòs. Últims minuts on elles donen una major sensació de perill. 2a part en general més nostra que seva. Amb diversos apropaments més que ocasions clares (també amb una pilota al pal). El rival ha jugat els últims dos minuts de 5. Amb aquesta opció, l’única ocasió ha estat nostra on per molt poc quasi fa gol la nostra portera… Seguim!