23 gen. 2023

El cap de la setmana ens deixa un balanç de 9 victòries, 2 empats i 6 derrotes. A continuació us deixem tots els resultats, cròniques dels entrenadors/es i golejadors/es en un nou post de la jornada.

Aleví C masculí 1-2 F.S. Olesa, B

Declaracions de Miki Garcia: Partit important per donar-nos aire i seguir en la bona dinàmica que portàvem dels últims partits. Partit de menys a més, la primera part és molt fluixa, ens costa molt atacar la seva mitja pista i no estem bé amb la pressa de decisions amb les passades de banda a banda. Ells estan molt bé amb pilota i ens fan molt mal als contraatacs. La segona part és nostra, jugar més directe amb el pivot i deixar de fer talls ens beneficia i tenim moltes ocasions però el seu porter ens ho treu tot, a falta de cinc minuts fem el 1-2 i seguim apretant fins al final, però no ho acabem aconseguint.

Gols: Aleix Vinyals.

Natacio Sabadell, B 4-4 Aleví B masculí

Declaracions de Carles Hernán: Partit contra un rival directe a la classificació on fem ràpid el 0-1 però el rival iguala al partit al cap de 2 minuts amb l’1-1. Tot i així, nosaltres estem encertats en la pressió, generem ocasions fàcilment i els hi guanyem les esquenes en la seva pressió individual, d’aquesta manera marxem 1-3 al descans. Ens costa arrancar la segona part i perdem moltes pilotes al nostre camp però per sort aguantem aquests minuts amb menys inspiració i fem el 1-4. A partir d’aquí, semblava que el partit ja estava decantat cap a nosaltres, però a falta de 5 minuts comencem a concedir de més, anem fluixos als enfrontaments individuals i acabem el partit amb un 4-4 al marcador.

Gols: Nil, Iñaki, Biel S. i Iker.

Palau Solità i Plegamans 2007 C.F.S., A 6-3 Aleví A masculí

Declaracions de Sergi Ruiz: Iniciem bé el partit avançant-nos 0-1 però ens ho aixequen 5-1 abans del descans en uns minuts per esborrar on estem molt poc contundents en els duels individuals i segones accions. A la segona part canvi de plantejament defensiu i bona reacció de l’equip. Som lleugerament superiors però perdonem massa en els últims metres. Parcial d’1-2 a favor que no ens dóna per apropar-nos més en el marcador i resultat final de 6-3.

Gols: Jaume, Marc i Miqui.

Unió Futbol Sala Martorell, A 9-1 Infantil C masculí

Declaracions d’Eric Prieto: Partit contra el líder destacat del grup en el que competim els primers 15 minuts. A partir del 2-0 ens fem petits, no som capaços de tornar al partit i marxem 5-0 al descans. A la segona part tenim un bon inici on fem el 5-1, ens fan el 6-1 i amb aquest resultat, faltant 13 min per acabar, decideixen anar de 5 per tenir la pilota i fer un rondo a tot el camp. Als últims minuts ens fan 3 gols més per acabar amb el 9-1 definitiu.

Gols: Edu.

C.E.T. 10 F.S., A 3-1 Infantil B masculí

Declaracions d’Eric Prieto: Bon partit contra un dels equips que lluitaran per la lliga. Fem una primera part molt bona en la que estem còmodes amb la pressió, fem mal robant a dalt, la pilota no ens crema quan ens toca crear i marxem 0-1 al descans. A la segona part ells pugen una marxa en defensa, que passa a ser molt individual i ens costa molt sortir degut a la diferència física que hi havia, ens fan l’empat sobre el minut 10. Allà tenim uns bons minuts on podríem haver fet el segon gol. A falta de 3 minuts ens fan el 2-1 en una pèrdua al nostre camp i pràcticament a l’última jugada del partit ens juguem un aclarat a banda i ens acaben fent el 3r.

Gols: Nico de Gispert.

Infantil A masculí 5-2 F.S. Castelldefels, A

Declaracions de Pere Graugés: Victòria que ens permet acabar la primera volta escalant fins la setena posició. Tot i que ens avancem ràpidament 2-0 no estem còmodes durant la resta del partit. Moltes imprecisions i males preses de decisions fan que no tinguem el partit tan controlat com l’hauríem d’haver tingut.

Gols: Fede x2, Àlex x2 i Tudor.

5 Martorell Club Sala, B 2-1 Cadet C masculí

Declaracions d’Albert Pitarque: Partit molt igualat contra el segon classificat de la lliga. Fem una primera part molt bona on hi ha ocasions pels dos equips però som nosaltres qui, a falta de dos minuts per anar al descans, ens avançàvem al marcador en una falta. A la segona part, el rival ha pujat la intensitat en defensa i ens costava molt més sortir amb la pilota. Els rivals en dues pèrdues nostres a camp propi ens remuntaven el partit a falta de 5 minuts d’acabar. En les últimes jugades del partit disposem d’alguna ocasió clara per empatar el partit però no l’aprofitem.

Gols: Pol.

Cadet B masculí 2-3 F.S. Olesa, B

Declaracions de David Monterrubio: Comencem bé en un partit en el que sembla que tot se’ns posava de cara amb un gol als pocs minuts de començar i amb vàries ocasions. Lluny de la realitat, poc a poc anem baixant el ritme i ells es van ficant al partit fins al punt de posar-se per davant al partit. Aconseguim igualar-ho però pràcticament a l’última jugada de partit, en una pèrdua d’últim encaixem el definitiu 2-3.

Gols: Isaac i Balada.

C.E.T. 10 F.S., A 2-6 Cadet A masculí

Declaracions de Nil Marco: Partit incòmode en una pista complicada. 1a part igualada, comencem ficats i als pocs segons fem el 0-1. El rival amb un joc directe i bones esquenes generava algunes aproximacions i en una ha aconseguit l’empat. Ens ha costat tenir continuïtat amb pilota però en una bona sortida de pressió i segona acció hem fet l’1-2 per marxar així al descans. Un bon inici de la segona ha trencat el partit al nostre favor, 1-4 al marcador. A partir d’aquí el rival ha jugat pràcticament 15 minuts amb porter jugador i el partit ha embogit. Hem encaixat el 2-4 aviat però hem sabut refer-nos i frenar la possible reacció rival. Relativament sòlids i contundents a les dues àrees fem el 2-5 faltant 7 minuts i el 2-6 definitiu a les acaballes. Bon triomf per tancar una 1a volta complicada i que l’equip mereixia. Seguim!

Gols: Aitor x2, Àlex H., Nil F., Romeo i pròpia porteria.

Juvenil C masculí 9-3 C.E. Athletic Torre Roja, A

Declaracions de Pau Maurel: Partit on iniciem bé i en pocs minuts ja dominàvem 3-0. A partir d’aquí tenim bons moments amb pilota però no acabem de finalitzar les jugades. Ens intenten fer mal amb un joc molt directe però no ho aconsegueixen. Ens anem al descans 6-0. Segona part molt diferent, sortim relaxats i encaixem 2 gols ràpidament. Es converteix en un intercanvi de cops fins el 9-3 final.

Gols: Alberto x3, Gómez x3, Dani x2 i Aitor.

Juvenil B masculí 5-2 Maristes Montserrat Lleida, A

Declaracions d’Eric Barrachina: Partit on hem tingut pujades i baixades i on no hem acabat de ser del tot regulars durant els 40 minuts. Iniciem bé i sent dominadors i això ens permet posar-nos 2-0. A partir d’aquí ens hem anat apagant poc a poc i hem encaixat el 2-1 a pocs minuts d’arribar a la mitja part. No hem acabat força bé la primera meitat i a la represa no hem millorat gaire el nivell i hem acabat concedint l’empat en els primers minuts. Amb el resultat de 2-2 hem pujat el nivell i en dos minuts hem acabat sentenciant el partit. Finalment hem defensat el seu joc de 5 que no ha inquietat gaire la nostra porteria.

Gols: Max x3, Marçal i Matencio.

Entreculturas Montesión, A 0-6 Juvenil A masculí

Declaracions de Nil Marco: Partit amb minuts molt bons i altres més justos, amb moments on hem atacat bé i altres en que ens ha costat. En general però hem estat superiors i dominadors davant un rival de la zona baixa. Iniciem bé i als pocs segons en una bona acció fem el 0-1. Marxem al descans 0-3. A la segona aconseguim fer el 0-4 i a partir d’aquí venen els pitjors minuts on hauríem pogut encaixar algun gol. Darrers minuts on aconseguim posar el 0-6 final i defensem el seu joc de 5. Seguim!

Gols: Victor x2, Alexei, Roger, Reco i pròpia porteria.

Juvenil B femení 2-2 AEE Vedruna Puigcerdà, A

Declaracions de Paula Nardi: Partit on som superiors, però no ho sabem materialitzar en el marcador final. Primera part som dominadores de la possessió i generem més oportunitats clares de gol. Arriba l’1-0 a partir d’una gran jugada individual i el 2-0 d’una gran pressió a dalt. En l’última jugada de la primera meitat retallen distàncies amb un desajust defensiu, seguit d’un potent xut exterior. A la segona meitat som més imprecises, ens costa dominar el joc com en la primera meitat, i amb una pèrdua d’últimes ens empaten el partit. A partir d’aquí el partit es torna boig, tenim moltes ocasions d’1 contra portera que no sabem transformar en gol i elles treuen el seu joc de 5 que aconseguim defensar força bé.

Gols: Abril i Cattini.

AEE INS Montserrat, A 3-6 Juvenil A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Bon inici de partit que ens permet apoderar-nos de la pilota i atacar bé la seva mitja pista. Ens avancem sobre el minut 7 amb una bona jugada col·lectiva i ampliem amb un xut exterior. En certs moments volíem ser massa verticals i facilitàvem transicions d’un rival força fort al cos a cos. En una d’aquestes ha caigut el gol local entre el tercer i quart nostres, ambdós de situacions de segon pal. A la represa tornem a iniciar bé, fem l’1-5 i a manca de 15 minuts ens surten de 5. A més, ens retallen de penal i perdem el cap. Entrem en un joc molt esbojarrat que ens allunya del que busquem. Tot i així fem el 2-6, aviat ens fan el tercer i per acabar no aprofitem una superioritat 4c3 per pura precipitació. Seguim!

Gols: Carla, Paola, Tania H., Jana, Tania R. i García.

Sènior B masculí  9-6 Badalona Futsal Iris, A

Declaracions de Kevin Cheung: Remuntada en un partit en el que semblava que no teníem ganes d’endur-nos els 3 punts. Primera part freda, poc tensos, que fa que el rival es posi 1-3 a favor. Segona part ens fotem les piles, fem una gran pressió, i es nota una gran diferència i aconseguim ampliar el marcador per obligar al rival a jugar de 5. Amb ells de 5, defensem molt bé per continuar marcant. Gran feina feta a la segona part, necessitàvem aquesta victòria!

Gols: Xavi x3, Jose, Carles, Enric, Sergi, Nil i Pau.

Sènior A masculí 8-2 C.F.S. Eixample, A

Declaracions d’Alex Garcia: Bona victòria davant un rival de la part alta de la classificació que venia amb una bona dinàmica de resultats. Magnífica primera part on som dominadors absoluts i en la que generem moltes ocasions. Marxem 4-0 al descans. A la segona tot és més lent i ens dediquem més a gestionar el resultat. Acabem defensant molta estona el seu joc amb porter jugador, encaixant dos gols en els últims minuts.

Gols: Fèlix x3, Monte x2, Gube, Ale i Carles.

Molins 99 C.F.S., A 1-3 Sènior B femení

Declaracions de Laia Núñez: Partit trampa contra un rival i una pista sempre incòmodes. Fruit de la seva pressió i la nostra falta de precisió en els controls ens costa molt sortir amb fluïdesa i creuar a camp rival i, quan trobem l’espai, errem a l’últim control o passada. Amb tot això, s’avancen al marcador en un robatori a primera línia però aconseguim empatar-ho tot just abans del descans amb un gran xut de banda. A la represa estem una mica millor amb pilota, no ens costa tant sortir de la seva pressió i mitjançant el joc posicional i una transició, posem l’1-3 al marcador. Acabem defensant bé el seu joc de cinc. Seguim!

Gols: Nardi x2 i Aina.