El post de la jornada mamut de futbol sala

24 febr. 2020

La jornada ens deixa un balanç de 3 victòries i 1 derrota en un cap de setmana en que s’han disputat dues jornades de lliga oficial i dos partits ajornats.

Cadet A masculí 2-0 Aixam Sant Cugat FS, A

Declaracions d’Adrià Fernández: Una primera part avorrida, sense ritme de pilota i amb poca profunditat fa que marxem a la mitja part amb 0-0 al marcador. A la segona part hem estat millor, hem tingut més ocasions i al final la més lletja ha sigut la que ha entrat. Poc després fem el segon matant el partit i sense donar opció de reacció al rival que ho ha intentat de 5.

Gols: Luis i Ignacio Prieto.

Juvenil A femení 8-1 CFS Arenys de Munt, A

Declaracions de Borja Carasusán: Bon partit en línies generals on hem estat superiors i hem dominat durant els 40 minuts. Marxem a la mitja part amb un 2-0 a favor després d’aprofitar un robatori a la pressió i una bona combinació. Només la manca de contundència en certes finalitzacions ens ha fet no marxar amb més avantatge al marcador. En un gran inici de la segona part aconseguim fer 3 gols ens 5 minuts per matar el partit. Treballem molt bé la pressió i entenem perfectament com atacar la seva defensa per seguir ampliant el marcador. El seu gol arriba quan ja anàvem 6-0 gràcies a una ràpida combinació. Seguim!

Gols: Clara x2, Helena x2, Júlia, Laura, Kris i Jorgina.

Juvenil A masculí 1-2 Palma Futsal, A

Declaracions d’Alex Garcia: Partit molt competit contra el segon classificat que se’ns escapa per detalls. Primera part igualada on aconseguim generar 3 ocasions clares que no materialitzem i on marxem al descans perdent 0-1 amb un bon gol d’estratègia rival que no defensem bé. A la segona part ens costa més generar amb pilota i sortir de la seva intensa defensa en rombo, tot i així estem ficats en el partit. A falta de 3 minuts ho intentem amb joc de 5 on tenim una opció clara de gol que atura el seu porter. A falta de poc menys de 2 minuts ens expulsen un jugador amb vermella directa per parlar, arrisquem amb el 4c4 sense porter i encaixem el 0-2. A falta de menys d’un segon, i amb porter jugador, marquem l’1-2 definitiu.

Gols: Gilles.

FS Olesa, A 0-4 Sènior A masculí

Declaracions de Guillem Artés: Partit gris on aconseguim deixar la porteria a zero per primer cop a la temporada. Tot i no estar fins ni inspirats en el joc al minut 3 obrim marcador de jugada d’estratègia. El gol ens ajuda a millorar però en cap moment ens trobem còmodes. Una bona jugada en equip ens permet fer el segon per anar als vestuaris amb una major diferència. Segona part ensopida on fem 2 gols al contraatac i que ens dóna un coixí suficient per marxar d’Olesa amb els 3 punts per recuperar la primera plaça.

Gols: Pablo, Carles, Marc Rodríguez i David Parcet.