30 gen. 2023

Cap de setmana amb només dos partits de lliga, els dels conjnts masculins de categoria nacional. Us deixem els resultats, cròniques i golejadors.

Juvenil A masculí 2-5 Barça, A

Declaracions de Nil Marco: Partit davant el líder de la categoria el qual només ha perdut un partit. Ens trobem una defensa a mitja pista durant els 40 minuts. Un molt bon inici ens apropa al gol i finalment l’aconseguim de penal. Per desgràcia ens empaten ràpid i ens acaben girant el marcador 1-2. Nosaltres també responem força aviat i aconseguim l’empat. Al llarg dels primers 20 minuts hem estat força bé en línies generals, creant perill i fins i tot dominant el joc en diversos trams de la part. Malgrat tot marxem al descans 2-3, poc contundents a l’àrea rival i molt penalitzats en els minuts on hem patit més. A la segona no estem al nivell de la primera, menys clarividents en atac i més lluny de la pilota en defensa. Encaixem el 2-4 als pocs minuts. Amb aquest resultat perdonem alguna ocasió molt clara que ens hauria posat al partit. A 5 minuts del final i just abans de treure el porter jugador ens fan el 2-5 que ens ha matat. Ho hem provat però el marcador ja no s’ha mogut. Seguim!

Gols: Roger i Rosa.

F.S. Sant Sadurní, A 3-1 Sènior A masculí

Declaracions d’Alex Garcia: Dura derrota en un partit en el que els tres punts ens haguessin donat un marge important respecte el nostre perseguidor, que també va perdre. Mala primera part en la que, pràcticament, no generem ocasions de perill a la porteria contrària. S’avancen en un xut exterior i tot i que empatem ràpid en un xut de falta directa, ens fan el 2-1 abans del descans amb una pilota directa a pivot i un bon remat dins de l’àrea. A la segona el rival baixa línies i intensitat i nosaltres mirem més porteria contrària, generem algunes accions clares, però seguim sense estar còmodes ni apropar-nos a porteria amb claredat. Ho provem amb porter-jugador, enviant una pilota al pal i rebent el 3-1 definitiu en la següent acció.

Gols: Esteve.