20 febr. 2023

Cap de setmana amb només dos equips amb jornada oficial de lliga, el Juvenil A masculí i el Sènior A femení, que ens deixen una doble victòria.

5 Martorell Club Sala, A 3-5 Juvenil A masculí

Declaracions de Nil Marco: Partit complicat per molts motius. Inici fred en un diumenge a les 19:00 que ens beneficia. Comencem bé i aconseguim posar-nos 0-2 en els primers 10 minuts de partit. A partir d’aquí ens comencem a desinflar i el partit va agafant un altre to, més intens i descontrolat. Aviat encaixem l’1-2, resultat amb el que aconseguim arribar al descans tot i no estar fins els darrers minuts de la 1a part. A la segona seguim amb la mala dinàmica del final del 1r període, als pocs segons encaixem l’empat a 2 i als 5 minuts ja ens havien girat el marcador 3-2. A 11 minuts pel final una jugada acaba amb un jugador nostre lesionat i el partit es para 30 minuts a causa d’aquest incident. A partir d’aquí ha començat un segon partit en el que havíem de remuntar un resultat advers. Una bona combinació i una bona transició ens han permès girar de nou el resultat i posar el 3-4 a 4 minuts pel final. El rival ho ha provat de 5 i en una de les primeres accions hem fet el 3-5 definitiu. Bona reacció de l’equip en un partit dur. Seguim!

Gols: Ignacio x2, Roger x2 i Palanca.

Sènior A femení 3-0 Esportiu Rubí F.S., A

Declaracions de Rober Caneda: Victòria treballada contra un rival perillós que no va poder mostrar la seva millor versió gràcies a la bona feina realitzada per les mamuts a pista. Primera part de ritme lent i controlat contra un equip contrari que s’ha mostrat durant la temporada molt perillós en partits d’anades i tornades. En aquest context fem l’1 a 0 a 2n pal després d’un servei de banda. Pocs minuts després fem el 2 a 0 en una bona combinació d’atac. A la segona part elles pugen les seves línies però ens mostrem sòlides i no deixem que generin gaire perill. Després d’arriscar amb joc de 5, en una pèrdua de pilota fem una transició ràpida i aconseguim el 3 a 0 definitiu. Felicitats noies… Gran +3. Seguim!!!

Gols: Garcia, Kris i Peña.