El post de la jornada mamut de futbol sala

7 març 2023

Us portem un nou post de la jornada mamut amb tots els resultats, cròniques dels entrenadors/es i golejadors/es del cap de setmana.

Cubelles Club Futbol Sala, A 4-3 Benjamí B

Declaracions de Pau Garriga: Partit on es repeteix la mateixa dinàmica que els dos partits anteriors envers un rival que no proposa res. L’inici del partit sembla diferent dels anteriors, entrem una mica adormits, però, tot i això, aconseguim posar-nos dos gols per davant. Pocs minuts després, dues accions individuals del rival ens fan anar a la mitja part amb un empat en el marcador. Entrem a la segona meitat creant una mica més, però ràpidament després del nostre gol ens tornen a empatar… Finalment, encaixem el 4-3 definitiu després d’una altra acció individual. Hem de sortir d’aquesta dinàmica.

Gols: Gonzalo x2 i Edu.

Benjamí A 2-3 Badalona Futsal Iris, A

Declaracions de David Antón: Primera part igualada i competida on encaixem en dos errors que acaben en un jugador contra porter que finalitzen bé. Generem ocasions però ens falta efectivitat de cara a porta. A la segona aconseguim retallar distàncies i tenim algunes ocasions per empatar però són ells els que amplien distàncies. Marquem a falta d’un minut per acabar però no aconseguim generar una última oportunitat per empatar el partit.

Gols: Marcel i Raul.

Sant Andreu de la Barca C.F.S., A 6-3 Aleví C masculí

Declaracions de Miki Garcia: Partit contra un rival directe i que ens jugàvem moltes coses. Comencem el partit molt ficats i molt ordenats tant en atac com en defensa, fem uns bons 20 minuts on arribem amb una avantatge d’1-2, aquest últims minuts en dues jugades aïllades ens fan el 3-2 abans de la mitja part. Entrem a la segona part molts fluixos en defensa i amb poca efectivitat en atac, això fa que encaixem dos gols en pocs minuts. Els últims deu minuts millorem la situació i tenim un parell d’ocasions per retallar diferencies al marcador. Seguim!

Gols: Toledo x3.

Maristes Sants Les Corts C.E., A 3-2 Aleví B masculí

Declaracions de Carles Hernán: Partit en el que som protagonistes en el joc i gaudim de la gran majoria d’ocasions del partit però no aconseguim ser contundents a les àrees. Ens avancem en un bon gol on acabem ficant el segon pal però al següent minut ens feien l’empat amb un xut de banda que es queda el rebot mort, amb aquest resultat ens aniríem al descans. La segona part la iniciem amb un gol seu per una recuperació a primera línia, i ha fet que ells es creixessin moralment. Seguim remant i aconseguim fer el 2-2, però en un contraatac ells fan el definitiu 3-2. A seguir treballant!

Gols: Biel S. i Haytam.

Aleví A masculí 1-1 Sant Joan de Vilassar F.S., A

Declaracions de Sergi Ruiz: Partit tancat i competit amb poca continuïtat en el joc i ocasions de gol a compta gotes. Dos equips amb dificultat per superar línies en l’atac posicional davant defenses ben organitzades i contundents en els duels individuals. Amb dos parcials de 0-1 i 1-0 a cada part, rasquem un punt a 5 minuts pel final que ens deixa un regust agredolç.

Gols: Jaume.

Aleví A femení 16-0 Futsal Athletic Vilatorrada, A

Declaracions d’Àlex Royo: Partit plàcid contra les últimes classificades. Des de l’inici ja dominem amb pilota i no deixem opció a les rivals. Poc a poc van entrant els gols i marxem al descans amb diferència de 9. A la segona part baixem línies i, tot i que en algunes situacions estem un pèl espesses, seguim amb el control del partit.

Gols: Martina x5, Arlet x3, Bruna x3, Lia x3 i Lola x2.

Infantil C masculí 2-4 Unión Santa Coloma Futsal, A

Declaracions d’Eric Prieto: Partit amb dues cares molt diferenciades, a la primera part estem bé, ficant boles als pivots i apretant bé la bola. Fruit d’aquesta pressió traiem una falta a la frontal de l’àrea que acaba en el primer gol i amb aquest resultat arribem al descans. A la segona part ens remunten en els primers 5 minuts i això fa que, com en els últims partits, ens entrin les presses i deixem de fer el que toca. El partit es transforma en una anada i tornada constant en el que ells estan molt més còmodes i ens fan dos gols més. Al final tenim algunes ocasions clares però només som capaços de ficar una.

Gols: Otto x2

F.S. Olesa, A 5-2 Infantil A masculí

Declaracions de Pere Graugés: Primera part on, amb les nostres armes, competim bé i ens avancem 0-2. Faltant 10 segons encaixem en una transició. A la segona part el pas dels minuts ens va pesant cada cop més. Ens fan l’empat faltant 12’, el 3-2 faltant 5’ i dos gols més l’últim minut.

Gols: Eduardo i Àlex.

Sant Joan Despí C.F.S., A 0-7 Infantil A femení

Declaracions de Raquel Almirall: Partit molt seriós on fem les coses molt bé. Tenim les idees molt clares en atac i sabem llegir per on fem mal a més de ser precises de cara a porteria. En defensa, al no tenir portera, som intenses i solidàries per intentar que ens arribin el mínim possible a porteria i no donar feina a la companya que es ficava de portera. Seguim!

Gols: Gisela x3, Laura, Lídia, Sara i Berta.

Sant Joan Despí C.F.S., A 3-3 Cadet C masculí

Declaracions d’Albert Pitarque: Traiem un punt en una pista complicada on els dos equips sabíem que ens jugàvem molt. Comencem molt concentrats i en el minut 2 ens avancem al marcador guanyant una esquena. Els rivals ens venen a apretar i en dues pèrdues a pista pròpia rebem dos gols que capgiren el marcador. A falta de 5 minuts pel descans, en un contraatac, marquem el 2-2. A la segona part seguim generant ocasions i en una molt bona jugada marquem el 2-3. A partir d’aquí el rival ens surt amb porter jugador i canvia totalment la dinàmica. No competim bé els últims minuts i en una altra pèrdua a camp propi rebem l’empat.

Gols: Jan, Sergi i Bernat.

Ripollet F.S., B 2-3 Cadet B masculí

Declaracions de David Monterrubio: Victòria molt treballada al camp del líder en un gran partit nostre. Estem al llarg dels 50 minuts molt sòlids en defensa i sense por a jugar la pilota. Aconseguim fer mal amb paral·leles llargues i diagonals a les esquenes, alternat amb el nostre joc directe de pivot, que un cop més fa un gran partit. Ens avancem al marcador al minut 8 amb un golàs del nostre capità. Tot i així, ells segueixen apretant i capgiren el marcador a l’inici de la segona. Lluny de baixar els braços seguim competint i generant ocasions fins aconseguir l’empat i poc després el que seria el definitiu 2-3 amb dos molt bons gols. Acabem defensant el joc de 5 on el nostre porter acaba fent dues intervencions molt bones, una a l’última jugada, per acabar guanyant el partit.

Gols: Balada, Biel i Jan Guirao.

Olímpic Argentona C.F. Sala, A 2-3 Cadet B femení

Declaracions de Júlia Vives: Partit molt igualat on comencem la primera part molt dormides i encaixem 2 gols en pròpia. Al final de la primera ens despertem i aconseguim empatar el partit. Segona part estem molt millor i aconseguim generar molt més. A falta d’un minut fem el 2-3.

Gols: Paula, Carla Martínez i Carla Costa.

AEE Institut Icària-CET10 1-0 Cadet A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Toc d’atenció per a moltes. Fem una primera part plena d’errors de concentració, entrem de cop i tard, a més d’estar erràtiques a la presa de decisions. El rival amb una defensa a 12 metres només volia sortir i caçar contraatacs. En una acció on entrem de cop sent l’última, servim en safata l’1-0 rival. A la segona assetgem la porteria rival, fins a 3 pals i contra una portera que ho aturava tot. Juguem més amb el cor que amb el cap però a massa jugadores els hi faltava ambició i actitud per poder treure quelcom positiu.

F.S. Prat, A 0-12 Juvenil C masculí

Declaracions de Pau Maurel: Partit contra l’últim classificat i que ens espera durant tot el partit a mitja pista. Tenim paciència i sabem com atacar-la. Al minut 5 fem el 0-1 en un xut exterior i a partir d’aquest moment comencen a caure gols fins el 0-6. Segona part sense gaire història. Pràcticament cada atac nostre era una jugada de perill.

Gols: Alberto x3, Dani x2, Pau x2, Joan x2, Gomez x2 i Beren.

Juvenil B masculí 6-6 Alcoletge Club Futbol Sala, A

Declaracions d’Eric Barrachina: Partit treballat davant un equip que inexplicablement s’està jugant la permanència. En tot el partit no ens hem sentit còmodes, i l’exemple més clar ha sigut la primera part on ens avancem al marcador i ens aixequen fins a dues vegades el resultat. Tot i això, aconseguim arribar 3-3 al descans. A la segona, baixem la línia defensiva, fet que fa que ens sentim més còmodes i ampliem el marcador fins un 6-3 que semblava tancar el partit. El rival s’ha posat de 5 i ha aconseguit girar el marcador i empatar en els últims minuts de partit. Al final hem tingut un parell d’ocasions per guanyar però no les hem ficat.

Gols: Marçal x2, Biel, Juan, Max i Marc.

Juvenil B femení 8-0 Òdena C.F.S., A

Declaracions de Paula Nardi: Partit contra les ante-penúltimes on comencem força malament, ja que som incapaces d’encadenar dues passades seguides, perdem pilotes d’últimes, i només en estones intimidem la porteria rival… Tot i així marxem al descans 3-0. A la segona part, entenem millor el que demanava el partit, que era jugar la pilota amb molta més fluïdesa, i és quan comencem a traçar bones jugades col·lectives, i a arribar a la porteria rival amb molta més facilitat. Els gols van anar arribant fins el final 8-0

Gols: Abril x4, Marina, Maria, Martina i Lucía.

Rubí C.E.F.S., A 1-2 Juvenil A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Visitem a un equip de la part alta i amb una pista complicada. Ens trobem el que pensàvem, elles a mitja pista per tirar transicions, a més d’un partit llarg i lent pels espais fora del terreny. Entrem amb una marxa menys del que preteníem, no estem còmodes i ens costa interpretar com atacar, sobretot perquè som massa estàtiques i lentes a la circulació. Marxem amb 0-0 al descans tot i disposar d’ocasions força clares. A la represa tenim un altre aire, som més incisives i estem convençudes d’emportar-nos el partit. El gran paper de la portera rival ens priva del gol fins al minut 7. Tenim per arribar a fer el segon però amb una falta indirecta ens empaten passat l’equador. A menys de 4 minuts sortim de 5, tenim dues claríssimes que no marquem però a manca de 2 minuts arriba l’1-2 d’un xut exterior. Acabem, no sense patir, defensant el joc de 5 local. Seguim!

Gols: Berta x2.

Sènior B masculí 5-2 C.E. DMS, A

Declaracions de Kevin Cheung: Partit contra un gran rival que té les idees molt clares i han desplegat un tipus de joc més efectiu que nosaltres. Un partit en el que ens ha tocat defensar la majoria del partit i que hem aconseguit guanyar a base de robar pilotes des de segona línia per acabar generant ocasions de gol i materialitzar-les. Victòria important davant un equip que a l’anada ens guanya amb un contundent 5-0.

Gols: Maurel x4 i Fas.

Sènior A masculí 6-1 E.F.S. Balaguer Comtat d’Urgell, A

Declaracions d’Alex Garcia: Tres punts més en un partit poc brillant en el que no acabem de trobar la nostra millor versió amb pilota, però som molt efectius de cara a porta. Iniciem el partit atacant força bé la seva defensa a mitja pista, però a poc a poc el rival ens va dificultant el poder atacar amb claredat i precisió. Arribem 2-0 al descans. A la segona part, en quatre minuts molt bons a nivell defensiu i en la finalització, fem tres gols que ens donen tranquil·litat per jugar els minuts restants i gestionar el marcador.

Gols: Gilles x3, Franc x2 i Del Rio.

F.S. Casserres, A 4-2 Sènior B femení

Declaracions de Laia Núñez: Partit important on jugàvem contra les primeres en una pista complicada, per les petites dimensions i la superfície de joc. Iniciem intenses, apretant bé la bola i concedint poc, apropant-nos tímidament a la seva porteria i trobant a la portera rival a cada xut fent grans aturades. Elles, en tres aproximacions, transformen un córner i dos xuts exteriors de banda, fan pujar un gèlid 3-0 al marcador en 4 minuts. A falta de 6 minuts per acabar la primera anem de 5 i comencem a canviar la dinàmica del partit. En tenim més d’una clara però les intervencions de la portera són de molt mèrit, així que anem amb aquest resultat al descans. Apostem per iniciar la segona jugant de 5 i trobem el premi per fer dos gols que ens fan creure en la remuntada perquè restaven 10 minuts al marcador. Però, següent atac de 5, en un blocatge de la portera, el seu xut es converteix en el 4-2 definitiu. Ho continuem provant i tenint ocasions però sense fortuna. Queda molt, seguim!

Gols: Marta i Mireia Rosell.

Sènior A femení 2-2 InterSala10 Zaragoza, A

Declaracions de Rober Caneda: Deixem escapar 2 punts importants a nivell classificatori en un partit on en molts trams d’aquest no vam estar encertades en accions defensives ni en la finalització de les diverses ocasions generades en atac. Primera part on no entrem ni amb la concentració ni la tensió adequada. No generem moltes ocasions però les que tenim són molt clares, a vegades finalitzem sense convicció, a vegades ni finalitzem i això ens penalitza a meitat de període quan en 3 minuts després de dos xuts de mitja distància ens fan 2 gols, un en el refús de la portera i un directament en accions mal defensades. Segona part on tenim més determinació però seguim en la mateixa tònica a l’hora de finalitzar. A 9 minuts del final optem pel joc de 5. El juguem prou bé i generem moltes opcions de gol. Ens col·loquem 2 a 2 a 4 minuts del final. Tenim diverses opcions per acabar guanyant però seguim fallant ocasions clares i el resultat ja no es mou. Toca seguir treballant per tornar a sumar un +3. Seguim!

Gols: Helena i Rojo.