4 abr. 2023

La jornada del passat cap de setmana ens deixava un balanç de 12 victòries, 2 empats i 7 derrotes. A continuació us deixem tots els resultats, les cròniques dels entrenadors/es i els golejadors/es dels partits.

Hospitalet Bellsport, A 8-7 Benjamí B

Declaracions de Pau Garriga: Seguim en la mateixa dinàmica dels partits de Benjamí. Equips que no proposen res i només marquen en accions individuals o xuts exteriors s’acaben emportant els 3 punts. Durant tot el partit nosaltres som molt superiors i comencem les jugades des de porteria, intentant que els jugadors analitzin el que passa al camp i prenguin decisions. Els gols s’anaven alternant cap als dos costats, aconseguint remuntar un 4-2 en contra que s’acaba convertint en 4-5. A partir d’aquest moment, quan faltaven 15 minuts, els gols entraven per les dues bandes fins al gol final que aconsegueixen marcar a falta de 1 minut pel final. Molt content per l’esforç dels 6 jugadors que van venir i van deixar-s’ho tot a la pista.

Gols: Edu x3, Hugo x2, Pol i Aníbal.

Benjamí A 1-1 Sant Andreu A.E., A

Declaracions de David Antón: Partit igualat i intens que podria haver guanyat qualsevol. Vam estar poc inspirats i ens va costar generar ocasions clares.

Gols: Marcel.

Aleví C masculí 0-3 Pallejà F.S., A

Declaracions de Carles Hernán: Partit contra el primer classificat de la lliga que ens planteja una defensa individual sense cap tipus d’ajuda al tanca i que ens permet arribar a connectar ràpid amb el nostre pivot. Primera part igualada on ens anem 0-1 per sota per una falta a la frontal de l’àrea que el nostre porter no pot fer res, bon resultat i ocasions igualades pels dos equips que per mèrit del seu porter no fa que sigui un empat. La segona part és un guió diferent anem de menys a més i encaixem dos gols en els primers 5 minuts, amb el 0-3 érem conscients que era complicat però no hem baixat els braços i acabem els últims en una defensa individual en la qual hem gaudit de diverses ocasions per escurçar l’avantatge.

F.S. Prat, A 4-1 Aleví B masculí

Declaracions de Carles Hernán: Partit contra un dels equips de la part baixa de la classificació en el que sabem que hem d’estar concentrats per les altes revolucions amb les que ells entraran al partit. Els primers 10 minuts és un partit igualat i competit però arriba el seu gol i comencen les presses, mals controls, males decisions individuals, poc contundents en defensa i a tot això sumem que en una jugada desafortunada als últims minuts de la primera part encaixem un gol en pròpia porta en un córner. Iniciem la segona part però seria el mateix guió de partit, ells no tenen cap intenció de jugar pilota i nosaltres no som capaços de generar res amb ella.

Gols: Biel S.

Aleví A masculí 9-3 C.E.F.S. Manlleu, A

Declaracions de Sergi Ruiz: Tercera victòria consecutiva davant el penúltim classificat en un bon partit de l’equip en línies generals. Primera part bastant dominada per part nostra que ens permet arribar al descans amb un tranquil 4-0. Segona part un pèl més competida però seguim portant el pes del partit i un còmode avantatge en el marcador que acaba 9-3.

Gols: Teo x3, Biel x2, Pau x2, Miqui i Jaume.

F.S. Sant Sadurní 0-6 Aleví A femení

Declaracions de Berta Solé: Bon partit perquè som superiors i no ens generen perill. Malgrat això ens podríem exigir més en tots els aspectes i mostrar encara una millor versió de l’equip.

Gols: Bruna x3, Sofia x2 i Arlet.

E.F.S. Vilanova, A 4-3 Infantil C masculí

Declaracions d’Eric Prieto: Partit al camp del segon classificat en el que competim molt bé durant tot el partit però no aconseguim treure res positiu. Fem una molt bona primera part, connectant molt amb el pivot i apretant molt la pilota en defensa i marxem 2-3 al descans. A la segona part ells pugen una marxa i en dues accions provocades per pèrdues nostres ens remunten el partit. Als últims minuts tenim alguna ocasió però el porter rival fa unes bones intervencions.

Gols: Otto x2 i Edu.

C.N. Caldes, F.S. A 2-5 Infantil A masculí

Declaracions de Pere Graugés: Victòria en un partit fred al camp del cuer. Comencem amb un nivell de ritme molt baix i al minut 10 perdem 2-0. Final de primera part on som més verticals i en els últims 2 minuts remuntem fins el 2-3. L’inici de segona part segueix la tònica del final de la primera i fem dos gols ràpidament. Després d’això tornem a baixar el ritme i el marcador ja no es mou.

Gols: Joël x2, Pablo, Tudor i Fede.

Infantil A femení 6-3 C.N. Caldes F.S., A

Declaracions de Raquel Almirall: Victòria molt maca i competida fins al final del partit davant un molt bon equip. La primera part és una lluita de cops on només començar, elles es posen per davant del marcador. Amb paciència, constància i fent les coses molt bé aconseguim remuntar-ho, però a l’última jugada de la primera part ens ho empaten 2-2. A la segona part fem el 3-2 i a falta de 15 minuts les rivals es posen a jugar de 5. Aconseguim ampliar el marcador amb 3 gols més i elles ens fan un gol en els últims minuts. Seguim!

Gols: Gisela x2, Laura, Lluna, Garci i Lili.

L’Hospitalet Bellsport, A 4-4 Cadet C masculí

Declaracions d’Albert Pitarque: Bon punt en una pista complicada i contra un rival directe. Primera part on tenim certa fortuna i aconseguim ser molt efectius de cara a porteria. En els primers minuts recuperem una pilota a camp contrari que ens avança al marcador i desprès en una transició que rebota en un defensa i una esquena que guanyem al sortir de pressió, aconseguim marxar al descans amb un resultat de 0-3. L’equip rival no ens aconsegueix marcar en la primera part gràcies als pals i a les intervencions del porter. A la segona part passa tot el contrari. En els primers deu minuts de partit encaixem dos gols de pèrdues a camp propi. Marquem el 2-4 en una transició. I rebem dos gols més per errades en defensa. El partit podria haver acabat en derrota però gracies a Bruno que atura un doble penal i que fa nombroses intervencions de mèrit aconseguim endur-nos un punt.

Gols: Gael, Jan, Josep i Aleix.

Cadet B masculí 3-2 Ràpid Santa Coloma F.S., A

Declaracions de David Monterrubio: Victòria davant un molt bon equip que ja ens havia guanyat a l’anada. Sortim molt bé, apretant bé a dalt i fent molt mal amb el nostre joc de 4. Fruit d’això, aconseguim avançar-nos 1-0. A partir d’aquí el partit passa a ser totalment d’ells, no aconseguim apretar bé la pilota i ells es senten còmodes en tot moment, amb llargues possessions i generant ocasions de perill. Tot i així, gràcies a un gran sacrifici en defensa i a una alta eficàcia cara a porta aconseguim endur-nos els 3 punts.

Gols: Marc x3.

Industrias Santa Coloma, A 6-4 Cadet A masculí

Declaracions de Nil Marco: Inici de domini rival però som nosaltres qui ens avancem. Un miratge ja que aviat ens giren el resultat fins posar el 3-1. Demanem temps mort i la reacció de l’equip és bona, el partit s’iguala i fem el 3-2. Malauradament abans del descans encaixem el 4-2. La segona part és molt millor. Estem un punts més fins i sòlida en tots els aspectes del joc. Fem el 4-3 i quedant 3 minuts apostem pel joc de 5. A la primera jugada perdem bola i encaixem el 5-3. A la següent jugada fem una molt bona circulació i ens tornem a ficar al partit amb el 5-4. Faltant 20 segons ens fan el definitiu 6-4. Seguim!

Gols: Àlex M., Nil A. Aitor i Romeo.

Cardedeu F.S.,  A 3-4 Cadet B femení

Declaracions de Júlia Vives: Partit el qual entrem molt posades i dominem casi tota la primera part amb una bona defensa i trobant els espais en atac; marxem 1-3 al descans. A la segona part baixem moltes marxes, no som sòlides en defensa i en atac ja no acompanyem les jugades. Ens fan el 2-3 i a falta de 3 minuts el 3-3, ens posem les piles els 2 últims minuts del partit i aconseguim fer el definitiu 3-4 a falta 1 minut. 3 punts importants per quedar-nos terceres a classificació. Seguim!

Gols: Cèlia x2, Hernàndez i Tania.

Futsal Mataró C.E., B 0-11 Cadet A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Molt bon partit en tots els aspectes. Intenses, incisives i sense cedir terreny en cap acció. Portem el pes del partit i tenim una bona lectura de la seva defensa que ens permet marxar 0-4 al descans. A la represa el guió no varia i arribem molt clarament a porteria fins a signar el definitiu 0-11. Seguim!

Gols: Ainara x5, Júlia x2, Paola x2 i Laura x2.

Juvenil B masculí 3-4 Sant Julià de Ramis E.F.S., A

Declaracions d’Eric Barrachina: Tornem a regalar tres punts contra l’últim classificat. Iniciem bé i tenim dues ocasions molt clares. No les fiquem i poc a poc fem entrar el rival al partit. En tres minuts encaixem dos gols abans de retallar distàncies al final de la primera part. A la represa anotem l’empat ràpid però de nou tornem a regalar dos gols en dos minuts. Estem 10 minuts atacant de cinc i únicament ens serveix per retallar distàncies fins el definitiu 3-4 després de fallar tot tipus d’ocasions.

Gols: Max, Viñas i Marçal.

Juvenil A masculí 9-4 C.N. Caldes F.S., A

Declaracions de Nil Marco: Partit estrany contra el cuer en el que no entenem com hem de competir malgrat estar avisats. Comencem encaixant el 0-1 però gràcies a un penal empatem i a les acaballes de la 1a part en dues bones transicions posem el 3-1. Malgrat això un pèrdua a camp propi regala el 3-2 als rivals perquè marxin al descans amb molta vida. A la segona fem el 4-2 i els rivals molt aviat van amb joc de 5. El partit es converteix en un intercanvi de cops. Amb el 6-3 hi ha una jugada clara que de significar el 7-3 passa a ser el 6-4. Tenim uns minuts de dubtes però acabem tancant el resultat. Seguim!

Gols: Jorge x3, Ivan, Palanca, Roger, Pau, Victor i Sergio.

Juvenil B Femení 9-0 CE Athletic Torre Roja, A

Declaracions de Paula Nardi: Partit plàcid contra les penúltimes classificades on som millors en tot moment. Sortim més endollades que elles i ens permet constantment recuperar pilotes molt a prop de l’àrea i generar perill. Elles, intentaven un joc molt directe a pivot que sabem neutralitzar. Marxem a la mitja part 3-0, però amb la sensació que aquest marcador hauria de ser molt més ampli. A la segona, elles fruit del cansament i en moments de la frustració, baixen molt el ritme i això ens permet ampliar el marcador fins al definitiu 9-0.

Gols: Cattini x3, Borrell x2, Lidia x2, Maria i Abril.

C.F.S. Almacelles, A 1-5 Juvenil A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Partit seriós i dur contra un rival que fins avui no havia perdut a casa. Bona posada en escena per fer-nos amb la pilota i amb aproximacions a porteria rival. Ens avancem al minut 7 aprofitant una pilota morta i ampliem passat l’equador amb el 0-2. En aquest moment, Almacelles fa un pas endavant amb un joc molt directe que aconseguim controlar fins al descans. A la segona ampliem distàncies amb dos gols més abans que elles facin el seu aprofitant una transició. A les acaballes tanquem amb l’1-5 gràcies a un atac ràpid. Seguim!

Gols: Berta x2, Garcia x2 i Carla.

Sènior B masculí 4-5 C.F.S. Eixample, B

Declaracions de Kevin Cheung: Llancem un partit clau, un partit vital per a la classificació, un partit que teníem dominat, que anàvem guanyant 4-1 i que, per un seguit de pressa de decisions completament incorrectes, acabem perdent. Era un partit molt important a casa. Enfonsats, tristos, tocats… Donarem una setmana de descans per tornar amb les piles ben carregades. Toca apretar, toca patir i gaudir d’aquesta situació, que ens farà més forts.

Gols: Peke, Fas, Maurel i Adri.

Sènior A masculí 12-4 S.D. Espanyol,

Declaracions d’Alex Garcia: Partit de ritme baix i poca tensió en el que, tot i començar guanyant, ens trobem amb un 1-3 en el marcador que ens fa dubtar. La reacció ofensiva al final de la primera part fa que marxem amb un 4-3. La segona part comença amb la mateixa dinàmica de la primera part i en un penal ens fan l’empat a 4. A partir d’aquí, pugem una marxa i el rival la baixa, agafant una renda de 3 gols. Els últims minuts, defensant el seu joc amb porter jugador, ampliem el marcador fins el 12-4 final.

Gols: Gilles x3, Esteve x2, Franc x2, Pol x2, Javi x2 i pròpia porteria.

Penya Esplugues Assoc. Esp, A 1-5 Sènior A femení

Declaracions de Rober Caneda: Victòria a la pista del que fins el moment era el primer classificat que ens permet posar-nos líders a 4 jornades del final de la competició. 0 a 2 al descans i resultat final d’1 a 5 que ens dona una victòria merescuda. Gran partit, gran joc i gran treball el realitzat per totes les jugadores… Felicitats noies! Arrodonim el cap de setmana amb la classificació per la següent eliminatòria de la Copa Catalunya superant ronda a la tanda de penals contra el F.S. Sant Cugat en un partit jugat en menys de 24 hores després de l’enorme esforç realitzat al partit de Lliga. Tocant amb els peus a terra i sent conscients que no serà fàcil, seguirem treballant amb la màxima il·lusió per mantenir aquesta dinàmica… Som-hi!

Gols: Kris x2, Paula, Laura i Sílvia.