El post de la jornada mamut

24 set. 2018

Aquí teniu els resultats, els golejadors i les declaracions dels entrenadors de tots els partits oficials disputats aquest cap de setmana. 6 partits de lliga amb un balanç de 5 victòries i 1 derrota.

Juvenil A Femení 6-0 EFS Jordi Torras, St. Vicenç A

Declaracions de Borja Carasusán: Partidàs de totes per iniciar la lliga davant un dur rival. Hem començat molt ficades i al minut 8 ja guanyàvem 3-0. Hem apretat molt bé durant tot el partit i gairebé no les hem deixat construir. A la mitja part marxem 4-0. A l’inici de la segona ens ha costat més perquè la seva pressió ha estat més intensa. Quan hem aconseguit atacar el seu punt feble fent el 5-0, el partit ha tornat a ser completament nostre. Final 6-0. Molt contents i a seguir!

Gols: Sonia Brualla x2, Clara Segado x2, Elena Ivars i pròpia porteria.

Aleví A 1-0 CFS Manent Sta. Coloma A

Declaracions de Nil Marco: Partit intens i amb poc control que s’hauria pogut endur qualsevol o acabar amb 0-0 al marcador. Hem competit bé i amb un punt de fortuna hem pogut sumar els 3 primers, important per agafar confiança. Seguim!

Gols: Aleix Babot

Infantil A 1-6 Barça Lassa A

Declaracions de Marc Solé: Bona primera part on competim de tu a tu amb un dels millors equips de la lliga, som intensos en defensa i tenim 2 pals per avançar-nos en el marcador però són ells qui marquen primer. Un mal inici de la segona part ens condemna. Això no ha fet més que començar!

Gols: Héctor Castillo

C.N. Caldes F.S. 1-4 Cadet A

Declaracions d’Adrià Fernández: Rival plantat a 15m i esperant-nos. La pista no acompanya per intentar crear alguna cosa amb bola i ens ha costat moltíssim. Al final amb paciència fem el primer però ells en una falta ens empaten. A la segona fem un gol ràpid i amb l’expulsió d’un jugador agafem avantatge de dos gols. A partir d’aquí ells han pujat més les línies i hem aconseguit marcat un golet més.

Gols: Andreu Esbrí x2, Santi Soulere i Albert Conesa

Juvenil A 8-1 CFS Broncesval Montcada F.S. A

Declaracions d’Alex Garcia: Bon partit amb uns primers 12 minuts molt bons que ens posen molt de cara el partit. Una bona pressió, molta profunditat i alguna transició fa que arribem al descans 5-1. A la segona baixem el ritme i el partit es trenca més però l’acabem gestionant bé.

Gols: Gilles Vidal x5, Arnau Graell, Franc Cortés i Nil Rojo

Sènior A 5-0 C.E.F.S. Santpedor A

Declaracions de Guillem Artés: Resultat enganyós, ells comencen forts, amb ocasions però no materialitzen. Gràcies a l’estratègia ens posem 2-0 i ens fem amb el control del partit. A la segona part ja més cansats ens fem forts darrere i els gols van arribant. Contents per la victòria i la feina solidària de tot l’equip. A seguir treballant que això és molt llarg!

Gols: Ernest Cardona x2, Victor Sin, Oscar Orrios i Guillem Bernat.