El primer post de la jornada de la temporada

25 set. 2019

El passat cap de setmana debutaven en lliga cinc equips. Ahir dimarts en partit ajornat se li sumava un sisè, el Juvenil A masculí i ho feia després de finalitzar la presentació de la temporada 2019/20 del futbol sala federat. Així doncs us fem arribar el primer post de la jornada, que ens deixa un balanç de 4 victòries, 1 empat i 1 derrota.

Manresa Futbol Sala, A 5-2 Aleví A masculí

Declaracions de Pere Graugés: Inici de lliga complicat davant un rival físicament superior a nosaltres. A la primera part ens costa sortir de la seva pressió i perdem pilotes a prop de la nostra porteria. Marxem al descans 2-0. A la segona comencem millor, marquem ràpidament el 2-1, i quan millor estem encaixem el 3-1. Final de partit una mica boig amb gols per cada banda.

Gols: Sander i Alex.

Infantil A masculí 5-3 Industrias Santa Coloma, A

Declaracions de Nil Marco: Bon debut en el que sumem els 3 punts en un partit intens on hem sabut patir i competir. En línies generals hem estat superiors però fluixos en la finalització. Algunes jugades i accions poc afortunades han fet que ells sempre estiguessin dins el partit. 2-0 al descans. A la segona amb el 3-3 hem estat forts mentalment i hem tret el partit endavant. Gran esforç de tots. Seguim!

Gols: Pol x2, Samjib, Pere i Marc Vidal.

Manresa Futbol Sala, A 5-5 Cadet A masculí

Declaracions d’Adrià Fernández: Partit fluix tant a nivell ofensiu com defensiu. El rival ens ha apretat molt, ens ha costat llegir el que havíem de fer i en molts moments només hem generat perill en alguna bola robada. Amb moltes alternatives al marcador hem acabat remuntant, amb més cor que cap i joc, posant el 4-5 al marcador. De 5 hem rebut l’empat i tot i haver-hi ocasions pels dos equips, el resultat no s’ha mogut.

Gols: Ignacio Prieto x3, David i Juanjo.

FS Castelldefels Institut Line, A 1-7 Juvenil A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Arrenquem la lliga marcant territori a una de les pistes i rivals més complicats. Amb elles més enxufades i crescudes ens ha costat entrar uns 8 minuts al partit, potser pels nervis del debut. Un cop asserenades hem començat a trenar bones jugades fent el primer al minut 10. Ja més calamades i amb la mateixa tònica marxem 0-3 al descans. A la segona part un penal ens fa tenir uns minuts de desconcert però hem trobat el premi del gol amb el 1-4. En aquest moment Caste ha afluixat una mica per poder fer 3 gols més. Molt bon rival i intens, donarà guerra durant tot l’any. Seguim!

Gols: Clara x2, Natalia x2, Júlia, Marta i Kris.

Juvenil A masculí 5-0 Jesus-Maria C.E., A

Declaracions d’Alex Garcia: Sumem 3 punts i deixem la nostra porteria a 0 en el nostre debut en lliga. Primera part en la que pressionem força bé a 3/4 de pista i som força efectius de cara a porteria, marxem 4-0 al descans. A la segona el ritme del partit és molt baix, no sabem atacar i prenem molt males decisions.

Gols: Franc x2, Ferri, Arnau i Candi.

Sant Sadurní F.S., A 1-4 Sènior A masculí

Declaracions de Guillem Artés: Primera jornada victoriosa a la capital del cava contra un rival que sempre planteja uns partits molt físics i incòmodes. Iniciem bé el partit amb estones de bon joc i control del partit però la falta de contundència en la finalització ens porta a la igualtat. L’estratègia en dues ocasions ens dóna avantatge que aprofitem per crear més ocasions i fer 2 gols més a l’obligada reacció del rival. Ja cap al final del partit, ni els dobles ni el seu joc de 5 fan perillar els 3 primers punts de la temporada.

Gols: Pedrero x2, Josep i David Macian.