El Sènior A masculí cau en el play-off d’ascens a 2a B

20 jul. 2020

Dissabte a les 21:00 es va disputar a Cervelló el play-off d’ascens a 2a Divisió B Nacional. Els nostres es veien les cares amb el Penya Esplugues, A.E.. Un sistema de competició a partit únic que enfrontava el primer i segon classificat del grup 2 de Tercera Divisió.

El partit començava amb cert domini espluguí però amb el pas dels minuts l’enfrontament s’igualava. Els nostres cada cop més ficats ens el partit gaudien de les ocasions més clares, la majoria frustrades per la bona actuació del porter rival. A l’equador de la primera part una d’aquestes opcions de gol acabava amb una transició rival que després d’un xut exterior i un rebot s’acabava colant a la porteria verda. Poc temps després els del Baix Llobregat aprofitaven bé una superioritat 4 contra 3 per fer el segon i un doble penal per posar un dolorós 0 a 3 al marcador. Malgrat tot els mamuts ho seguien intentant i generant ocasions per marxar al descans amb un càstig menys dur però els pals i el porter ho seguien evitant.

A la segona part el guió semblava no canviar, el rival seguia penalitzant amb duresa les errades i necessitava poc per fer pujar el quart gol ben aviat. Els mamuts lluny de rendir-se van tenir una gran reacció aconseguint dues dianes que donaven esperances mitjançant Marc Rodríguez i David Parcet. Amb el 2 a 4 es va iniciar un intercanvi de gols. El que semblava un definitiu 2 a 5 es convertia ràpidament en un 3 a 5 mitjançant Ernest Cardona de doble penal. Els nostres ho intentarien a 4 minuts del final amb un joc de cinc força dinàmic i creant de nou algunes opcions clares però novament el rival castigava a la mínima que podia la nostra porteria. El clàxon final sonava reflectint un 4 a 7 amb gol de Carles Pedrero que deixava els mamuts per segona temporada consecutiva acariciant l’ascens a 2a Divisió B Nacional.

D’aquesta manera el Penya Esplugues A.E. era qui pujava de categoria acompanyant l’Arenys de Munt que en el partit anterior s’havia imposat al Pou Escorial. Enhorabona a tots els equips pels grans partits disputats.

Ara toca descansar per tornar amb més força que mai. Els mamuts mai ens rendim, ho tornarem a intentar i ho aconseguirem. Ja se sap, a la tercera va la vençuda!