Els equips del bàsquet mamut posen punt final a una gran temporada

15 maig 2024

La temporada del bàsquet mamut ha arribat pràcticament al seu final amb els darrers partits de lliga. La majoria d’equips disputaven el passat cap de setmana l’últim enfrontament del curs. Aquí teniu el darrer post de la jornada amb tots els resultats i cròniques dels entrenadors/es d’una temporada espectacular.

Mini Femení 58-51 Bàsquet Sant Pere

Tanquem la temporada amb bon partit i una victòria. Aconseguim mantenir la concentració en gran part de partit, que ens permet robar pilotes i fer contraatacs ràpids. El rebot ens dona segones oportunitats. Bona feina!

Mini Masculí 66-16 CB Bellvitge-Joan XXIII

Gran defensa de l’equip que ens ha permès recuperar moltes pilotes i acabar sols a cistella. En estàtic ens ha costat molt fer més de tres passades seguides i prendre bones decisions en l’1c1. Molt content de l’actitud de l’equip per acabar la temporada el millor possible.

Pre-Infantil Femení 40-37 CE Thau

Partit molt competit en tots els quarts i bon bàsquet. Gran circulació de pilota que afavoreix cistelles còmodes després de talls del costat contrari. Gran treball de l’equip!

UE Gaudí-Lan Technology 41-42 Pre-Infantil Masculí

Afrontem l’últim partit de la temporada amb molts nervis, poc encert de cara a cistella per acabar el primer quart 2-0. A partir d’aquí, comencem a adaptar-nos al joc, a la permissivitat dels contactes, a jugar en equip incrementar el ritme anotador. Aconseguim ficar-nos per davant en el marcador la majoria del partit i quan falten 6 segons pel final, el rival aconsegueix anotar i anar a la línia de tirs lliures per ficar-se +1 en el marcador. Sense temps morts des de camp defensiu fiquem el tir guanyador in extremis per endur-nos la victòria.

CE Thau 76-45 Infantil Femení

Més enllà dels punts encaixats l’equip ha estat constant i competitiu tot el partit, amb maduresa davant la sortida de pressió, circulació de pilota en atac estàtic, amb encert superior al 50% en TLL i valentia en l’1c1 de totes, amb especial valor per les que més novetats han afrontat des de l’inici de temporada i han demostrat el seu creixement personal en aquestes darreres jornades.

Grup Barna A 41-44 Infantil Masculí

Partit complicat on no hem tingut fluïdesa ofensiva. Tot i això, no ens hem desconnectat en cap moment i al final ens hem emportat la victòria. Amb aquest partit, posem fi a la competició d’una manera bastant positiva. A destacar el compromís i actitud dels nois. Tanmateix, les preinfantils que han ajudat a completar el grup, han resultat ser importants en l’estabilitat de l’equip que les ha rebut amb els braços oberts davant les baixes per lesió que no han pogut disputar el partit o assistir en aquest últim duel.

Cadet B Femení 42-31 CB Castelldefels 2009F

Partit molt diferent al dia anterior amb idees més clares i més intenses en atac. Juguem com a equip i defensem com a equip. Acabem el cap de setmana amb bones sensacions per acabar d’afrontar l’últim partit que ens queda.

Dominiques Barcelona 47-62 Cadet A Femení

Aquestes rivals ens han regalat grans aprenentatges d’equip i empès per créixer tant en mentalitat competitiva com amb valors d’esportivitat. Acabem amb una victòria treballada i de gran vàlua per tancar la segona fase com a subcampiones i arribar amb bona dinàmica a la fase final. Molt orgullós del que l’equip ha demostrat amb actes a pista, sent superiors des del primer minut i constants fins al final, sobrepassant qualsevol envestida local i fent un salt de gegant amb maduresa respecte l’anada. Això encara no ha acabat i el millor està per venir. Hem disfrutat el camí i aquest equip té ganes de més. Amb aquesta il·lusió encarem l’etapa final, per exprimir gaudint al màxim d’aquesta experiència, assolida amb treball i unitat d’equip.

Cadet B Masculí 44-52 EB Ciutat Vella

Partit molt competit de principi al final. La primera part ens costa entrar al partit i permetem un parcial de 0-10, no tenim l’encert i tampoc tenim l’activitat en defensa que requereix aquest partit. A mesura que van passant els minuts ens activem i ens adaptem al joc dur i intens del rival i aconseguim remuntar el marcador fins a empatar a la mitja part. A la segona part el rival es col·loca en zona i no sabem atacar-la. Finalment per varies situacions de desconnexió al final del partit fan que l’avantatge del partit sigui més gran.

Cadet A Masculí 65-44 CB Santa Coloma B

Tanquem el projecte de manera somiada, amb un partit on recollim els fruits de dos anys d’esforç, constància i sacrifici. Més enllà del resultat, volíem celebrar el nostre comiat amb una defensa col·lectiva i un ritme de joc alegre i desacomplexat, i així ho vam fer. 40 minuts de molta qualitat i de molta intensitat, d’accions marca de la casa i d’una banqueta que és exemple de molts per com animen, celebren i viuen els partits a peu de pista.

CE Vila Olímpica 41-39 Júnior B Femení

Partit que s’escapa als últims minuts, hem competit els quaranta minuts, i això és molt important, ha mancat ser constants en el rebot, i encert als tirs de camp amb seleccions a vegades precipitades.

CB Ipsi 07 59-67 Júnior A Femení

Partit on vam ser superiors al rival, però, tot i això, vam tenir certs moments de desconnexió en atac, amb atacs molt precipitats que el rival va saber aprofitar. Anem a la pròrroga per endur-nos el partit fent bons atacs i sobretot una molt bona pressió a mig camp que ens permet aconseguir cistelles fàcils.

Júnior B Masculí 46-75 Mataró Parc Boet Blanc

Aconseguim competir el primer quart però a partir del segon ens consta molt atacar amb claredat i fer bones defenses. Una llàstima acabar la temporada amb un partit com aquest, tot i això, molt content de la millora que han fet com equip.

Júnior A Masculí 62-32 Maristes Sants Les Corts

Últim partit de la temporada, i derbi de barri. Content de la progressió d’aquests jugadors, que han demostrat que quan es posen en mode treball són invencibles. A seguir millorant amb treball i amb ganes d’aprendre.

Sots-25 Masc 73-43 Gramenet BC

Última jornada amb possibilitat de finalitzar tercers a la classificació però tot i aconseguir un resultat òptim no es produeixen els resultats necessaris. Bon partit de final de temporada on tothom pot aportar i sumar en el resultat final.

Sènior Femení 50-44 Bàsquet SAFA Claror B

8a victòria consecutiva contra el millor equip de la lliga. Victòria basada en una gran defensa col·lectiva i en el domini del rebot defensiu. En atac hem sabut moure bé la pilota i moure’ns amb sentit per trobar la millor opció sempre. Acabem la temporada amb bones sensacions de joc.