Els mamuts es queden a un pas de la f. final del Campionat d’Espanya

8 juny 2023

El passat cap de setmana l’Aleví A femení va disputar la fase prèvia del Campionat d’Espanya de clubs i el Juvenil A masculí va jugar els vuitens de final també del Campionat d’Espanya.

El Juvenil A masculí va aconseguir classificar-se entre els 16 millors equips d’Espanya després de quedar subcampió de lliga en el grup 3 de Divisió d’Honor Juvenil Nacional per darrera el Barça. En el sorteig de vuitens de final del Campionat d’Espanya va creuar els nostres amb el Pozo Murcia.

El partit es va disputar el passat dissabte dia 3 de juny a les 18:00 al Palacio de los Deportes. Els mamuts van fer una gran primera part que no es va veure recompensada en el marcador. Als pocs segons l’equip s’avançava 0-1 amb gol de Pau i als següents minuts es mostrava superior al rival però perdonava les nombroses ocasions generades. Els murcians van capgirar el marcador fins el 3 a 1 però els nostres aconseguien empatar el partit als darrers instants de la part amb gols d’Alexei i Roger arribant 3 a 3 al descans. A la segona meitat els rivals van competir millor els moments importants i els detalls van anar caient del seu costat fent que la balança es decantés al seu favor guanyant el partit per 7 a 4.

Gran temporada dels mamuts i que significa el punt i final a una gran generació de jugadors que han passat molts anys de la base a casa nostra, sent el principal exemple el Pau Massana, capità i tota la vida vestint de verd.

Les noies després de proclamar-se campiones de Catalunya es van classificar per disputar la fase prèvia del Campionat d’Espanya de clubs. Les mamuts van quedar agrupades amb F.S.F. César Augusta, campiones d’Aragó; Club Deportivo La Peña, campiones de Galícia i l’A.D. Alcorcón F.S.F., campiones de Madrid. Aquesta fase prèvia es va disputar a Saragossa del divendres 2 al diumenge 4 de juny. Us deixem els resultats obtinguts i la classificació final del grup:

Resultats:

F.S.F. César Augusta 2-2 Aleví A femení

*Les amfitriones es van endur la tanda de penals per sumar 0,25 punts extra.

C.D. La Peña – 3 punts

Les mamuts van quedar eliminades per la mínima, sent definitius la combinació de resultats i els 0,25 punts de la tanda de penals de l’empat del primer partit. Així doncs les nostres es van quedar a les portes de disputar la fase final del Campionat d’Espanya ja que es classificaven els dos primers de grup.

Gran temporada de les nostres que aquest proper dissabte a les 13:30 al Pavelló Can Cases de Martorell tenen el darrer repte del curs, la final de Copa Catalunya. Som-hi noies!