Els resultats i les cròniques de la jornada del bàsquet mamut

10 abr. 2024

Aquí teniu un nou post de la jornada del bàsquet mamut amb tots els resultats i cròniques.

Mini Femení 68-29 AESE

Bon partit de totes les jugadores. Sortim concentrades i aconseguim tenir pocs moments de desconnexió. Correm en atac i no fallem cistelles fàcils, a més de tenir un bon encert general durant tot el partit.

Mini Masculí 43-49 UE Sant Cugat Verd

Partit igualat que se’ns escapa en un 4t quart on ens agafen un avantatge de +10 que tot i que apretem no aconseguim retallar. Llàstima de les desconnexions en defensa, les múltiples oportunitats que concedim al rival i les cistelles fàcils que perdonem. Enhorabona als nois, bona intensitat durant el partit i molt bé el canvi de xip.

Pre-Infantil Femení 63-40 Maristes Ademar

Partit importantíssim en la persecució de la primera posició a la lliga. Necessitàvem guanyar aquest partit per a poder-nos situar com a primeres en solitari fins a dia d’avui i ho hem fet amb condicions. Hem començat igualades el partit però al 3r quart ens hem pogut escapar en el marcador i no hem deixat d’augmentar aquesta distància. Ens hem allunyat en el moment en que hem pujat la intensitat defensiva i hem corregut al contraatac respectant els carrils i sent pacients. Orgullós de l’evolució de les noies partit rere partit i per com poc a poc sorgeixen a pista els conceptes treballats a entrenament.

Lestonnac-2011 63-43 Pre-Infantil Masculí

Érem conscients que era una pista molt complicada, amb jugadors diferencials a la categoria. Tot i això, no vàrem aconseguir jugar el nostre partit. Un molt mal inici ens condemna a anar a remolc durant tot el partit. Pèrdues no forçades, males decisions de tir, poca activitat defensiva en el 1×1, regalar 2 o 3 opcions al rival. Toc d’atenció per tots. Continuar entrenant encara amb més intensitat, més desig de pilota i més ganes de millorar dia a dia.

Virolai 58-8 Infantil Femení

Partit dur per l’equip més que pel contundent resultat, per la lesió de la capitana als pocs minuts de partit, a qui li desitgem una breu i sòlida recuperació amb ànims pel que vingui. Tot i haver començat competitives davant unes rivals superiors al nivell que correspon a la categoria, des de la mala notícia, l’equip ha minvat en caràcter sent més toves defensivament i amb desencert davant les ocasions generades després de bones accions. Els últims períodes hem fet un pas endavant per desbloquejar la sequera anotadora i frenar l’allau local.

Infantil Masculí 72-33 CE La Marina A

Partit amb bons moments combinats amb desconnexions. Ens costa tenir regularitat i mantenir la línia. Cal seguir treballant per continuar en el bon camí.

Cadet B Femení 64-13 CB Roquetes

Partit contra un rival molt inferior tècnicament i tàcticament a nosaltres. En la primera part ens encomanen al seu ritme i no tenim les idees clares i no sabem a què juguem. A la segona part comencem a ficar el nostre ritme i treballem per nosaltres. Això ens permet estar més ficades al partit i treballar aspectes tàctics per a un futur.

Basket Esplugues 58-59 Cadet A Femení

A la primera meitat es repeteix un patró en què comencem amb la iniciativa i seguretat que ens caracteritza fins que desconnectem del partit i els 2 últims minuts permetem parcials de 8-0 desfavorables per errors no forçats, desconnexió del balanç amb les marques i dubtes en les finalitzacions. La segona meitat ha estat de supervivència. Aquesta manca de constància i ritme competitiu ens ha fet anar a remolc per sota al marcador, mantenint-nos vives a poca distància gràcies a accions individuals aïllades en transició i col·lectives esporàdiques. Els últims 5 minuts de partit hem entès que per assolir grans fites també cal tirar endavant els dies que som més espesses i tenim banqueta curta. Ha estat gràcies a una gran implicació defensiva que hem acabat amb parcial 2-8 favorable que ens ha donat una vital victòria en coincidir amb l’ensopegada de les líders fins aquell moment invictes.

Cadet B Masculí 55-50 Sommcasa Centre Catòlic L’H B

Partit ajustat amb molt de ritme on el rival ens pressiona tot el partit. A nivell col·lectiu sortim molt concentrats i molt intensos. Aquest, ens permet treure una avantatge de 10 punts que ho sabem mantenir al llarg del partit.

Cadet A Masculí 53-65 CE La Marina A

Comencem el trimestre amb una setmana dolenta i amb un partit on els primers 15 minuts hem estat nosaltres però se’ns han fos els ploms a partir de llavors. Males sensacions més enllà del nivell de joc, ens queda un trimestre per recuperar el nostre ADN competitiu i mostrar a pista la nostra millor versió.

CE Thau 68-42 Júnior Femení B

Partit amb dues lectures, una primera on al descans acaben per damunt al marcador, jugant amb molta intensitat i energia, i una segona part on un mal tercer període ens llastra el resta de l’encontre, hem de ser més constants en rebot i verticalitat a cistella.

Bàsquet Pia Sabadell 55-67 Júnior A Femení

Hem d’aprendre a no deixar-nos portar pel ritme del rival i ser més constants en defensa que és el que ens permet competir els partits.

CB Bon Pastor 81-40 Júnior B Masculí

Un rival de la part alta, potser el millor equip de la lliga, aconseguim plantar cara diversos moments del partit, però la pèrdua de pilotes i la seva gran eficàcia anotadora no ens permet poder lluitar fins al final.

Júnior A Masculí 54-41 CB Manyanet Les Corts

Partit contra un equip que no ens ha deixat jugar per la seva “duresa” defensiva. Guanyem perquè al final imposem la nostra millor qualitat.

Sots-25 Masculí 66-29 CB Castellet

A diferència de les darreres jornades, inici poc convincent. En l’inici del 2n quart augmenta la intensitat defensiva per trencar el partit i marxar a la mitja part amb un gran avantatge.

Sènior Femení 60-55 Sommcasa Centre Catòlic L’H

Victòria molt treballada a la pròrroga, després de remuntar 9 punts els últims 2 minuts i mig. Bona primera part en defensa i trobant bones opcions en atac sobretot al 2n quart. Un cop forçada la pròrroga era cara o creu, aquest cop ha sortit cara. Victòria importantíssima contra un rival directe. Agrair als i les jugadores dels minis pel seu suport durant tot el partit i que ens ha donat les ales per guanyar.