JORNADA DE DESCANS

2 febr. 2011

Aquest cap de setmana no hi ha jornada de lliga. El motiu és la celebració de la XXII edició de la Copa d’Espanya de Futbol Sala que es disputa a Segovia. Aprofitant que és jornada de descans alguns equips juguen partits aplaçats, que són els següents.
Femení “A” (3r classificat) – F.S. Vilassar de Mar (2n classificat)
Lloc i hora: Dissabte, 16:00, pavelló de la UB.

Sènior “A” (2n classificat) – F.S. Sant Gervasi (7è classificat)
Lloc i hora: Dissabte, 17:30, pavelló de la UB.
Comentari: No es tracta d’un partit complert, sinó del darrer minut de la primera part i tota la segona. El partit es va haver de suspendre perquè una pilotada va deixar inconscient a un jugador rival.

Olímpic Floresta (8è classificat) – Juvenil “B” (3r classificat)
Lloc i hora: Dimarts, 19:30, Pavelló de La Floresta.

També dir que aquests últims dies ja s’han jugat partits que estaven ajornats:

Infantil “B” (7) – F.S. Axa Sant Cugat (1)
Gols de Puig (2), Pau (1), Joan (1), Òscar (1), Nachete (1) i Uri (1).

Juvenil “B” (11) – C.E. Vincit Polaris Provençalenc (4)
Crònica de l’Adri: “Hem fet un bon inici i hem tingut la sort d’obrir el marcador força aviat i això ens ha facilitat bastant les coses. Ens esperàvem un Vincit tancat a darrere, però ha anat pujant les línies i per res s’ha tancat, cosa d’agrair també. Hem sabut anar creant el nostre joc, anar tocant i tocant i les ocasions han anat arribant de mica en mica i conseqüentment els gols també. Hem acabat la primera part amb força ocasions, amb 4 dobles tirats (1 gol) i un penalti que ha parat el porter Pau (ex jugador mamut). Mitja part : 6-1. Només començar la segona, el seu pivot es gira, el defensa se’l mira i gol (6-2). Semblava que podien reaccionar però ho hem tallat bé i hem seguit sumant en el marcador. Però quan anàvem 10-2 crec, en una jugada un jugador seu fa una falta una mica lletja (no entraré a valorar si va a per la pilota o no) i el nostre porter “es revoluciona” i hi ha hagut una mica de picabaralla però que no ha passat a més. El seu jugador ha estat expulsat per doble groga. Però jugant ells amb 3 jugadors, han marcat un gol, i després nosaltres un de doble. Crec que ha anat així o al revés, no recordo… En definitiva, partit força bo per part nostra amb moltíssimes ocasions, que potser d’aquí vindria per mi aquest resultat, perquè hem creat molt i bé. Els nostres porters també han parat força, sobretot algunes amb el peu casi impossibles i alguna altre bona mà, que jo m’he quedat flipant.”
Gols de Rodri (4), Nil (3), Adrià Jiménez (1), Llibert (1), Víctor (1) i Marc Sáez (1).

Us volem recordar que, aprofitant aquesta jornada de descans, tindrà lloc la 2a Jornada Solidària organitzada per l’Associació “El futsal es mou”, que comptarà entre els seus actes amb diversos partits en categories Infantils, Juvenils i Sèniors. Podreu trobar més informació clicant aquí i aquí.

Ahir es va realitzar el sorteig de Copa Catalunya, així que els quadrants ja es troben disponibles. Els podeu consultar clicant aquí.

Per últim informar-vos de que el blog romandrà sense actualització com a mínim fins dimarts vinent. Un grapat d’entrenadors del club hem decidit fer les maletes i anar a gaudir de la Copa d’Espanya a Segovia. Fins la tornada!