Les mamuts fan història guanyant tres Copes Catalunya!

20 juny 2022

Aquest passat cap de setmana els equips femenins de l’entitat han fet història. Les 4 finals de Copa Catalunya en categories femenines han tingut equips mamuts a la pista. Infantil, Cadet i Juvenil s’han proclamat campions i l’Aleví subcampió.

L’Aleví va fer una autèntic gran partit davant el FS Ripollet. Els dos millors equips de la lliga es veien de nou les cares a la final de Copa. El partit va finalitzar amb empat a 1 i es va haver de resoldre als penals que van caure a favor de les rivals. Orgullosos de les més petites que van estar molt a prop i van mostrar un gran joc a la pista!

Notícia FCF final aleví

Vídeo Resum FCF final aleví

L’Infantil va ser el primer equip en jugar el dissabte al matí davant el Molins 99 C.F.S.. Les mamuts es van proclamar campiones per un ajustat 1-0 amb un solitari gol de la Nur. Les de verd van gaudir de bones ocasions que no van saber transformar però es van mostrar molt sòlides en defensa al llarg dels 50 minuts i van aixecar el títol de campiones.

Notícia FCF final infantil

Vídeo Resum FCF final infantil

A la final Cadet vam poder gaudir d’un gran partit entre les nostres i el C.N. Caldes F.S.. Un gol de Victoria va posar per davant les mamuts però les rivals van aconseguir empatar abans del descans amb un afortunat gol en pròpia porteria. A la segona el partit va seguir amb molta igualtat i un nivell força alt. Va ser en els darrers minuts quan un gran gol de Sílvia Cuartero va decantar la balança a favor de les nostres. El diumenge acabava de gran manera sumant el 3r títol de 4 possibles!

Notícia FCF final cadet

Vídeo Resum FCF final cadet

El Juvenil va tirar d’èpica per ser campió. Una actuació excel·lent d’Irati sota pals va decantar la balança a favor de les verdes. Un gran C.N. Caldes F.S. va exigir el màxim a les mamuts que van saber patir i aprofitar les seves ocasions. El partit arribava amb empat a 0 al descans. A la represa dos gols van posar el 2-0 favorable a les nostres però les rivals van aconseguir empatar el matx abans del xiulet final. Els penals van dictar sentència i la moneda va caure del nostre costat!

Notícia FCF final juvenil

Vídeo Resum FCF final juvenil

Enhorabona als 4 equips per una temporada espectacular que ha quedat arrodonida amb un cap de setmana històric. Som Campiones de Copa Catalunya en Infantil, Cadet i Juvenil i Subcampiones en Aleví.