L’últim post de la jornada mamut

4 juny 2019

Fins a quatre partits de lliga es van veure afectats per la pluja. Un cop disputats aquests encontres ja tenim aquí l´últim post de la jornada mamut d’aquesta gran temporada 2018/2019. Aquesta darrera jornada ens va deixar un nou equip campió de lliga, l’Infanil B femení. Enhorabona noies!!!

Aleví B 5-1 C. N. Caldes F.S., B

Declaracions de David Antón: Partit amb poca intensitat i un joc poc vistós. Finalitzem la temporada amb una victòria que ens fa pujar un lloc a la classificació per situar-nos en un molt bon 7e lloc. Una gran segona volta on hem vist una gran millora grupal i individual dels jugadors. Molt content i orgullós dels nostres!

Gols: Bernat, Joel, David, Pol i Aleix.

Aleví A fem. 4-1 CFS Arenys de Munt, A

Declaracions de Maria Solé: Darrer partit de lliga, on ens jugàvem i assolim el 2n lloc a la classificació. Comencem amb poc ritme i adormides defensivament. A l’hora de crear joc nosaltres ens costa i no decidim bé, i finalitzem molt poc a la porteria contrària. I Arenys ho va provant però Ona molt encertadament va traient pilotes fora. En una molt bona jugada col·lectiva entra el primer i de seguida el 2n. Després de la mitja part, sortim amb més intensitat defensivament i fluïdesa ofensiva. Elles tampoc ens apreten massa i això ens ajuda a poder agafar confiança. Gràcies a una bona pressió alta robem pilota i finalitzem molt bé, tan el 3r com el 4t. Entremig, una paret mal seguida i un malentès defensiu fa que Arenys sumi al marcador.

Gols: Jana x4.

Infantil C 4-4 Barri Riera Club Esportiu, A

Declaracions de Sergi Ruiz: Tanquem la temporada davant l’equip amb el que ens hem jugat l’ascens durant tot l’any. Partit on no estem còmodes amb pilota i ens costa generar perill si no és en transicions. En defensa patim bastant per les accions individuals d’un jugador rival que marcava les diferències. Marxem al descans 1-4 però aconseguim aixecar-ho a la 2a més per orgull que altra cosa i empatem a les acaballes del partit.

Gols: Pau Morató, Ferran Balta, Lluc i Alberto.

Infantil B 10-0 Babar A.E., A

Declaracions de Pere Graugés: Victòria plàcida davant del darrer classificat per acabar la lliga. Content pel treball i la progressió dels nois al llarg de la temporada!

Gols: Pere x2, Max x2, Pol x2, Miguel x2, Samjib i Marc Viñas.

Infantil B fem. 2-1 Molins 99, C.F.S, A

Declaracions de Xènia Bellet: Ha estat un partit molt igualat on hem posat intensitat i ganes des del primer minut. En un error nostre ens fan el primer gol. Seguim tenint ocasions clares però no estem encertades. A falta de pocs minuts per acabar la primera part marquem. A la segona sortim molt concentrades i aconseguim ritme amb la pilota. Elles amb un empat en tenien prou, però nosaltres no hem deixat de lluitar. A l’últim minut, hem tingut la nostra recompensa marcant així el gol de la victòria. Molt orgulloses del creixement d’aquest gran equip!

Gols: Lidia i Jana.

Cadet B 2-1 Jesus i Maria C.E., A

Declaracions de Kevin Cheung: Últim partit de la lliga amb aquest gran grup de jugadors.  Partit molt igualat que aconseguim posar-nos per davant del marcador, després de dues bones jugades col·lectives, amb un 2-0. Abans del descans ens marquen el gol en contra. Segona part que, no es mou el marcador però que ells ens igualen a nivell d’intensitat i qualsevol dels dos podria haver marcat.

Gols: Arnau i Diego Ramírez.

Juvenil B 6-3 FS Solsona Eléctrica de Guixes, A

Declaracions de Javi Mellado: Partit de tràmit, res en joc, només l’ambició d’acabar la lliga guanyant. Comencem amb molt de ritme i bon joc, fruit dels primers bons minuts arribem a l’eix de la primera part amb 2-0, després surten de 5 per aguantar la possessió i trencar la dinàmica però sense perill, al final de la primera part ens encomanem del poc ritme i marxem 2-2 encaixant dos gols a la contra. A la segona meitat sortim més centrats i disposats a portar el ritme del partit, arribem al  6-2 i ens fan el 6-3 final.

Gols: Miguel x2, Damià, Max, Victor Romero i pròpia porteria.

Salou FS, A 1 – 2 Juvenil A

Declaracions d’Alex Garcia: Típic partit de final de temporada on ens ha costat tenir cert ritme de pilota i estar intensos. Acabem la primera part 1-1 després d’un xut exterior de Del Rio. A la segona pugem una marxa i el partit s’assembla una mica més al nivell propi d’aquesta lliga. En un bon gol aconseguim fer l’ 1 a 2. Hem controlat bé els seus últims minuts amb joc de 5 i el marcador no s’ha mogut més.

Gols: Paul Del Rio i Franc.

Sènior B 2-3 Frederic Mistral FS, A

Declaracions de Miquel Escalona: Darrer partit de lliga i clar resum de la temporada d’aquest equip: juguem millor, tenim la pilota però ens costa molt fer gol i molt poc rebre’n. Però dissabte el resultat era el de menys, dissabte es va acomiadar un dels més grans del club. Penja les botes l’Abelló una institució al club, jugador, capità, entrenador, delegat, fisio… Ha desenvolupat totes les tasques dins l’entitat exhibint els valors que ens representen: lluita, competitivitat, noblesa, solidaritat i sempre amb un sentit de l’humor que ha facilitat la feina a totes les persones que l’envolten.

Gràcies Albert, marxa un gran.

Gols: Victor Zamora i Manu.

Sènior A 4-0 Penya Esplugues AE, A

Declaracions de Guillem Artés: Victòria de prestigi i competida en el denominat partit dels tristos. Sortim tocats per les notícies que ens arriben de Santpedor i el rival ens tanca a la nostra pista creant ocasions que el nostre capità i porter aconsegueix aturar. Tot i estar sotmesos al domini del rival en dos errors seus aconseguim marcar i anar al descans amb 2 gols a favor. La segona igualem forces i gràcies al treball defensiu del tot l’equip mantenim la porteria a zero. Quan ells ho intenten amb porter jugador fem 2 gols més que deixen el marcador amb un clar, 4 a 0 final.

Gols: Pau x2, Mario i Pablo.

C. N. Caldes F.S., A 3-3 Sènior A fem.

Declaracions de Cristian Nuez: Primera part molt completa on entenem molt bé com jugar en aquella pista i sabent bé quan defensar i atacar. Acabem 0-3. Segona part cometem l’error de tota la temporada, no sabem gestionar la pressió quan el rival puja línies i poc a poc l’equip es bloqueja. Ens empaten a 3 a falta de 30 segons.

Gols: Clara x2 i Laura.