Nou post de la jornada del bàsquet mamut

27 febr. 2024

Mini Femení 36-69 Basket Esplugues A

Partit irregular. Van més intenses que nosaltres i permeten cistelles fàcils per faltes de concentració i de contacte. Atacs poc fluids que fan que ens costi trobar espais per tirar còmodes. Quan correm en atac i pugem la defensa les coses surten millor.

Càmping Bianya Roser Blanc 32-48 Mini Masculí

Partit contra un rival inferior físicament. Juguem dos primers quarts amb bones defenses, que ens permet córrer al contraatac i aconseguir cistelles fàcils. El tercer quart deixem de defensar i en atac perdem moltes pilotes. Segona part, idèntica a la primera, el que fa que el resultat no demostra realment la superioritat que hem tingut.

Pre-Infantil Femení 60-41 CB Argentona

Victòria còmode però que no ens deixa amb el sabor de boca desitjat a pista. Hem estat bastant erràtiques en la presa de decisions i la nostra defensa no ha tingut la intensitat habitual, segurament culpa del marcador. Tot i això, hem sabut llegir una defensa molt tancada per trobar els espais per a poder anotar. Aquest partit ens ha servit per poder practicar coses noves.

CNB Vilanova AIO PIM 33-62 Pre-Infantil Masculí

Partit que arranquem amb poca energia i concentració. Ens costa entrar al partit concedint cistelles de segones opcions i al contraatac. A poc a poc aconseguim tornar a ser nosaltres fins a recuperar el desig de pilota. Una molt millor segona part ens fa marxar al marcador, però en absolut reflecteix la realitat del partit.

Manyanet Sant Andreu 32-57 Infantil Femení

Bon partit per tancar una setmana de gran treball per part de tot l’equip. En la primera jornada en la qual disposem de la banqueta plena hem afrontat amb èxit les parts clau del partit que ens ajuden a ser competitives. Sumem una nova victòria col·lectiva amb unitat i esperit combatiu per avançar també individualment en aquells aspectes que ens permeten evolucionar i sumar amb confiança.

Infantil Masculí 84-46 Joventut Les Corts Groc

Partit irregular on no hem mantingut una bona línia els 48 minuts. Cal evitar errors de concentració per afrontar nous reptes futurs. El millor, la velocitat de transició en alguns moments puntuals i l’actitud de tot l’equip.

Lima-Horta 47-34 Cadet B Femení

Juguem contra les líders invictes del grup. Tot i la derrota l’equip es mostra molt competitiu en atac més ordenades, sent més verticals a l’hora d’atacar i amb defensa tenim una intensitat molt alta. Content per la feina i de la millora d’actitud de les jugadores.

Cadet A Femení 67-50 El Círcol

Ens trobem amb oponents fortes de la primera fase per desempatar a victòries a favor nostre. En un dels partits crucials de la primera volta hem iniciat amb ritme moderat i espesses en circulació de pilota, amb igualtat al marcador fins als últims minuts del segon quart on hem engegat motors defensius i pujat les revolucions del matx. A la segona part, amb l’alça de la lluna plena, la manada mamut s’ha vestit de cànids per encerclar a les rivals i dificultar la seva ofensiva. Acabem amb millora general en finalitzacions, tir lliure i rebot defensiu, així com mentalitat competitiva i concentració davant disconformitats amb l’arbitratge. El creixement en aquests aspectes ha permès imposar-nos en diferents moments del partit tancant amb èxit els quatre quarts.

CE Vila Olímpica Blau 59-36 Cadet B Masculí

Partit on el rival va ser superior durant tot el partit. La diferència física es va notar i això va provocar que no ens trobéssim còmodes en el nostre joc. Atacs molt estàtics amb poc encert i defensa amb poca intensitat.

Cadet A Masculí – SAFA Claror 2

Suspès per pluja.

CE La Marina 45-34 Júnior B Femení

Millor partit sense dubte de la segona fase, se’ns escapa l’encontre als últims minuts, hem de ser més rigoroses en les finalitzacions a cistella i gestió de les passades i lectures del joc. Felicitar a les jugadores per l’esforç i actitud durant tot l’encontre, és el camí a seguir.

Júnior B Masculí 60-50 UB Llefià B

Partit contra un rival similar amb característiques similars. Comencem durs en defensa i bon joc col·lectiu que ens permet agafar avantatge al marcador.Cap a finals del primer quart i principis del segon ens relaxem i ens fan un parcial de 10-0. Tot i això, aconseguim tornar al joc de l’inici, tornant a agafar un bon avantatge per afrontar la segona part amb tranquil·litat. Al final del partit patim en defensa i l’encert cara cistella ens dóna la primera victòria de la segona fase.

Júnior A Masculí 66-48 BF Cornellà B

Victòria important davant un rival molt incòmode. Malgrat desconnectar-nos en el tercer quart, hem mantingut una defensa notable per superar un partit molt físic. Partit a partit tornem a la nostra essència: bona defensa i joc directe.

Sots-25 Masculí 66-58 CB Ripollet

Gran primera part després d’un primers minuts on l’equip va saber llegir el que necessitava el partit, tant en l’aspecte defensiu com ofensiu. Vint punts de renda en el marcador que a pocs minuts del final es van veure retallats a 3 per la relaxació general. Connexió de nou en la part final per aconseguir la desena victòria de la temporada i escalar posicions en la classificació.

Sènior Femení 49-53 CB Gavà

Partit estrany contra un rival directe, bones decisions en atac la major part del partit però ens col·lapsem i no tenim bones lectures quan ens van fer la seva defensa zonal. Per altra banda en defensa bé però mai igualant la seva agressivitat, el canvi de defensa a mixta fa que elles no ataquin fluidament però ho paguem un altre cop fallant en el rebot defensiu.