POSADA AL DIA DE COPA CATALUNYA

5 març 2013

La Copa Catalunya ha sigut una competició que de moment ha passat molt per sobre aquest blog. Això ho volem canviar i per començar us fem un resum de la situació dels nostres equips:

Benjamí Va caure eliminat a 1a ronda després de perdre 7-5 contra CET 10. Aleví “B” Va entrar a 2a ronda i va perdre 6-2 contra l’Hospitalet Bellsport. Aleví “A” Entrarà en competició a 1/4 de final. Infantil “B” Va entrar a 3a ronda i va perdre per 7-3 contra Molins 99 Infantil “A” Entrarà en competició a 1/4 de final. Cadet “B” Va entrar a 3a ronda i va perdre 7-1 contra l’Hospitalet Bellsport. Cadet “A” Entrarà en competició a 1/4 de final. Juvenil “B” Va entrar a 3a ronda i va guanyar 5-6 al Pares i Mares de Martorell. La següent ronda és 1/16 de final on s’enfrontarà al Joventut Esportiva Móra la Nova. Juvenil Nacional Entrarà en competició a 1/4 de final. Base Femení Entrarà en competició a 1/8 de final contra el C.F. Castellgalí. Cadet/Juvenil Femení Disputen la Copa dos equips (tot i només tenir un en competició de lliga). El primer va entrar a competir a 1a ronda, on va guanyar 2-15 al C.F. Castellgalí. A 2a ronda va guanyar 1-6 al Institut Montserrat i ara es troba a 1/16 de final, on s’ha d’enfrontar al C.E. Alheña. El segon equip va començar a 2a ronda i va caure eliminat al perdre 2-1 contra Penya Esplugues “B”. Sènior Femení En categories Sènior només pot participar l’A. Entrarà en competició a 1/8 de final i s’efrontara al guanyador del partit E.F.S. Ciutat de Mataró – Marfil Santa Coloma. Sènior Masculí Va entrar a 2a ronda i es va classificar als penals després d’empatar a 6 contra Molins 99. A 3a ronda s’enfrontarà contra el F.S. Sant Esteve Sesrovires.