RESULTATS 15/10/2016

19 oct. 2016

Doble jornada pel Júnior M. i victòries dels femenins:

• Júnior M. 42-58 CB IPSI / Partit competit fins al darrer quart. A partir d’aquí, l’equip visitant va tenir més clarividència en atac.
  • CB Pedagogium 48-69 Cadet F. / Inici dubitatiu que porta a l’equip acabar el primer quart per sota en el marcador. Canvi d’intensitat en defensa i bons contraatacs, capgiren el marcador per guanyar amb solvència.
  • CB Can Parellada 45-48 Júnior F. / Iniciativa en el marcador durant tot l’enfrontament i victòria més còmode del que reflecteix el marcador final.
  • CB Sant Andreu de Natzaret 70-34 Júnior M. / Rival molt superior en quasi tots els aspectes del joc. Imprescindible que l’equip jugui amb la intensitat de les darreres jornades per poder competir contra equips d’aquest nivell.

El proper cap de setmana, ja tindrem a tots els equips en competició!