RESULTATS CAP DE SETMANA (04/02/2017)

9 febr. 2017

• Lourdes 17-47 Pre-Mini 1 / Gran inici de competició amb bon joc col·lectiu en atac i gran esforç en defensa.
  • Pre-Mini 2 46-37 Bosco Horta / Primers quarts molt disputats. A partir de la segona meitat, el rival no va poder amb el ritme de joc de l’equip.
  • Mini M. 63-33 Corazonistas / Tot i la victòria àmplia, el partit va ser disputat. Clau la profunditat de banqueta enfront d’un rival que només comptava amb sis jugadors.
  • Mini F. 69-36 Mary Ward / Rival inferior que va permetre a l’equip jugar amb confiança i anotar amb facilitat al contraatac.
  • CB Esparraguera 56-72 Pre-Infantil M. / Partit irregular de l’equip i sense gaire joc col·lectiu. La major qualitat individual va decantar el resultat.
  • Inst. Montserrat 8-38 Infantil M. / Gran intensitat de l’equip en els primers quarts que li va permetre obtenir una avantatge suficient per jugar amb comoditat la resta d’enfrontament
  • AE Bellsport 27-71 Infantil F. / Partit dominat per l’equip i en el que s’ha pogut treballar diferents conceptes dels entrenaments
  • CE Montseny 59-40 Cadet M. / Enfrontament decidit en l’últim quart amb una zona de l’equip rival que va sorprendre als visitants
  • Cadet F. 42-37 CB Sagrat Cor / Gran primer quart anotant amb facilitat i recuperant pilotes. A partir de segon, tot va ser molt més ajustat tot i que l’equip va anar sempre per davant en el marcador
  • CB Sant Josep Obrer 70-54 Júnior M. / Partit que en principi havia de ser molt més disputat. A l’anada, els nostres nois, van guanyar de tretze punts. En aquesta ocasió, el rival va estar molt més encertat.
  • Júnior F. 40-33 CB La Salle Horta / Poc encert de l’equip que ho compensa amb una molt bona defensa. Pas endavant de les jugadores importants. Segona victòria consecutiva en un grup molt complicat.