RESULTATS CAP DE SETMANA (04/11/2017)

9 nov. 2017

Pre-Mini B 47-27 Escola Pia 27

Bon partit amb una gran defensa durant tots els minuts que va permetre jugar amb comoditat. Gran actitud i implicació de tothom. A millorar l’aspecte rebotejador

Mini Mixte 11-41 CB Alisos

Derrota àmplia però amb alguna millora respecte als anteriors partits. Falta agressivitat en defensa i abusar menys del bot

Safa Claror 77-43 Mini M.

Partit competit els quatre quarts inicials. A partir de la segona part, l’equip contrari va aprofitar les facilitats en defensa per agafar avantatge en el marcador. La falta d’intensitat va condemnar a l’equip. Partit que amb una millor actitud, es podria haver guanyat.

SE Joan de Mata 6-56 Mini F.

Gran inici de totes les jugadores que va deixar sentenciat el partit en el primer quart. A partir de llavors, es va aprofitar els minuts a pista per treballar nous conceptes ofensius explicats durant la setmana.

Infantil M. B 36-6 Escola Pegaso

Partit enfront d’un equip molt inferior que venia amb sis jugadors d’un nivell força inferior. Degut a la gran diferencia, l’equip es va centrar a aconseguir aquells objectius marcats per l’entrenador en cada quart.

CB La Salle Horta 69-19 Infantil M. A

Seriós correctiu enfront d’un rival millor tècnica i tàcticament però sobretot, amb molta més intensitat. L’equip no va estar mai còmode a pista i la gran quantitat de pilotes perdudes, va afavorir transicions fàcils pels d’Horta.

Cadet M. 49-61 Col. Alemán

Primer partit complicat de la temporada. Igualat en tot moment, però mai per sobre en el marcador. Els nervis davant la defensa de l’altre equip, va col·lapsar l’atac dels nostres. Toca seguir treballant de cara als propers partits i així poder lluitar del minut 1 fins al final del partit.

CE Thau 42-61 Júnior F.

Bona victòria. Thau va plantejar diferents situacions tàctiques que fins ara l’equip no s’havia trobat: zona press, zona 2-3… En atac, moviments amb diferents tipus de bloqueigs. Bona feina de les jugadores.

CN Caldes 64-95 Sots-21 M.

Enfrontament contra un dels rivals de la zona de baixa de la classificació que va servir per donar minuts a tots els jugadors.

Sots-21 F. 54-38 CB Guinardó

El resultat no plasma la realitat del transcurs del match: fins al últim període, molt igualat. Constantment amb alternatives en el marcador.. Aquest fet es produïa principalment per mancança defensiva, molt representada pels pocs rebots defensius obtinguts. La baixa intensitat i atenció defensiva, dificultava el joc de contraatac de les locals . A l’últim quart vam fer el salt defensiu per recuperar pilotes i castigar el balanç rival.

Les rivals van aguantar el duel de morals molt bé fins abans del quart final. Un parell de jugadores més encertades per anotar i la resta de punts, repartits atacant amb un sistema senzill però que castigava molt bé les últimes ajudes. Fins final de 3er quart no van proposar una zona 2-3 tancada