RESULTATS CAP DE SETMANA (05/11/2016)

7 nov. 2016

• Vedruna 48-18 Pre-Mini 2 / La manca d’intensitat en defensa va ser clau en el resultat final
  • Els Llorers 37-64 Pre-Infantil M. / Transicions còmodes al contraatac que permeten sumar a tots els jugadors de l’equip
  • Infantil M. 25-55 Sagrat Cor / Gran inici de partit que no es va poder allargar més enllà del segon quart a causa del desgast físic de competir amb set jugadors
  • Infantil F. 30-34 CB Bim / Partit competit fins als darrers instants de partit que es decideix gràcies a les millors decisions ofensives de l’equip rival
  • Cadet M. 41-77 Maristes Sant Joan / Rival físicament molt superior que asfixia l’atac dels locals
  • Lluïsos de Gràcia 32-81 Cadet F. / Pocs detalls positius davant d’un equip d’un nivell molt inferior
  • Júnior M. 28-44 CB Saps / Visita del líder que va mostrar el perquè de la seva condició d’invicte en una lliga tan competida
  • CB Castellar 42-53 Júnior F. / Victòria treballada que permet a l’equip continuar a dalt de tot de la classificació amb cap partit perdut