RESULTATS CAP DE SETMANA (06/5/2017)

9 maig 2017

• Pre-Mini 1 26-28 Escola Progrés / Partit molt disputat el d’aquest cap de setmana on el poc encert dels locals ha estat determinant. Tot i així, es van veure accions de mèrit que demostren l’evolució de l’equip.
  • Pre-Mini 2 23-46 CB Alisos / Enfrontament de molt baixa intensitat i manca de concentració que va provocar errors fàcils tant en atac com en defensa. En certs moments, bon treball defensiu que va permetre a l’equip sortir ràpid a l’atac i acabar fàcil.
  • Mar Bella 42-66 Mini M. / Primera meitat molt igualada. De cara la segona part, després d’alguns ajustos defensius, es va aconseguir anul·lar l’atac rival. Aspecte que va provocar nombroses oportunitats al contraatac. Victòria treballada i afrontada en equip.
  • Ganduxer 38-31 Mini F. / Bon joc col·lectiu aplicant els conceptes treballats als entrenaments. Tot i així, poc encert en el moment d’encara la cistella.
  • CB Manyanet Les Corts 60-69 Pre-Infantil M. /  Rival complicat que en cap moment va deixar de competir. Fins a la mitja part, molta igualtat en el marcador. Gràcies a l’alt ritme dels visitants, es va obrir la distància suficient en el marcador per obtenir la victòria amb solvència. Gràcies a aquest resultat, l’equip serà CAMPIÓ de lliga si guanya el proper cap de setmana contra SE Vilafranca.
  • Front Marítim 46-16 Infantil F. / Partit difícil contra les líders, on novament el resultat no projecta les bones sensacions del partit. Molt bona primera part, però dos quarts sense anotar distancien al rival en el marcador.
  • Maristes Sant Joan 67-35 Cadet M. / En el 1er quart molt castigats en 1c1 i transició. 2on i 4rt més competits. L’objectiu en defensa, no es va assolir però el repte de 50% assertivitat en tirs lliures, complert. L’equip té ganes de créixer però costa aplicar els recursos treballats als entrenaments, sobretot ofensius.
  • Cadet F. 58-40 UB Osona sud / Punt d’inflexió per l’equip. En el partit d’anada, va perdre per una diferència de vint punts. El bon treball de les darreres setmanes es va veure reflectit en la intensitat defensiva i la circulació de pilota.
  • Manyanet Sant Andreu 51-35 Júnior M. / De nou, un molt mal inici va ser determinant pel transcurs del partit. Intensitat en defensa però costa molt trobar situacions còmodes en camp ofensiu.
  • Júnior F. 34-50 CB Sant Andreu / Per poder competir, el grup era conscient que havia de pujar molt la línia defensiva i revolucionar el partit en atac. L’estratègia va donar els seus fruits fins a la mitja part. En el tercer quart, la superioritat física del contrari i la davallada de les locals, van permetre a les de Sant Andreu obtenir una diferència de vuit punts. En l’últim quart l’equip es va conformar amb el resultat.