RESULTATS CAP DE SETMANA (07/10/2017)

10 oct. 2017

Mini M. 67-63 Jesús Maria Sant Andreu

Partit en què va destacar la falta de defensa per part dels dos equips. Tot i així, l’equip va millorar respecte a la setmana passada, sobretot en les ajudes defensives. Ofensivament, bona circulació de pilota però sense saber aprofitar els avantatges. A millorar el rebot i les transicions ofensives.

Mini F. 79-31 Jesús Maria Sant Andreu

Partit complicat per abscència per lesió de dues jugadores referents. L’equip va fer un pas endavant i tothom va aportar als dos costats de la pista. Bones sensacions en els primers sis minuts del partit on les locals feien notar el seu ritme. El rival ho intentava a través d’un parell de jugadores molt superiors físicament però no van trobar les eines per aturar les transicions ofensives. Gran actitud en els rebots i primera victòria solvent.

CB Grup Barna 82-50 Infantil M.

L’equip visitava una de les pistes referents al bàsquet català. I això es va veure reflectit ja, en els primers instants de partit. Acostumats a prendre la iniciativa i imposar el ritme de joc, els nois de l’Infantil van trobar-se davant d’un equip que sempre prenia les decisions correctes mig segon abans de la seva reacció. Tot i així, van haver alguns quarts competits. Partit que ha de servir per créixer i veure quin nivell s’ha d’assolir per poder competir a la categoria.

Infantil F. 39-36 Basket Coras

Primera meitat lleument superiors finalitzant 21-14. De cara la segona, les rivals van estar més encertades i van retallar distàncies al marcador arribant a disputar la victòria en els últims minuts. En defensa es va actuar com equip i es van percebre notables diferències amb el primer enfrontament de la jornada anterior.

Júnior F. 32-30 AE Badalonés

Partit travat i de baixa anotació. Les locals, clarament superiors, no van estar gaire encertades en els tirs de camp i això les va penalitzar molt.

Sots-21 F. 45-38 CE Xamba

Des de l’inici, iniciativa en el marcador sobretot al 3er quart on l’equip va aconseguir 12 punts de distància. En l’inici de l’últim quart però, les de Vilafranca van començar fortes i la pressió que van fer en diversos moments del partit va començar a fer efecte i unes quantes recuperades, les van posar dins el partit de nou. Van arribar a situar-se a 1 punt de diferència a 4 minuts del final després d’anotar dos triples consecutius. Tot i així amb un parell de contraatacs i tirs lliures per bonus, l’equip va recuperar distància i sentenciar el partit.

CB Castellar 55-70 Sots-21 M.

Gran inici de partit dels visitants que van dur la iniciativa en el marcador durant els 40 minuts d’enfrontament. El Castellar intentava diferents alternatives defensives però es va imposar la qualitat ofensiva dels jugadors de Les Corts. Amb aquest resultat, ja són 3 victòries consecutives i això permet a l’equip, situar-se líder en solitari.

La resta d’equips, començaran la competició el cap de setmana del 21 i 22 d’octubre.