RESULTATS CAP DE SETMANA (11/3/2017)

14 març 2017

• Arrels 10-40 Pre-Mini 1 / Partit sense gran història que va servir a l’equip per treballar aspectes nous i agafar confiança.
  • El Clot 44-14 Pre-Mini 2 / La manca d’intensitat va marcar tot l’enfrontament. L’equip ha d’agafar un altre camí.
  • Mini M. vs Betània / El partit no es va disputar per incompareixença del rival. El comitè de competició decidirà.
  • Mini F. 71-41 Lyçée Français / Tot i el resultat, partit competit davant d’un rival que no es va deixar anar en cap moment.
  • Sirius 41-40 Infantil M. / Gran esforç dels nois que van disputar els minuts amb només quatre jugadors a pista.
  • Infantil F. 19-37 Jesuïtes Clot / Les noies van aguantar fins al cinquè quart, però uns minuts de desconnexió els va aprofitar el rival per obrir escletxa en el marcador.
  • Cadet M. 41-76 Vedruna / Alternances en el marcador i màxima igualtat fins a mitjans del tercer quart. A partir d’aquest moment, la zona 1-3-1 que va plantejar el rival, va col·lapsar totalment al nostre equip.
  • Cadet F. 61-36 CB Tona / Abans de començar, jugadores conscients de que havia sigut una setmana complicada d’entrenaments. Màxima concentració durant tot l’escalfament i un primer quart dels millors de la temporada. Les verdes van dominar els quaranta minuts de joc amb un ritme molt superior al rival.
  • Júnior M. 30-53 ABB Bufala / L’equip va jugar massa nerviós i el gran número de perduda de pilotes, va ser determinant.
  • Júnior F. 53-45 Jesuïtes Casp / Partit molt seriós en tots els aspectes: molta defensa i atac amb criteri. A partit del tercer quart, l’equip rival ha plantejat una zona en defensa que ha fet perdre la fluïdesa en atac.

Pre-Infantil M. va veure ajornat el seu partit contra CB Sant Boi i el disputarà el 8 d’abril.