Resultats cap de setmana (11/3/2018)

13 març 2018

Mar Bella 55-25 Pre-Mini A

Primers minuts de partit sense intensitat per part dels visitants que van donar com a resultat un avantatge important i anar a remolc tot el partit.

Escola Pompeu Fabra 34-41 Pre-Mini B

Partit on es va posar en pràctica els fonaments treballats durant la setmana. Molt contents amb la feina feta, dominant tot el partit àmpliament excepte l’últim quart.

Mini Mixte 29-38 CB Antavia

Partit on la falta d’intensitat en els dos primers quarts ha estat determinant. Cal pujar la intensitat en defensa i saber trobar els avantatges a partir de la passada.

CB Saps 53-58 Infantil M. B

Molt bona defensa i gran actitud davant d’un equip de segon any.

Infantil F. B 41-40 Associació Xaragall

Enfrontament igualat fins al final, però que ha acabat en victòria de l’equip. Bones accions defensives i encert en els tirs lliures. Encara falta reforçar el fet d’aixecar el cap en els contra atacs.

Sots-21 M. 46-54 AB Premià

Alternances en el marcador  fins als darrers minuts de partit on els visitants van jugar amb el cap més fred.

CB Guinardó 26-54 Sots-21 F.

Una primera meitat molt igualada i empatada a 21 punts a causa la seva defensa en zona que ens espesía cada atac. No estàvem fines amb velocitat de pilota i tenien temps a muntar-la cada vegada, vam cedir forces punts amb 1c1 interior, ja que no saltaven les ajudes de costat dèbil i jugàvem molt obertes defensivament, també vam patir en els rebots defensius al primer quart.

El tercer període vam donar un cop de taula amb parcial favorable 0-21, doblant el marcador, gràcies a un augment de la intensitat defensiva amb pressió tota la pista i cobrant punts de contraatac.