RESULTATS CAP DE SETMANA (12/11/2016)

14 nov. 2016

• Mini F. 33-63 Pere Verges / Dificultats per superar la pressió i massa facilitats en defensa. Millora en la segona part que ha de marcar la línia de treball de l’equip
  • Lourdes 48-79 Mini M. / Partit igualat fins a la mitja part i gran actitud en els últims quarts per aconseguir un resultat ampli
  • Pre-Infantil M. 36-6 Pegaso / L’equip tancar el marcador en el segon quart. Partit que no serveix de gaire degut a la gran diferència de nivell
  • CB Alisos 62-47 Infantil M. / Poca intensitat en l’1c1 que genera massa facilitats en l’atac de l’equip rival
  • Jesuïtes Clot 45-22 Infantil F. / Resultat massa ampli per tal com s’ha desenvolupat l’enfrontament. Dos quarts de manca de concentració, decideixen el partit
  • SAFA Horta 47-59 Cadet F. / Ritme controlat i resultat ampli al descans. L’encert exterior del rival en l’últim quart, apropa a l’Horta però mai aconsegueix reduir la barrera dels deu punts
  • CB Guinardo 48-36 Júnior M. / Partit molt similar al de la jornada anterior: manca d’idees en atac que sentència a l’equip
  • CBF Cerdanyola 27-44 Júnior F. / Victòria important a la pista d’un dels clubs de referència del bàsquet femení català. L’equip continua invicte i ja s’han jugat 5 jornades!