RESULTATS CAP DE SETMANA (14/05/2017)

16 maig 2017

• Sadako 69-53 Pre-Mini 1 / Partit amb dues cares el passat cap de setmana. Va costar posar en joc la pilota donada la superioritat física del rival. Tot i així, l’últim quart es va tancar amb un parcial de 22-1 favorable
  • Sant Ignasi 42-12 Pre-Mini 2 / Molt bona intensitat i actitud en la majoria del partit. Poc encert degut a la duresa de les cistelles però ha sigut dels millors partits de la temporada en tots els aspectes, malgrat resultat.
  • Mini M. 50-35 Luz Pia / Els visitants eren notablement més físics i es va patir en rebot i en camp defensiu. Ofensivament van aparèixer talls un cop aturat el contraatac però encara costa el treball per rebre. Molt treball de rebot i ben solucionades les dificultats per pujar pilota.
  • Mini F. 33-61 Maristes Sant Joan / Enfrontament contra el líder de grup. Tot i competir en 4 quarts, el rival va estar més intens en general. Massa pilotes perdudes en camp ofensiu.
  • Pre-Infantil M. 61-38 SE Vilafranca / L’equip es jugava el títol de lliga davant del segon classificat. La motivació era màxima i això es va transmetre a la pista des del primer minut. Gran parcial en el segon quart que va quasi sentenciar el partit. ENHORABONA CAMPIONS!
  • Infantil F. 25-29 Garbí / Partit molt disputat, on a falta d’un minut, l’equip es va posar per davant en el marcador, però l’acumulació de faltes local més amb la pressió dels instants finals va fer decantar el resultat definitiu  per l’equip visitant.
  • Cadet M. 19-46 / Primer part amb poc encert de cara a cistella en accions de contraatac però sense pèrdues en passes a nivell ofensiu i defensivament al lloc, però lents vers un rival que presentava un bon atac per conceptes. De cara segona meitat es va anotar més però alhora també més pilotes pèrdudes i s’atorgaven punts fàcils al rival. En general defensa estàtica ben plantejada.. Últim quart el millor, treient per passes, jugant amb més moviment i trobant tirs alliberats.
  • Vedruna Gràcia 41-49 Cadet F. / Partit molt competit i amb moltes alternances en el marcador. Clau la intensitat defensiva i el domini en el rebot, tant defensiu com ofensiu. Penúltim partit oficial de la temporada que finalizat amb molt bones sensacions. Dimarts, en partit ajornat, l’equip rep al líder per intentar lluitar pel quart lloc a la classificació.
  • Júnior M. 37-61 Masnou / Partit avançat al divendres amb la visita d’un dels millors equips ofensius de la lliga. Primer quart sense clarividència en l’aspecte ofensiu que va ser determinant pel resultat final.
  • Catòlic Hospitalet 71-22 Júnior F. / Dia en el qual el rival va tenir el màxim encert i a les mamuts no els hi sortia res. Resultat complicat però sabent que aquest any era de transició per a un equip amb majoria de jugadores d’edat inferior a la categoria.