RESULTATS CAP DE SETMANA (18/3/2017)

21 març 2017

• Immaculada Concepció 30-31 Pre-Mini 1 / Enfrontament molt disputat en tots els quarts que es va decidir en les últimes jugades gràcies a la bona defensa col·lectiva.
  • Mini M. 65-35 Braval / Molts punts de contraatac partint de recuperacions defensives. Positiu el treball de rebot on sempre ens castiguen molt i en aquest partit, tot i tenir superioritat física, l’anàvem a buscar i guanyàvem la posició.
  • Mini F. 67-57 Llúria / Partit molt igualat fins al cinquè període. A millorar la defensa, més concretament el costat dèbil i les ajudes, i el bloqueig de rebot.
  • Pau Claris 43-56 Infantil M. / Partit on el rival realitzava bones transicions al contraatac. Als darrers quarts, millor circulació de pilota que va permetre a l’equip no perdre tantes pilotes i trobar situacions còmodes de tir.
  • Infantil F. 18-35 BIM / Manca d’intensitat durant tot l’enfrontament que es reflexa en la baixa puntuació.
  • Vilassar de Dalt 39-41 Cadet F. / Partit travat, sense ritme, en gran part pel nivell que va establir l’àrbitre respecte als contactes. Dos primers quarts molt igualats i va ser en el tercer, quan l’equip va trobar el seu joc i obrir una petita diferència en el marcador. A dos segons del final, tres tirs lliures consecutius, van ajustar el marcador.
  • CB Sasp 77-28 Júnior M. / Partit per oblidar davant del líder. Bàsic recuperar efectius per tornar a trobar la línia de joc de l’equip.
  • CB Montpedrós 53-37 Júnior F. / Quan s’havien jugat vuit minuts de partit, 2 a 13 a favor de les visitants amb un joc espectacular en atac i defensa molt activa. El partit es va igualar a la mitja part. En el tercer quart, davallada física de les noies que el rival va aprofitar per anar-se en el marcador.