RESULTATS CAP DE SETMANA (22/04/2017)

25 abr. 2017

• Pre-Mini 1 19-37 Sadako / Partit on s’ha competit en vàries fases però les pèrdues han acabat decidint el partit a favor dels visitants. Toca seguir treballant i que tothom aporti al màxim.
  • Mini M. 51-28 Escolapis de Sarrià / Partit molt seriós defensivament de l’equip. Gran joc col·lectiu en atac on tothom ha sumat. Només el 3er període perdut.
  • Mini F. 47-59 EPSA / Bon joc en atac però poca intensitat en defensa. El rival, amb més qualitat, va jugar massa còmode.
  • CB Castelldefels 59-76 Pre-Infantil M. / En finalitzar la primera part del partit, el resultat era desfavorable amb una avantatja pel rival d’onze punts. Poca actitud defensiva i cada jugador fent la seva guerra personal. Canvi de xip i remuntada! L’equip va tornar a estar per davant de qualsevol jugador i això es va reflectir en el marcador.
  • CEBN 28-46 Infantil M. / Bon joc per conceptes i gran defensa en els primers quarts. A mesura que avançava l’enfrontament, l’equip es va contagiar del ritme del rival i això va provocar cert relaxament en defensa.
  • Sagrat Cor 64-34 Infantil F. / Un partit que novament va estar marcat per les baixes. El marcador no reflecteix les sensacions de l’equip. Va ser un partit bastant igualat en tot moment excepte en dos quarts que van marcar la diferència.
  • Els Llorers 32-41 Cadet M. / Primer quart amb moltes errades i punts regalats. De cara el segon i en endavant, es va poder frenar les penetracions rivals (no tiraven) i trobar còmodes contraatacs. Es va aplicar per primer cop un petit sistema que pretén rebre a poste alt i va funcionar prou bé. Encara costa treure profit dels blocs directes.
  • Júnior M. 47-51 CB Guinardó / Un primer quart de desconcert va marcar el decurs de tot el partit. Tot i arribar molt a estar molt a prop dels rivals, no va ser suficient per retrobar-se amb la victòria. L’equip esta treballant molt bé i de ben segur que els resultats arribaran ben aviat.
  • Júnior F. 19-49 La Salle Bonanova / L’equip es troba molt minvat per les lesions i tot i l’ajuda de les Cadets, no va poder competir contra un rival molt superior físicament.

Pre-Mini 2 i Cadet F. van tenir jornada de descans.