RESULTATS CAP DE SETMANA (25/3/2017)

28 març 2017

• CEBN 15-65 Mini M. / L’equip es va trobar davant d’un rival amb un nivell molt inferior. Tot i així, l’equip va treballar per posar en pràctica nous conceptes
  • Tecla Sala 59-29 Mini F. / A l’anada, la diferència només va ser de tres punts. Aquest cop, el rival va ser superior en tots els quarts.
  • CB Sitges 45-54 Pre-Infantil M. / Partit molt complicat degut a la superioritat física del rival. En el partit d’anada, aquesta va ser determinant i va suposar l’única derrota de l’equip en tota la temporada. Aquest cop, gràcies a un gran joc col·lectiu en el primer i segon quart, l’equip va aconseguir la suficient avantatja per jugar amb confiança i fer-se amb la victòria.
  • Infantil M. 56-68 Súnion / Bon joc ofensiu però poca intensitat en defensa. Així és molt complicat aconseguir resultats positius.
  • Aula 51-34 Cadet M. / Molt bona primera meitat de partit amb iniciativa en l’atac i atents defensivament, resultat fins al moment: empat a vint-i-dos.
    De cara segona part, el nivell d’encert va baixar i no aconseguíem trobar ocasions clares, sovint amb contraatacs precipitats que se’ns tornaven en contra.