RESULTATS CAP DE SETMANA (27/10/2017)

2 nov. 2017

Pre-Mini B 48-39 CB Alisos

Partit complicat contra  un equip físicament superior però que hem pogut treure endavant amb la participació de tots els jugadors. Cal millorar aspectes defensius però molt bon treball. A seguir millorant!

Mini M. 36-60 CB CEISSA

Un partit molt competit, tot i el resultat. Es van perdonar molts basquets fàcils i això va ser determinant. A la segona meitat, només va haver una diferència de 6 punts. S’ha millorat força en defensa, però encara costa fer el canvi de chip en el moment de defensar.

Mini F. 75-25 CB Nou Barris

Enfrontament còmode per les locals que van aprofitar els minuts a pista per posar en pràctica els conceptes treballats durant la setmana.

Mini Mixte 3-33 CB Ciutat Vella

No hi hagut partit. Molt superiors i sense cap opció. S’han de treballar aspectes bàsics que no es tenen integrats.

Infantil M. “A” 54-55 Vedruna Gràcia

Partidàs! Dissabte al matí al Poliesportiu UPC, es va viure un dels partits amb més qualitat i intensitat de la curta història de la secció de bàsquet. Dos equips amb gran recursos ofensius i bones defenses. A pocs segons del final, els locals es van acostar a només un punt, gràcies a un triple però la fredor dels visitants i una bona circulació de pilota no va permetre donar la volta al marcador.

Infantil F. “A”

Inici de partit seriós defensivament i aprofitant els errors rivals. Primer període 8-4 favorable, al final de la 1a  14-16 desfavorable contra les líders del grup. Va ser després del descans quan l’equip es va relaxar i va perdre el fil del partit.

Resultat final 25-54. Molt positiu haver plantat cara i demostrar que amb intensitat i es pot competir contra rivals fortes, però la mínima relaxació, fa perdre tota la feina feta.

Sant Miquel 46-16 Infantil F. “B”

Partit complicat com a visitants. Poca anotació i un equip contrari superior. Bons rebots defensius i poc a poc sortint de la pressió defensiva per aconseguir bons tirs alliberats en els quals no es va tenir gaire encert.

AEE Montserrat 26-53 Cadet M.

Partit una mica caòtic en l’inici, desordenats i sense encert. Els locals, tot i ser només 6 jugadors, han plantat cara fins al segon quart (primer quart 9 a 8 desfavorable). A poc a poc, els mamuts han anat desplegant el seu joc i tenint encert en atac. En defensa, bon treball però ha faltat rebot defensiu.

Júnior F. 55-19 SE Sant Joan de Mata

Gran superioritat en els primers dos quarts que van permetre a les locals afluixar en quant a intensitat a partir del tercer. Minuts per a totes les jugadores i partit per treure poques conclusions degut a la gran diferència de nivell.

EP Igualada 45-46 Sots-21 F.

Primer quart igualat, segon molt adormides i confiades, Les locals van sortir fortes i van marxar al marcador 18-0. La segona meitat es va recuperar la intensitat i gràcies a un gran últim quart es va culminar la remuntada.

Partit molt emocionant però en el que es va partir per massa confiança Les Júniors van donar un cop de mà important. Menció especial per Júlia Romero jugant i aportant en els minuts decisius.