RESULTATS CAP DE SETMANA (28/1/2017)

31 gen. 2017

• Pre-Infantil M. 38-54 CB Sitges / Bon partit de l’equip davant d’un rival amb jugadors seleccionats pel seu gran físic. En els primers quarts, iniciativa en el marcador però la superioritat sota el cèrcol del Sitges va ser determinant pel resultat final
  • Maristes SLC 44-34 Cadet F. / Si en el partit anterior, parlem d’un gran inici, en aquest va ser tot el contrari. Parcial de 20 a 4 en els primers deu minuts de partit. Les jugadores van prendre consciència dels errors de la primera part i un gran tercer quart, va ajustar el marcador a una diferència de només tres punts. La millor selecció de tir en atac, va donar la victòria a les locals.
  • Cadet M. 37-50 Aula / Enfrontament marcat pel ritme de joc dels visitants. Aquests van obtenir un coixí de punts abans del descans que no van deixar anar fins al final del partit.
  • Júnior M. 32-52 FC Martinenc / Marcador que no reflecteix el transcurs de l’enfrontament. En el darrer quart, l’equip es trobava només a quatre punts del rival. Últim quart poc fluid en atac que van aprofitar els visitants.
  • CB Coras 36-47 Júnior F. / Espectacular dos primers quarts amb una defensa que asfixiava a les rivals i gran encert en el llançament exterior. Les locals van decidir passar a defensa zonal que va provocar una tímida reacció. Tot i així, victòria solvent amb gran aportació per part de tothom.

La resta d’equips, no van poder disputar els seus partits a causa de la pluja.