RESULTATS CAP DE SETMANA (4/3/2017)

8 març 2017

• Pre-Mini 2 23-53 Jesuïtes Sarrià / Partit contra rival superior que tot i així, no va fer perdre l’actitud en defensa de l’equip.
  • Escolapis Sarrià 45-32 Mini M. / Dos primers quarts de bon joc que va desaparèixer a partir del tercer.
  • Mini F. 41-44 Tecla Sala / Enfrontament molt igualat que es va decantar a favor de les visitants pel millor encert de cara a cistella.
  • Pre-Infantil M. 54-41 SE Casal Vilafranca / Tot i el bon col·lectiu en diferents moments, l’equip va ser massa irregular. La combinació de resultats, permet a l’equip acabar en primer lloc un cop finalitzada la primera volta de la fase regular.
  • Escola Garbí 48-18 Infantil F. / Rival amb nivell tècnic molt superior que va afavorir les transicions al contraatac després de perduda de pilota.
  • Cadet F. 66-78 Vedruna Gràcia / Van ser necessàries dues pròrrogues per decidir l’enfrontament. En els minuts finals, va ser clau la profunditat de banqueta de les visitants.
  • Júnior F. 44-61 Catòlic l’Hospitalet / Visita del líder que va demostrar ser més solvent durant els quaranta minuts.
  • Grup Barna 48-41 Júnior M. / Les baixes i la manca de confiança de l’equip, van ser claus per decidir el partit.

Pre-Mini 1, Infantil M. i Cadet M. no van disputar partit aquest cap de setmana.