RESULTATS DE CAP DE SETMANA (24-01-10)

24 gen. 2010

Gran jornada pel club, amb la nota negativa del Juvenil Nacional, tot i que ja sabíem que era un partit molt difícil. El balanç és de 8 victòries, 1 empat i 1 derrota.

C.F.S. Premià de Mar (2) – Aleví (6)
Gran victòria de l’Aleví que ha sortit al partit molt enxufat i s’ha col·locat 0-2 ràpidament. Després han anat caient els gols fins els 0-5 i poc abans del descans ha arribat el 1-5. La 2a part ha començat molt diferent i Premià ha tornat a marcar. A partir d’aquí els nostres peques s’han refet i han recuperat el seu joc, que els hi ha permès fer el definitiu 2-6.

C.F.S. Premià de Mar (0) – Infantil “B” (2)
Victòria important que segueix pressionant al 3r classificat, Vilassar de Mar. Al minut 5 de partit Sergi ha marcat un gol que ha sigut l’únic de la 1a part. S’han tingut moltes ocasions per marcar el 2n (Premià també n’ha tingut algunes, ben aturades per un inspirat Álvaro), però no ha arribat fins al minut 25 de la 2a, en una falta sense barrera marcada per Miquel Puig, que segueix en el seu particular ritme de gol per partit jugat.

C.E. Jesús Maria (0) – Infantil “A” (3)
Amb aquesta victòria els nostres s’afiancen a la 3a posició 4 punts per sobre de Montcada i s’apropen a la 2a (2 punts per sobre esta l’Acció, que aquesta jornada ha perdut 3-4 contra Marfil). Gols de Sergi Climent (2) i Sergi Ruiz (1).

C.F.S. Esparreguera (4) – Cadet “B” (4)
Resultat positiu en una pista molt complicada com és sempre la d’Esparreguera. Tot i així l’empat és una llàstima perquè es podia haver guanyat ja que ha arribat el descans amb el resultat de 2-3 i s’han arribat a posar 2-4. Gols d’Álvaro (1), Albert (1) i Peran (2).

Cadet “A” (8) – F.S. Manresa (3)
Bon partit del Cadet “A” que podria haver marcat fins i tot més gols. Els autors han estat Eric (2), Adri (1), Guillem (1), Esteve (1), Pau (1) i els 2 restants en pròpia porteria.

C.F.S. Esparreguera (0) – Juvenil “B” (1)
El Juvenil “B” ha sortit molt adormit al partit i durant els primers minuts el domini d’Esparreguera era clar. Al minut 24 de la 1a ha arribat l’únic gol del partit, en pròpia porta d’un jugador d’Esparreguera intentant tallar un contraatac de 3 contra 1. La 2a part amb alternatives per tots 2 equips, però sense gols.

F.C. Barcelona (12) – Juvenil Nacional (1)
Que el Barça juvenil és un equipàs tots ho sabem. Que els seus jugadors tenen una tècnica individual també. Però el Nacional ha decepcionat per la manca d’actitud. Esperem veure una altra cara d’aquest equip la setmana que ve contra Martorell.

Femení “B” (7) – C.E. Seagull (0)
Partit sense cap tipus d’interès contra un rival que s’ha presentat al pavelló sense canvis i que ha donat una imatge molt dolenta. Han estat 6 gols però podien haver estat molts més. Gols de Roig (3), Clara (1), Cris (1), Fran (1) i Ruth (1).

Femení “A” (6) – C.N. Caldes (1)
Bon partit de les mamuts contra un rival que no és gens fàcil. A la 1a part el domini ha estat clar de les nostres i això ha permès fer l’1-0. Per contra, el Caldes ha fet l’empat en la única ocasió que ha tingut a la 1a part. El començament de la 2a ha estat trepidant i en 25 segons la Celeste i la Sílvia feien 2 gols que posaven el partit 3-1 i tornaven la tranquil•litat a l’equip. Han anat passat els minuts i han caigut 3 gols més, el darrer en l’últim segon de partit. Gols de Mar (2), Eli (1), Sílvia (1), Pat (1) i Celeste (1).

Sènior (3) – C.E. Alheña “B” (2)
Victòria important per recuperar la dinàmica positiva. Com no podia ser d’altra manera ha tocat patir, especialment els darrers minuts de partit, on el Sènior ha hagut de defensar amb només 3 jugadors per l’expulsió per doble groga de Víctor. Gols de Iker (1), Miki Andrés (1) i Pepe (1).