Resultats de la jornada

10 abr. 2019

Pre-Mini A 45-46 Escola Sadako

Partit molt competit contra un bon rival. La manca d’encert en els tirs alliberats i els llançament des de tirs lliures, va decantar el resultat a favor dels visitants.

Pre-Mini B

Ajornat

Mini Mixte 56-42 Turó del Cargol

Partit molt complet de tot l’equip als dos costats de la pista. L’efectivitat en les transicions ofensives dels mamuts, van ser determinants pel resultat final.

Mini F. 46-21 European International School

Partit molt complet tant en l’àmbit defensiu com ofensiu. Victòria molt treballada des del primer minut fins a l’últim. A seguir treballant i no baixar el nivell, ja que els últims partits han demostrat que l’esforç té la seva recompensa.

Mini M. 32-63 Sant Gabriel Ripollet

Partit complicat contra un dels millors equips de la lliga on el grup ha intentat competir però la pressió i la defensa dels de Ripollet, va provocar moltes perdudes pilota i en conseqüència, cistelles fàcils al contraatac. En atac va faltar fluïdesa i més joc col·lectiu.

La Salle Bonanova 44-67 Pre-Infantil F.

L’equip va sortir concentrat en el primer tram de partit. Això li va permetre obtenir un bon coixí de punts i jugar amb comoditat la segona part.

Infantil M.

Descans

CB Pedagogium 49-48 Cadet F.

Rival intens que va plantejar diferents alternatives en l’aspecte defensiu. L’equip va sortir massa confiat i les locals ho van aprofitar per obtenir la primera victòria de la segona fase.

Cadet M. 46-41 AEC Collblanc-Torrassa

Primer quart amb molts errors per part dels dos equips que va finalitzar amb un marcador molt curt. En l’inici del segon període, iniciativa pels locals que els hi va permetre ficar-se per davant amb una lleuger avantatge. Es va arribar a un final ajustat on els mamuts van saber gestionar millor les decisions.

Circol Badalona 47-73 Júnior F.

La bona intensitat defensiva i l’encert en atac, van ser els aspectes protagonistes de la victòria en el desplaçament de l’equip en la dinovena jornada de la lliga regular. Gran tercer quart per sentenciar el partit.

Júnior M. 57-43 Creu Alta Sabadell

Victòria treballada que ajuda a la dinàmica de l’equip. Després de trenta minuts d’igualtat, es va aconseguir un parcial de 17-3 per trencar el partit. Bona actitud en general però cal tenir el cap més fred en els moments complicats. Cal destacar l’efectivitat en els tirs lliures.

Sots-25 M. 64-56 CB Tona

Iniciativa en el marcador en els primers minuts i bon joc col·lectiu. Els rivals no trobaven la fórmula per atacar la defensa dels locals. Avantatge en el marcador que va arribar a ser considerable. Un gran parcial dels visitants en l’últim quart va fer perillar la victòria però l’equip es va saber sobreposar.

FC Martinenc 64-38 Sots-25 F.

Derrota contra el líder de la categoria. La seva pressió defensiva va accelerar en excés el ritme en atac de les visitants. A més, el gran encert des de la línia de tres punts del Martinenc (11 triples) va sentenciar el partit.