30 abr. 2019

Pre-Mini A

Jordnada de descans.

CB Sant Gabriel 36-12 Pre-Mini B

Partit amb bona feina en atac, però amb una defensa distant. Cal millorar sobretot aquest aspecte del joc. Així i to hi va haver un gran esforç per part de tothom.

Mini Mixte 50-42 Escola Pia Balmes

Partit en el qual els locals van ser superiors en la majoria de quarts però hi va haver certa relaxació en l’últim. Tot i  així, molta intensitat en defensa i bons contra atacs.

Mini F. 44-43 Dominiques de l’ensenyament

Partit on no s’ha demostrat tot el que l’equip porta treballat fins al moment. Errors defensius i poca mobilitat de pilota durant l’atac. Cal seguir millorant i treballant més intenses.

Mini M. 89-46 Bàsquet LLor

Enfrontament contra un bon equip. La superioritat física dels locals, va ser determinat.

Pre-Infantil F. 49-52 CB Roser

Escàs treball de les mamuts en les darreres sessions d’entrenament i això es va veure reflectit a la pista. Joc massa individual i poca solidaritat a nivell defensiu.

CB Pedagogium 34-38 Infantil M.

En l’enfrontament d’anada, els de Gràcia van ser molt superiors. Els mamuts estaven conscienciats de l’esforç que havien de fer. Cada jugador va aportar al joc d’equip. Molta intensitat defensiva que va aconseguir deixar en 7 punts en els últims 4 quarts al rival. Podent remuntar amb contraatacs i bones decisions d’1c1, després de molta circulació de pilota. Felicitar als nois per la feina feta. Van demostrar més que mai, el que són capaços de fer

CB Pedagogium 49-48 Cadet F.

Rival intens que va plantejar diferents alternatives en l’aspecte defensiu. L’equip va sortir massa confiat i les locals ho van aprofitar per obtenir la primera victòria de la segona fase.

CAT 70-46 Cadet M.

Primer quart amb molts errors per part dels dos equips que va finalitzar amb un marcador molt curt. En l’inici del segon període, iniciativa pels locals que els hi va permetre ficar-se per davant amb una lleuger avantatge. A partir de llavors, domini clar dels locals.

Júnior F. 48-54 CB Calella

Visita del líder imbatut de la categoria. Inici molt dolent de les locals, marcat per les imprecisions i la falta d’encert en el tir exterior. A la mitja part, el resultat era clarament desfavorable: 11-37. Canvi de ritme i d’intensitat a partir del tercer quart que va servir per apropar-se molt en el marcador però sense arribar a ser suficient.

Qbasket Sant Cugat 76-68 Júnior M.

Gran inici contra el líder i molt bona primera part amb un problema d’encert (7TL fallats i diverses cistelles senzilles). A la mitja part, baixada de ritme però es segueix competint.  Darrers minuts molt ajustats i el partit va anar a la pròrroga. En el temps afegit, els locals van gestionar millor la pressió.

CB Parets 58-56 Sots-25 M.

Enfrontament contra un equip de la part alta de classificació.  Es competeix els 40 minuts amb opcions de victòria durant tot el partit. Al final decideixen els detalls.

CB Regina Carmeli 39-38 Sots-25 F.

Inici dominat per les mamuts que no van saber trencar del tot el partit a la primera meitat. A partir del tercer quart, les de Rubí van plantejar una zona que no es va saber atacar. Amb aquesta derrota, l’equip es complica la classificació per les fases de la categoria.