Resultats de la jornada

5 oct. 2018

Mini M. 40-29 CB Ciutat Vella

Bon partit a nivell defensiu que va impedir a l’equip contrari anotar amb fluïdesa. En atac, el joc per conceptes treballat en les darreres setmanes comença a donar els seus fruits

Mini F. 64-22 BAM

Primera victòria de la temporada juntament amb el primer partit. Hem sortit molt ficades marcant un parcial de 8-0. Hem sabut jugar obertes i hem estat confiades alhora de jugar 1c1. Inici de la segona part, parcial de 10-0 on clarament s’ha vist la superioritat de les nostres jugadores. Al final de partit no hem sabut mantenir la constància del bon treball que portàvem i hem fallat en la defensa, balanç defensiu i el rebot. Igualment felicitar a les nenes per l’actitud i per les ganes. Cal seguir treballant per donar passos cada cop més grans.

Pre-Infantil F. 45-17 CB Gavà

Inici dubitatiu amb un nombre elevat de pilotes perdudes. Primer partit oficial amb pista i cistella gran per l’equip. El nivell físic de l’equip va ser superior al contrari i es van poder aprofitar millor els espais que generen un camp amb aquestes mesures. A millorar la circulació de pilota.

AE Sant Andreu de Natzaret 8-58 Infantil M.

Enfrontament desigual que es va aprofitar per treballar aspectes ofensius nous i agafar confiança per les properes jornades.

CB Gavà 38-56 Cadet M.

Una bona sortida inicial i un gran encert en atac van permetre als mamuts finalitzar el primer quart amb el resultat de 2 a 21. A partir del segon quart el partit es va igualar, però es van poder controlar els constants intents del Gavà per apropar-se al marcador a partir de bones defenses i del domini del rebot.

Cadet F. 48-52 Bàsquet Pia Sabadell

Partit ajustat que es va decantar a favor de les de Sabadell gràcies a les segones oportunitats que els hi va oferir el rebot ofensiu.

CB Coll 40-72 Júnior M.

Partit on la intensitat defensiva ha resultat determinant per assolir la victòria. Després d’una primera part igualada, hem pujat intensitat a la segona i el rival no ha pogut seguir el ritme. Hi ha hagut detalls positius com la qualitat en força contraatacs i alguns de negatius com la impaciència en atac estàtic.

Júnior F. 25-37 AE Boet Mataró

Les locals no van saber fer front a la intensitat defensiva de l’equip contrari. 4 de 20 en tirs lliures va ser una de les altres claus del partit.

Sots-25 F. 44-34 Bàsquet Pratenc

Gran igualtat fins a la mitja part amb moltes alternances en el marcador. Un bon inici de tercer quart de les verdes va permetre a l’equip obtenir una lleugera avantatja i jugar atacs més llargs en el darrer quart.