Resultats de la jornada

22 gen. 2019

Pre-Mini A 49-19 CE Montseny
Bones sensacions en la segona jornada de competició. Joc coral i bona actitud de tot l’equip. Cal millorar l’eficiència en el tir i la comprensió del joc global.

CB Closa 33-3 Pre-Mini B
Primer partit oficial per gran part de l’equip. Van trobar-se davant d’un rival molt superior però tothom va gaudir de l’estona.

Escola Thau 86-66 Mini M.
Partit competit en tots els quarts excepte en el primer on el rival va estar molt més agressiu.

La Salle Bonanova 7-57 Mini F.
Enfrontament amb molta diferència de nivell. L’equip ha aprofitat l’avantatge per treballar nous conceptes ofensius tàctics.

Mini Mixte 52-40 Bàsquet CAT
Resultat molt ajustat fins al darrer quart. Els locals van augmentar la intensitat defensiva en els últims minuts de partit i això els hi va permetre córrer al contraatac per aconseguir un parcial de 16 a 3 i fer seva la victòria.

IPSI 45-42 Pre-Infantil F.
Visita a una de les pistes més complicades per classificació de la primera fase. Màxima intensitat en tots els períodes que va permetre a les visitants arribar per davant en el marcador pocs segons abans del final. Dos tirs lliures d’IPSI va empatar l’enfrontament per portar-lo a la pròrroga. En el temps afegit, les locals van prendre millors decisions ofensives.

Infantil M. 38-48 Jac Sants
Iniciativa del Jac en gran part dels períodes. La precipitació en atac, no permetia als locals acostar-se en el marcador. Tot i això, l’equip va tenir opcions en els darrers minuts gràcies a l’augment d’intensitat defensiva.

Jesús i Maria 26-62 Cadet F.
Equips amb diferents nivells que no es va plasmar a la pista en el primer quart. A partir del segon, les visitants van treballar molt millor per recuperar pilotes i trobar cistelles còmodes al contraatac.

Cadet M. 52-56 Vedruna Gràcia
Iniciativa en el marcador en els primers minuts i bon joc col·lectiu. Els rivals no trobaven la fórmula per atacar la defensa dels locals. Un parell de triples van capgirar el marcador i es va anar incrementant la distància a poc a poc. A pocs minuts pel final, l’equip va tenir alguna opció d’apropar-se al marcador però els nervis no ho van permetre.

Joventut de Badalona 37-55 Júnior F.
La bona intensitat defensiva i l’encert en atac, van ser els aspectes protagonistes de la victòria en el desplaçament de l’equip en la tretzena jornada de la lliga regular. Gran tercer quart per sentenciar el partit.

Júnior M. 23-71 AEE Cultural
Partit de molta intensitat on el control dels nervis i la falta d’encert des de la mitja i curta distància van sentenciar el partit.

Sots-25 M. – Ramón LLull
Partit ajornat per pluja.

CB Saps 35-48 Sots-25 F.
Partit en el qual l’equip no va jugar un gran bàsquet però va saber competir per endur-se la victòria i mantenir-se en les posicions altes de la classificació.