RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (01-05-11)

2 maig 2011

Jornada amb un balanç de 5 victòries, 2 empats i 1 derrota. En el partit estrella l’Aleví “A” va aconseguir un empat a Can Barça. Aquí teniu tots els partits:

Aleví “B” (14) – Col·legi Santo Ángel (0)

F.C. Barcelona (4) – Aleví “A” (4)
Crònica del Quim: “Molt bon partit de l’Aleví “A” que ha lluitat fins al final per enportar-se els 3 punts en un partit molt igualat. Hem anat a remolc tot el partit però en cap moment hem abaixat el cap i amb un bon final hem estat a punt d’endur-nos la victòria. La primera part hem començat esperant al Barça a mitja pista. En un error nostre al rebutjar la pilota ens han marcat el 1-0, seguidament hem empatat en una bona jugada de banda on l’Adrià s’ha anticipat al 2on pal per rematar sol, però quan semblava que arribaríem amb empat al descans hem regalat un gol al Barça a la sortida de pressió. 2-1 al descans.La segona part ha començat amb un gol del Barça als 20 segons. Tocava remuntar un 3-1 i així ho em fet amb un xut directe de sacada de banda i en una ràpida contra. Amb el 3-3 el partit estava totalment obert i aquí ha arribat la polèmica. L’àrbitre ha pitat una dubtosa cessió després d’una falta al porter que el Barça no ha desaprofitat. 4-3 a falta de 2 minuts i poc més. Llavors hem sortit amb porter jugador i en una bona triangulació hem empatat el partit i fins i tot hem tingut una última ocasió per endur-nos la victòria però no hem estat prou precisos. Molt bon partit d’on sortim reforçats per poder afrontar la copa al 100%.” Gols d’Adri (1), Eric (1) i David (2).

Infantil “B” (7) – C.E. Escola Pia Sabadell (1)
Gols de Nacho (2), Joan (3), i Puig (2).

F.S. C.E.T. 10 (2) – Infantil “A” (7)

Cadet “B” (7) – A.E.F.S. L’Esquitx (2)
Gols de Samu (2), Sergi (2), Joan (1), Pau (1) i l’altre en pròpia porteria.

Juvenil “B” (3) – F.S. Salou (4)
Crònica de l’Adrià: “Partit on hem començat dominant, tenint la pilota i Salou ens esperava a mitja pista. Anàvem tenint ocasions, algunes més clares que altres, i Salou de tant en tant també en tenia alguna a la contra (no tantes com nosaltres, però alguna clara també, un pal). Després han fet un travesser i s’han començat a venir a dalt. Quan faltaven menys de 10 minuts han començat a agafar més protagonisme i llavors han fet el primer, en una contra clar… Nosaltres ens hem vingut una mica a baix i en una bona jugada que han sortit de la pressió fent parets han aconseguit el segon. Hem tornat a intentar dominar la pilota, a tocar, tocar i tocar, però ha arribat el seu tercer en una altra contra. 0-3 al descans. A la segona intentàvem seguir amb el nostre joc, però la cosa no funcionava, teníem ocasions, intentàvem xutar de fora, però res. Però començàvem a jugar cada cop millor i ha arribat el nostre primer gol amb un xut a l’escaire. Semblava que la cosa anava millor, però en una contra al voler tapar el segon pal ens marquem el quart. I a falta de menys de 10 minuts ens hem posat a jugar de 5. Intentàvem tenir paciència però ells estaven molt tancats i era difícil. Tot i així hem marcat dos gols (l’últim a falta de menys de dos minuts). Al final alguna ocasió, però no hem aconseguit l’empat… El Salou té un molt bon equip on no destaca cap jugador ni positiva ni negativament. Tenen una bona defensa i surten a la contra molt ràpid.
A nosaltres ens ha afectat el no haver entrenat en molt de temps, i el no tenir efectius al 100%. Una llàstima, però que demostra la segona volta tan dolenta que estem fent i la bona que està fent Salou.”