RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (02-04-2016)

5 abr. 2016

CEEB:

• Escola Bogatell 67 – 50 Aleví / Les absències van marcar el desenllaç del partit.
  • Infantil M. 44 – 14 Institució Montserrat / Partit contra un rival inferior que l’equip aprofita per recuperar el ritme de competició.
  • Infantil F. 34 – 16 Col. Alemany / Partit no gaire fluït tot i el resultat davant d’un rival molt inferior.
  • Cervantes 58 – 40 Cadet M. / La defensa zona 1-3-1 en el tercer quart de Cervantes va generar molts dubtes en atac a l’equip.

FCBQ:

• Joventut Les Corts 40 – 35 Infantil F. / Partit molt competit fins a l’últim quart, on l’equip rival va ser més agressiu per endur-se la victòria.
  • BAM 39 – 53 Cadet F. / Primera part de molt bon treball col·lectiu que va permetre jugar amb avantatja al marcador la resta d’enfrontament.

Benjamí, Pre-Aleví i Juvenil Masculí no van tenir competició aquest cap de setmana.